- iPhone topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
sunny84
senior tag
Üdv ,, Assassin's Creed 3 mentéseit honnan tudom elővarázsolni ? mert újra rakom a win 7et és nincs kedvem 0 ról kezdeni ... köszi előre is
-
Lapajbacsi
aktív tag
válasz
Lapajbacsi #2391 üzenetére
Natehát a beragadást a gyártós-vásárlós menübe ragadást nálam is orvosolta ez, amit fent hivatkozott fórumban javasoltak. 3 hétig kerestem fórumokat leírásokat sehol semmi erről. Végre úgy kerestem tegnap hogy kilépni nem lehet BACKSPACE-el (ez volt a varázsszó), tekintve hogy ugyebár pc-s billentyűzetes környezetben ez a kilépési billentyű eme ominózus menürendszerből.
A megoldás annyi volt, hogy be kellett lépnem és FÁT VÁSÁROLNI. (ezt írták abban a fórumban, elképzelhető hogy BÁRMI, bármi más vásárlása, persze értelemszerűen ami valahol az elején van, is jó, de én követtem a leírást). Egérhasználat nélkül. Enter a fára és láss csodát azonnal felugrott az a menü, amit én még nem láttam, pedig a 9-ik szekvenciánál vagyok... Megint Enter és Enter és meg is vettem egy darabot... (egérhez továbbra sem nyúlni!)
Aztán még mindig nem kilépés, hanem JOBBRA NYIL-al vévigmennisa soron és utána valóban VÉGRE ENGEDETT kilépni a backspace-el..!!!
Elkezdett végre működni a menürendszer, egeret is lehet már használni benne.A bug kb olyasmi hogy amíg valamilyen műveletet nem csinálunk ebben a menüben, addig használhatatlan.
Nomármost ehhez azért tudni kell hogy minden olyan júzerrel történik ez meg szerintem, aki az első alkalommal, amikor arra próbál rávenni a szoftver hogy küldjünk el egy konvolyt. Ami természetesen nem túlzottan kézenfekvően és gördülékenyen megy, ezért a türelmetlenebb játékos egy kicsit babrál próbálgat, aztán megpróbál kilépni, mert megunja/ideges lesz a hülye menürendszertől. És máris jön hogy a backspace nem működik, azaz nem lehet kilépni sehogy, akkor még egy kicsit próbál az ember variálni, hátha elmegy az a konvoly... Mellesleg nekem kiírta hogy a konvoly el lett indítva és majd meg kell védenem ha megtámadják. De a menüből nem engedett ki ezután sem. Tehát marad a CTRL-ALT-DEL...
Aki ebbe beleszalad, annak mindaddig nem fog ez a menürendszer működni, amíg fát (vagy valami bármit?) nem vásárol a fent írt módon... Hogy ez most védelmi bug vagy véletlen bug, nem tudom, de az első patch nem javítja az biztos, és nem hinném, hogy a fejlesztők nem tudnak róla, bár kis sem zárt...Persze még egy kis gennyes kurfli van a balhéban. Mert hogy végre uszkve egy hónap játék után sikerült használnom ezt a "könyvelési" menüt, hát elbíbelődtem vele. Konvolyt sem lehet ám csak úgy paraszti ésszel indítani... MEG KELL VÁSÁROLNI előbb magát a konvolyt!!! El kell szüttyögni a menürendszerben madzagok, gyanták, kovakövek, bútorfák és lőszerek közt abba a sorba/kereskedőhöz, ahol kaphatók a konvolyok (kérnék szépen 2 kiló konvolyt...) Veszünk egy alap konvolyt, tekintve hogy nekem legalábbis még nem volt eléggé fejlett a kereskedőm ahhoz, hogy már a jobbfajta, pöpecebb, tuningos (Norbi update) konvolyt vehessem meg, de mindegy én boldog voltam hogy működik a menü, szóval fel sem tűnt ez az újabb baromság...
Mindenesetre azért az eléggé röhej, hogy valahol saccperkábé a game kétharmada felé tartok, de legalábbis jó fele (9-i szekvencia nem tudom) és most tudok eddig kereskedni és gyártani (bár persze ezt is megszívtam mert a világon semmi komolyabb motyót sem tudtam gyártani, mert a tanya küldikkel még nem tartok ott, hogy pl egy pisztolyt le tudjon gyártani az iparos mesterem)... Remélem tanulsággal szolgáltam azoknak akik ebbe beleszaladnak... -
Sziasztok!
A csomaghoz amit vettem tartozik pár DLC. (többek között ez a majás is).
A kérdésem az, hogy érdemes a játék közben letölteni, vagy elég csak a végén, mert a sztoriba úgy sem szól bele...?Köszi
-
FireKeeper
nagyúr
Sziasztok!
Sikerült megoldást találnom a magyar/cseh lokalizáció angolra változtatására! Szóval ha nem csak a szinkron feliratát, hanem az egész játékot szeretné valaki angolul élvezni, íme a módja:
Start menü -> futtatás -> regedit
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Ubisoft\Assassin's Creed 3-nál a Language értékét átírni "English"-re
64 bites OS esetén az adott kulcs a KEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\WoW6432Node\Ubisoft\Assassin's Creed 3 mappában van, a teendó ugyanaz. -
Lapajbacsi
aktív tag
Említett menürendszeri problémát itt tárgyalják: http://www.cheathappens.com/show_board2.asp?headID=115183&titleID=18790
-
2csi
aktív tag
A kötélfullánkal nem lehet állatot lefogni, vagy eldűteni, mint egy embert?
-
fess
őstag
Az "Egyszeri Ember Enciklopédiába" hogyan kell jegyzetelni?
-
Anonymus23
veterán
Ez mindig is így volt ebben a játékban, igazából nagyon kevés játék már az, ahol egyedi helyen tudsz menteni, többnyitre ilyen checkpoint-os mentések vannak már az FPS-ekben is.
Talán csak RTS-ekben van még mindig olyan, hogy adott időpillanatban lehet menteni és onnan folytatni. -
Đusty
addikt
válasz
Anonymus23 #2380 üzenetére
Köszi, akkor ezt elcseszték.
-
Đusty
addikt
Itt is csak automatikus mentés van? Nagyon zavaró, hogy ritkán ment és közben nem lehet abbahagyni a játékot, az lenne a normális ha legalább az átvezetővideók után mentene de nálam mindig visszadob a küldi elejére ha kilépek. Nem tudom mikor mentett mikor nem, ez normális?
-
fess
őstag
Season Pass-t vett már valaki? Sok küldit ad hozzá? DLC mennyi fog kijönni? Ér majd 4 ezret?
-
válasz
Anonymus23 #2363 üzenetére
Nem értem mi baj a térképpel (vagy csak a problémád nem értem).
Ahol jártál már ott láthatóak lesznek az "ösvények", vagy egy magaslati pont szinkronizálásakor nagyobb terület válik láthatóvá, de nem ez lehet a problémád, mert ezt úgyis felérted ésszel
Milyen animáció látszik a térképen? -
Xerxész
őstag
válasz
Bjørgersson #2372 üzenetére
Dehogynem:
Massive Assassin's Creed III patch
Már kivégeztem a főszálat, de a kézműveseim még mindig max. 2. szintűek. Küldetésikon nincs, hogy a fenébe lehet őket tovább fejleszteni?
-
válasz
Lapajbacsi #2371 üzenetére
Akkor gyanús, hogy neked envídiád van
-
Bjørgersson
félisten
Még mindig semmi hír egy közeljövőbeli javításról?
-
Lapajbacsi
aktív tag
New York-os részhez értem. Nálam semmi lagg, semmi fps visszaesés vagy bezuhanás.. 40 fps-es átlagot tartja fullhd-fullgrafika és nem egy top vason... Nem lehet hogy akinek van, azért van mért közben a háttérben valamit kotorászik a rendszer (pl valamiért a neten bogarászik) és a bug nem is grafikai, hanem egyéb ok cpu időt lop diszket tekeri... stb??
-
2csi
aktív tag
Sziasztok!
Hol van new yorkban a bolt?
Előre is köszi! -
_stick_
őstag
válasz
Anonymus23 #2367 üzenetére
Tényleg rövid repülés volt, bár én inkább zuhanásnak hívnám.
Legalább is, ami nekem sikerült. -
Xerxész
őstag
válasz
Anonymus23 #2363 üzenetére
Mikor, hogy s hol lehet repülni sárkányrepülővel???
-
GALARDO
addikt
Határvidék:
Black Creek: nyúl,hód,jávorszarvas,hiúz
Kanién:keh.: nyúl,róka,szarvas,puma
John's Town: nyúl,medve,róka,jávorszarvas
Great Piece Hills: nyúl, jávorszarvas,farkas,hiúz
Diamond Basin: hód,szarvas,farkas,puma
Valley Forge: nyúl,hód,mosómedve,jávorszarvas
Concord: nyúl,mosómedve,hód,szarvas
Lexington: nyúl,mosómedve,róka,szarvas
Scotch Plains: nyúl,mosómedve,szarvas,puma
Troy's Wood: nyúl,szarvas,jávorszarvas,farkas
Packanack: nyúl,hód,hiúz,medve
Monmouth: jávorszarvas,mosómedve,nyúl,róka
Davenport Tanya:
Itt meg kell keresni, az összes eddig állatot.
-
Anonymus23
veterán
válasz
DeathAdder #2351 üzenetére
Nem mondom én, hogy vacak játék, pusztán csak azt, hogy sajnos nem ütött akkorát, amit vártam, illetve amekkora durranás lehetett vona (számomra) ha azt a pár bosszantó dolgait nem így csinálták volna meg.
Kb ennyi.
Jó játék, de per pillanat van olyan játék, ami sokkal jobban leköt amikor van időm játszani, és ha a két ikon közül kell választanom, hogy melyiket is indítsam el, akkor nem sokat teketóriázok, és a BL2-re kattintok, na jó az AC3-at már kitoltam végig, ennél meg kb ugyanannyi játékidő alatt max jó ha a felénél járok, és még most kezdődik az igazi zúzás. De pl nem tudom magam egyelőre rávenni, hogy újra nekikezdjek, főleg a számomra nagyon elcseszett téképfunkció (köd) miatt. Mivel színtévesztő vagyok (bár eddig sehol máshol ennek számítógépes játékoknál még nem láttam kárát), azt kell gondolnom, hogy csak engem zavar ez a fajta térkép, mivel sehol sem láttam még, hogy bárki is panaszkodott volna rá, viszont számomra hihetetlenül zavaró, ahogy nehezen azonosítható, hogy az adott terület még nem bejárt, vagy bejárt de csak az a hülye sejtelmes animáció látszik. Az, hogyha egy nagyobb terület már felfedezett, az egyértelmű.
Pl volt egy olyan mellékküldetés, hogy fedezd fel a területeket. Na mondom, ha a vidéket 100%-ra fel kell fedezni, akkor nekem kakukk, de még jó volt, hogy kb oylan 75-80%-osan ezt már beadta.Persze a hajózás az valami hihetetlen jól meg lett csinálva, meg még néhány nagyon jó ötlet volt benne, az biztos. Pl amikor megláttam, hogy megint lehet repülni a sárkányrepülővel, na mondom itt törlöm le az egészet, de végül jót röhögtem, ahogy ezt is megoldották, és nagy volt a csobbanás
Mindent összevetve jó kis játék, de most nem nagyon fogott meg. -
ToBeY
nagyúr
válasz
Anonymus23 #2360 üzenetére
Nem tudsz véletlenül adni egy állat térképet,hogy tudjam milyen állatfajt kell keresnem?
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Anonymus23 #2358 üzenetére
Az milyen állat ami egy tappancs és benne egy kérdőjel?
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
#41635072 #2355 üzenetére
hát nem tudom, ha az ultra-monoton első részt nem nézzük, az összes többinek változatos, kidolgozott története volt
én a játéktérre sem nagyon panaszkodtam, szvsz az már az első részben is kellően nagy volt (bár ott a kevés aktív tartalom miatt öncélúan), aztán a második résztől kezdve még inkább megnőtt az aktív, játszható terület.
Malibutomi: egy ilyen kalózos, RPG elemekkel tűzdelt kalandjátékot valami jó sztorival én is el tudnék viselni
de azért talán még kéne csiszolni a tengeri csatákon meg az irányításon hogy realisztikusabb legyen.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
FireKeeper #2354 üzenetére
Szerintem, ez kinek-kinek a beállításától is függ, engem sem fogott meg valahogy az előző részek hangulata, ezt meg egyszer újra is kezdtem, csak hogy minden kismellékküldetést megcsináljak, mert a hangulat a táj, a városok annyira megfogtak.
Már csak egy dolog van hátra hogy az Ubisoft kiadjon egy Seadogs szerű kalózos játékot ugyanezzel a motorral. Már megvan hozzá minden, csak több kikötőt, meg nagyobb tenger kell gyártani.
-
törölt tag
válasz
FireKeeper #2354 üzenetére
Az előzőeket is elkezdtem, csak nekem dög unalmas volt az, hogy menj fel a toronyba majd gyilkold meg valakit, és ezt ismételgesd...
A III-nak jól kidolgozott, változatos története volt, végig teljesen más, jól kitalált szituációkban találtam magam. Rádásul a hatalmas és változatos játéktér elképesztő volt.
Azt pedig nem mondanám, hogy elvárások nélkül őltem elé, hiszen csak ez miatt upgradeltem a PC-t. Mással nem is játszok. -
törölt tag
Nem tudom én az előző AC részekkel nem tudtam játszani, mert nekem túl sablonosak voltak.
Ellenben az AC III-al ami életem legjobb, legélvezetesebb játéka volt (komolyan).
De hát különbözőek vagyunk. -
Xerxész
őstag
válasz
DeathAdder #2351 üzenetére
Alapjában véve nincs baj az ACIII hangulatával és a történettel sem. Szerintem azért nem maradandó az élmény, mert:
- a küldetések és az átvezető videók túl hamar véget érnek, minden hirtelen történik
- nem mindig kell magadtól menned a küldetések helyszínére, hanem sokszor direktbe oda rak a játék, több km-re attól a helytől, ahol a küldetést indítod
- sokszor a csetepaté közepébe rak a játék, amikor éppen olyan küldetés van, nincs idő felkészülni
- rövidek a szekvenciákOlyan kapkodós az egész. De rossznak semmiképp sem mondanám. Kicsit ki kellett volna mindent bővíteni, kerek egésszé tenni és lett volna olyan jó, mint az ACII.
-
válasz
Anonymus23 #2347 üzenetére
Én sem játszom már amióta végigvittem.
Az AC3 hangulatban engem nem igazán fogott meg, a szinkronszínészek viszont nagyot lendítettek a dolgon főleg a történet vége felé és Haytham is kiváló volt végig.Én most AC2-zök (
) , sokkal jobban élvezem még mindig és még mindig ott tartok, hogy képes vagyok leragadni előtte 3-4 órát is és akkor is csak azért, mert egyéb kötelezettségeim szabnak határt
De ne legyünk ennyire válogatósak. Igaza volt annak a magyar kommentelős YT videónak, hogy minden játék készítő aláírná, ha olyan élményt és látványt tudna megvalósítani saját játékában, mint amit AC3-ben a hajós küldetések nyújtanak minden mástól függetlenül. (bár nekem nem az ugrik be elsőnek, ha az AC3 neve felmerül, hanem Haytham angolos beszéde és kimagasló szinkronszínészi teljesítménye, vagy a vadászás a hatalmas vadonban
)
-
2csi
aktív tag
Sziasztok!
Hol van new yorkban a bolt?
Előre is köszi! -
jocek91
aktív tag
válasz
Anonymus23 #2347 üzenetére
Mondjuk ki őszintén, ha nem akarnak annyira kész lenni most a karácsonyi szezonra vele és csiszolgatják még pár hónapot akkor egy valóban kész játékkal játszhattunk volna. Hasonlóak az élményeim az FC3-al is, bár egyenlőre ott nem találkoztam idegesítő bugokkal.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Anonymus23 #2343 üzenetére
De pl nyúl az minden területen megtalálható, akkor azt annyiszor kell levadászni?
-
Anonymus23
veterán
válasz
DeathAdder #2346 üzenetére
Őszintén szólva én már napok óta nem játszok vele, rákaptam a Borderlands2-re, ott legalább lehet fejlesztgetni ezerrel, mármint, hogy mit veszel meg, adod el, illetve hatalmas a játéktér, sokkal több küldetés, néha hatalmas poénokkal
Sajnos azt kell mondanom, hogy BL2-nek sokkal jobb a hangulata mint az AC3-nak.
Ez a Connor gyerek nem túl emberi szerintem, Ezio sokkal inkább ember is volt a maga nemében (csajozás, szöveg stb.) mint amilyen naív és együgyű Connor.Szerintem nekem majd a második végigjátszásnál lesz igazi az AC3, csak nem nagyon tudom magam révenni, mert pl a térképet nagyon elcseszték, túl van cifrázva, nem lehet egyértelműen látni, hogy hol jártál már, hol van még felfedezetlen rész, főleg akkor ha csak egy kis rész maradt ki egy területen, ez a hülye animáció teljesen átláthatatlanná teszi. Egy csomó dolgot választhatóvá tettem volna, mert pl ez engem piszkosul zavar. A régi részekben legalább ha a kilátókra felment az ember, akkor letisztította a terepet.
Őszintén sok olyan kisebb nagyobb, de bosszantó hiba van benne, amit - szerintem - sokkal jobban meg lehetett volna csinálni. Ha egy mondatban kellene leírni a bajomat vele:
Néha a kevesebb több. -
válasz
Anonymus23 #2343 üzenetére
A kötélverő után van mégegy hasonlóan nehéz ellenfél.
Ha ugyanúgy meglehet verni a kötélverőt mint annál a malomnál a következőt akkor rájöttem hogyan kell.
Space és Attack együttes nyomásával verni kezdi, majd a földre is kényszeríti az ellenfelet.Szerintem ez a kötélverőnél is bevált módszer lehet, egyébként én úgy vertem meg mielőtt rájöttem volna erre a figurára, hogy nekiszorítottam annak az álványnak (már nem emlékszem mi volt az) és átrúgtam rajta oda-vissza
-
fess
őstag
Végére értem én is,nem ezt vártam volna a végén. Remélem a 4. részben lesz egy kis karakter fejlesztési lehetőség is,legyen már valami értelme a sok kis mellék küldetésnek,ne csak 1 achi.
Ha megtaláltam egy triggert,jól értem,hogy a következő megjelenésére várnom kell? -
Anonymus23
veterán
Néhány oldalt kellene visszailvasni, midnen kérdésedet kitárgyaltuk többször is
A kötélverőt próbáld összetörhető tárgyak (ládák, hordó), vagy oylan tárgyak mellé (asztal, palánk) csalogatni, aminek neki tudja lökni Connor, akkro tudsz sebezni rajta.
Az összes vadász kihívás pedig, hogy minden területen minden állatfajt meg kell találni.
-
ToBeY
nagyúr
Még van egy olyan,hogy hajtsd végre az összes vadász kihívást vagy ilyesmi.Ez pontosan mit takar?
Mert mindegyik állatból vadásztam egyet de nem történt semmi. -
ToBeY
nagyúr
A Bostoni kötélverőt hogyan lehet leütni,mert eddig nemigen sikerült még elvernem?
-
válasz
Bjørgersson #2338 üzenetére
Bocsi
-
Bjørgersson
félisten
válasz
DeathAdder #2337 üzenetére
Neee, Mózes.
-
Nekem jelezte szépen, viszont volt egy főküldetés ahol nem jelzett semmit (nem volt felkiáljtójel) A tanyáról NY-be kellett mennem és ha nincs YT akkor még mindig keresném a célállomást
Nekem is eltűntek igen
kovy29 - jéé tényleg
Tudtam hogy ismerem valahonnan, de nem ugrott be. A jeruzsálemi Mózesre gondoltam mindig amikor megláttam, aztán mondom áhh nem ő az, de valahonnan ismerős
-
westcoastog
veterán
válasz
Bjørgersson #2335 üzenetére
Őszintén meg nem mondtam volna magamtól hogy ő az.
Offba tevődök. -
Bjørgersson
félisten
válasz
westcoastog #2334 üzenetére
Pedig azt hittem hamarabb fel fogjátok ismerni.
-
westcoastog
veterán
válasz
Bjørgersson #2333 üzenetére
-
Bjørgersson
félisten
válasz
westcoastog #2332 üzenetére
Igen, most láttam én is, hogy valami Nikolai a neve. Inkább róla csináltak volna játékot.
Letelt már a két éved? Ez a kép szerintem nagyon jó, bár a kalapja miatt tuti macerás lenne. Egyébként ki ismeri fel az én arcképemet?!
-
westcoastog
veterán
válasz
polonic #2330 üzenetére
Szerintem a puskásra gondol, onnan baloldal.
Ha jól olvastam Nikolai az ac képregényekből, de majd utánanézek.
Nikolai OrelovSzívesen olvasnám a képregényeket is.
Ideje lenne leváltanom az avataromat is, mondjuk Haytham? -
polonic
félisten
válasz
Bjørgersson #2329 üzenetére
Nem nagyítható a kép. . .
Így Altairnak tűnik.
-
Bjørgersson
félisten
Itt ki a bal oldali fickó?
-
GALARDO
addikt
-
fess
őstag
válasz
DeathAdder #2326 üzenetére
SP:de azt nem jelzi a térkép?
Másnak is eltűnnek néha az íjai,csapdái,csalijai? Elég bosszantó.
Ilyenkor lefagyott az Animus? -
-
fess
őstag
A Bostoni bunyósoknál a kötélverő utáni ellenfél az utolsó?
-
Zolinho1026
tag
válasz
DeathAdder #2321 üzenetére
Nekem is a II a favorit. Ráadásul abban szerintem az irányítás is jobb volt, itt sokszor nem azt "csinálta" amit én akartam.
-
_stick_
őstag
válasz
Pont így vagyok én is, mármint, hogy a 2 világa ami jobban megfogott.
Még jó, hogy intéztem magamnak free brotherhood-ot.Amint ezt végigvittem, kipróbálom, hogy mit tud a multi. -
Malibutomi
nagyúr
válasz
En pont forditva vagyok, eddig a 3 az elso AC aminek a hangulata igazan megfogott, bele tudtam magam elni a fuggetlensegi haboru szferajaba. Persze lehet ez azert van mert jobban ismerem korszakot.
-
Még mindig AC lángban égek, annyira sajnálom, hogy vége lett.
Felraktam az ACII-őt, basszus mennyivel jobb játék. Össze sem lehet hasonlítani a kettőt.
A grafika, a karakter irányítása és a harc talán ami jobb a 3-ban, de ennek a reneszánsz Olaszországnak nincs párja
Alapból már a mászkálást sokkal jobban élvezem mint a legújabb részben, olyannyira hogy sokszor csak sétálok és nézelődök -
_stick_
őstag
Lassan végzek a főszállal, hiányolom, hogy nincs spéci ruha, mint a korábbi részekben. Mondjuk itt csak kinézetre játszik, páncélzatra nem. Achilles ruhája már megvan, de ez még mindig kb csak -a többi megszerzettel együtt, a fele annak ami az alagsorban lehetne a kúriában.
-
Kivégeztem én is már ami a főszálat illeti nagyon jó volt nem gondoltam volna, hogy ilyen jó viszont a sok bug rontja az összképet, amúgy év játéka.
-
törölt tag
válasz
DeathAdder #2312 üzenetére
Ja értem, én a stáblistát nem vártam végig hajnali 3-kor.
Eleve úgy ültem neki, hogy éjfélre végzek. -
válasz
FireKeeper #2314 üzenetére
Oda akartam tenni a végén, csak sietésben voltam már
1000 szorri, eddig mindig kitettem, most viszont teljesen véletlenül elfelejtettemXerxész - Alapból azt hittem mindig is. Mivel akkortól számolják az időt, de igazad lehet
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
next time spoiler plz, én majd csak jövő héten esek neki a játéknak
-
Xerxész
őstag
válasz
Ezt a 2.000 évet honnan szedi mindenki?
75-80.000 éve éltek a Földön az Első Civilizáció tagjai. Juno is annyi idős. -
válasz
#41635072 #2311 üzenetére
A stábilista után az indián táborba elmondja egy alak, hogy miért ment el a népe (főküldetés ikon jelzi hova kell menni). Dióhéjban eladták egy NY-i kereskedőnek a folyamatosan terjeszkedő gazdálkodók és kereskedők hatására.
Előtte meg egy dobozban szabadon otthagyták a kristálygömböt, ami miatt ahhoz a földhöz voltak ragadva..
Ki érti eztNem tudom én milyen lény ez a Juno, de több mint 2000 évre ide száműzték valamilyen módon csak élnek tovább..
Ki tudja lehet Desmondból is csak az első Civilizáció DNS-e halt ki, amikor megérintette az emelvényt én már nem lepődnék meg azon semHarry Potter is minden hétszencséget túlélt, meg "halt" is meg párszor
-
törölt tag
SPOILER
Az lejött valakinek, hogy Connor népe miért hagyta el a lakhelyét?
Ja, és ilyen társ assassinokat hogy lehetett volna toborozni?DeathAdder: "A másikat meg sem merem kérdezni, hogy mit csinált utána amivel megakadályozta a napkitörést, arra biztosan a következő részek adnak majd választ."
A végén a híradós mondja hogy az egész földet sarki fény vette körül. Nos így 2012 végén igen közel állunk ahhoz, hogy a föld mágneses tere polaritást váltson, ez pedig nagymértékű mágneses aktivitással járna, mely eltéríteni a napkitörés hullámait, és ennek következménye a sarki fény. Erre utalást is tesznek valamely párbeszédben csak nem emlékszem pontosan hol.
Amúgy én úgy tudtam, hogy ezek a fejlettebb civilizációba tartozó lények sem élték túl az előző katasztrófát, és akikkel itt Desmond dumál, azok cask hologramok. (Wikipedián is ezt írják.) Innentől kezdve viszont borul a Lucy ügy, meg Juno kiszabadulása..
-
2csi
aktív tag
válasz
Anonymus23 #2309 üzenetére
köszi
-
2csi
aktív tag
válasz
Anonymus23 #2307 üzenetére
Belebújik és utána?
Pénz lesz benne? -
2csi
aktív tag
Hali!
Hogy kell kifosztani egy konvojt ha már mindenkit megöltem? -
2csi
aktív tag
válasz
Lapajbacsi #2304 üzenetére
Köszi!
Hát amúgy ez tényleg nem túl jó! -
2csi
aktív tag
Sziasztok!
9.frekvenciánál tartok.
Megvettem egy kardot és egy sokcsövű pisztolyt.
Ha megnyomom a q-t ahol a fegyverek vannak, viszont ott nem jelennek meg!
Tudtok segíteni?
Előre is köszi! -
Lapajbacsi
aktív tag
válasz
Anonymus23 #2301 üzenetére
Örülök hogy levágtad mi a pálya...
Az első konvolyt elküldtem én is, de már akkor sem hagyott kilépni és csak a ctr-alt-del segített... -
Anonymus23
veterán
válasz
Lapajbacsi #2296 üzenetére
Mindenesetre nem általános bug, csak az első alkalommal van az, hogy amit kér a rendszer azt kell megcsinálnod, mást nem enged megcsinálni.
Ha jól rémlik, létre kellett hozni egy szárazföldi konvojt, és el kellett küldeni.Szerintem vannak ilyen "direkt bugok" a nem hivatalos verzióban, anno még Brotherhoodban a sárkányrepülés rész volt az, amit tört verzióval képtelenség volt nekem megcsinálni, mert nem lehetett normálisan irányítani a sárkányrepülőt, amikor megvettem eredetiben, akkor meg elsőre sikerült minden.
Én elég sokat kereskedtem, és csak az első alkalommal (kvázi tutorial) nem engedett szabadon bóklászni benne, utána már azt csináltam amit akartam, illetve amihez volt alapanyagom, bár nekem is eredetiben van meg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Thinkpad T16 GEN 1 16" Touch screen vPRO i5 1345U 32GB DDR5 512GB NVME SSD Lenovo Gar.
- Lenovo T480 i7- 8650u / HU bill! / 8Gb DDR4 / 256Gb Nvme SSD / IPS full HD/ újszerű állapot / Win11
- Dell Latitude 5590 / i5 8350u / IPS FHD 15,6" / 8GB DDR4 / 256Gb SSD / Win11
- Micron 1100 256GB 2,5" SSD-k
- DJI Avata 2 Fly More Combo (szinte új, 3 év garival)
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3066, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3009
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3076, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest