- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- BlitzWolf termékek topicja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
anorche1
őstag
válasz
FireKeeper #3140 üzenetére
Yes
erdőbe jó, de ha a városban a város közepe felé nézek le esik az fps. Még akkor is ha előttem fal van.
-
anorche1
őstag
válasz
FireKeeper #3135 üzenetére
Dehát xbox ra nem portolják sehonnan, mégis a városokban ~24 fps-sel megy
-
emiki6
veterán
válasz
FireKeeper #3135 üzenetére
az is port lesz?!
-
Algotis
addikt
válasz
FireKeeper #3089 üzenetére
-
Prof01
veterán
válasz
FireKeeper #2924 üzenetére
Mármint a 100% sync-et? Szerintem kell az bele, nagyon is!
-
Creative997
őstag
válasz
FireKeeper #2763 üzenetére
Igen, Xerxész írta, meg láttam is, bejövős is volt
Lineage, Ascendance, Embers a 3 AC kisfilm. Jöhetne már új
Amúgy most látom, hogy kijött az újabb Olivier Bowden könyv Forsaken néven, ami Haytham Kenway életéről szól. Azt is be kéne szerezni
Ahhoz képest Connor van a borítón
-
Buster17
addikt
válasz
FireKeeper #2763 üzenetére
Németre kell gyúrnom
Majd az lesz, hogy valaki leírja vagy rákeresek guglin ha le van ott írva.
Brotherhood könyvet már kiolvastam, bár nem a 2. résszel kellet volna kezdenem -
Algotis
addikt
válasz
FireKeeper #2750 üzenetére
Nekem is sérült most, de levegőből hidden-blade-vel nagyon LIKE A BOSS
De amikor íjjal lelövöm a katonát, azt nem lehet eladni
Pedig a hátizsákban elférne -
válasz
FireKeeper #2721 üzenetére
Mi most nem a 3-tól beszéltünk, azt tudom, hogy magyar.
-
Xerxész
őstag
válasz
FireKeeper #2705 üzenetére
Kollégámnak írtam pont, hogy ez nekem is eszembe jutott. Lehet, hogy kapunk egy ilyen trópusi dzsungelharcos aszaszint, Far Cry 3 módra.
Mindenesetre a táj szépségével nem lesz gond. Az ACIII-ban is imádtam a Karib-tengeres küldetéseket, olyan gyönyörű volt a környezet.
Szerintem a Kenway család templomos irányba hajlásának folyamata lesz a történet középpontjában, vagy legalábbis annak az előzményeit, indokát dolgozzák majd fel, gondolom.
-
Xerxész
őstag
válasz
FireKeeper #2700 üzenetére
Igen, nekem is.
Szerintem az Ubisoft érezte, hogy ez a hajókázás nagy aduász lesz az ACIII kapcsán, és már akkor elkezdtek belefektetni még egy részt. És úgy tűnik, igazuk lett, mert a hajós részeket senki sem szidta...még azok sem, akiknek egyébként nem tetszett a III. rész. -
Xerxész
őstag
válasz
FireKeeper #2695 üzenetére
Pedig nézzük reálisan: ez lesz. A Brotherhood óta erre áltak rá. A pénz nagy úr és az AC tejel szépen a nevéből adódóan, szóval csinálják, amit csinálni "kell": minden évben kiadnak egy részt.
Az infókra pedig már nem kell sokat várni, ha igaz, hogy tényleg az ACIV bejelentése lesz holnap. De ép ésszel gondolkodva csak az lehet, mert nem hiszem, hogy egy külön sajtóeseményt rendeznének egy, az ACIII-hoz tartozó új DLC kiadása miatt. Ott most úgyis Türannosz lázban ég mindenki.
Szóval, holnap lesz az Ubisoft rendezvénye, és mivel Londonban tartják, ezért mégcsak komolyabb időeltolódással sem kell számolni.Estére már tudni fogjuk az infókat.
-
NeoExDeath
aktív tag
válasz
FireKeeper #2634 üzenetére
Az AC3 érezhetően cselekmény centrikus játék, míg az AC2 karakter központú. Ebből a szempontból az irányított Assassin karakterére nem helyeződik akkora hangsúly. Connor nem volt egy nagy durranás, de alapvetően nem is róla szólt a játék, a célra szerintem megfelelt
Nekem a Desmond kaland vége volt csalódás.
Spoiler!
Miután meglett az amulett, csak besétáltak, kis duma, rövid animáció, aztán stáblista, slusszpassz. A BH vége alapján, és a játék alatti Desmond részekből én ott vártam volna még egy legalább 1 órás "levezető" befejezést, hosszú epic végkifejlettel. Ezzel szemben, Charles Lee halála után 20 perccel már vége volt a játéknak, nagyon elkapkodták a befejezést.
Ráadásul valahol én arra számítottam, hogy a végső döntést majd nekünk kell meghozni. -
Xerxész
őstag
válasz
FireKeeper #2634 üzenetére
Azért az nagyon jól eltalált volt, ahogy a végén megölte Charles Lee-t. Tipikus amerikai laza.
-
Valty
aktív tag
válasz
FireKeeper #2632 üzenetére
Én Connor történetére gondoltam.
Spoiler
Szerintem ez a "jól van kisfiam ügyes vagy, a te szereped itt véget ért, gyorsan ásd el az amulettet" nem feltétlen helyénvaló befejezése egy ilyen kaliberű játéknak, pláne, hogy ekkor Connor még csak 28 éves
-
Darth_Revan
veterán
válasz
FireKeeper #2619 üzenetére
2 ismeretlen?
Én csak egyet nem ismerek...balról jobbra:
- Altair
- Ezio
- Connor
- Aveline
- ?Öten már kaptak saját részt, a 6. viszont még nem
-
válasz
FireKeeper #2430 üzenetére
Azóta nem fifázom amióta kontrollerrel lehet csak.
Pedig direkt azért vettem egy Logitechet, ráértem, heteken át gyakoroltam de feladtamNálam se játszik, utálom a kontrollert.
Amúgy nekem az operaházbani ajtónyitástól kezdve nem okozott problémát soha ez a zártörés dolog. Egy mellékküldetés viszont annál inkább, amikor két verekedő parasztot kellett szétválasztani, na ott ha nem szoptam 15 percet akkor egyet sem
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
FireKeeper #2354 üzenetére
Szerintem, ez kinek-kinek a beállításától is függ, engem sem fogott meg valahogy az előző részek hangulata, ezt meg egyszer újra is kezdtem, csak hogy minden kismellékküldetést megcsináljak, mert a hangulat a táj, a városok annyira megfogtak.
Már csak egy dolog van hátra hogy az Ubisoft kiadjon egy Seadogs szerű kalózos játékot ugyanezzel a motorral. Már megvan hozzá minden, csak több kikötőt, meg nagyobb tenger kell gyártani.
-
törölt tag
válasz
FireKeeper #2354 üzenetére
Az előzőeket is elkezdtem, csak nekem dög unalmas volt az, hogy menj fel a toronyba majd gyilkold meg valakit, és ezt ismételgesd...
A III-nak jól kidolgozott, változatos története volt, végig teljesen más, jól kitalált szituációkban találtam magam. Rádásul a hatalmas és változatos játéktér elképesztő volt.
Azt pedig nem mondanám, hogy elvárások nélkül őltem elé, hiszen csak ez miatt upgradeltem a PC-t. Mással nem is játszok. -
válasz
FireKeeper #2314 üzenetére
Oda akartam tenni a végén, csak sietésben voltam már
1000 szorri, eddig mindig kitettem, most viszont teljesen véletlenül elfelejtettemXerxész - Alapból azt hittem mindig is. Mivel akkortól számolják az időt, de igazad lehet
-
polonic
félisten
válasz
FireKeeper #1978 üzenetére
Egyébként Desmonddal nagyon keveset kellett akciózgatni.
Arról is voltak hírek, hogy több időt lehet vele tölteni. Aztán mégsem.
-
2csi
aktív tag
válasz
FireKeeper #1840 üzenetére
Köszi!
-
válasz
FireKeeper #1762 üzenetére
igazad van. magamból indultam ki ajánlásnál meg az xp-ből.
egyébként egyszerű. semmilyen driver nincs. még az egérnek is driver kell -
válasz
FireKeeper #1759 üzenetére
jóvanna. nincs most pénzem újabb win-re. akinek meg nem eredeti van hagyjuk már..
-
keIdor
titán
válasz
FireKeeper #1730 üzenetére
Én minden TPS-t gamepad-al játszom már, de volt hogy PC-n FPS-t is, sok játéknál érezni, hogy arra írták.
-
Xerxész
őstag
válasz
FireKeeper #1718 üzenetére
A sztori miatt használjuk.
Jómagam is tudok angolul, de azért mégiscsak jobban megmarad a magyar szöveg, mégha néhol oltári hülyeségeket is fordítanak. Nem kell azzal foglalkoznom, hogy mi az a szakszó, mit jelent, amit éppen nem értek.
Felirattal csak az a gond, hogy elvonja a figyelmet a képről. Viszont annyira meg azért nem megy jól az angol, hogy felirat nélkül hallás után mindent megértsek."Tuskólábú csetresz"?
Mi a 'szom?
-
westcoastog
veterán
válasz
FireKeeper #1718 üzenetére
Akkor az a csetresz ott marad, hát egyszerűen lehetetlen pont időben lenyomni az adott gombot.
-
westcoastog
veterán
válasz
FireKeeper #1715 üzenetére
Például mikor juno szólt connorhoz előszőr, és sasként kellett repülni, na azt biztosan újracsinálom, pont itt voltak haveromék és nem tudtam odafigyelni.
De most a farkasok kikészítenek, az aquila mellett van egy "tuskólábú csetresz"És az oda vezető úton persze hogy két farkas már 10-edjére öl meg, hát mi reflex kell ehhez?
-
ETOM
addikt
válasz
FireKeeper #1646 üzenetére
Valaki ha feltöltené gyors az lenne a tiszta és megnézném azzal vagy dobtok egy linket az is jó. Am én nem láttam külön x32-t vagy x64-t lehet akkor az a gond télleg.
-
Xerxész
őstag
válasz
FireKeeper #1621 üzenetére
Na, én eddig csak egyszer beszéltem vele, és ott el is mondta, hogy...
SPOILER
...4 tornyot akartak építeni. De azt nem értettem (pont nem figyeltem a szövegre, mert a videót néztem inkább), hogy ezek a tornyok mit csináltak volna a napfénnyel... Pont a lényeg maradt le nekem. Emlékszel, hogy ott mit mondott?
Ezek szerint többször is össze lehet futni Junóval?
Kiráááááály!
Imádom azokat a részeket, amikor az "istenek" beszélnek a múltról.
SPOILER vége
-
Xerxész
őstag
válasz
FireKeeper #1580 üzenetére
Legközelebb plíííz SPOILER jelölést is használj, mert nekem még ilyet nem mondott Shaun. Pedig amikor kijövök Animusból, mindig megnézem az emaileket és beszélgetek a többiekkel, hátha megtudok valami új infót.
De ha már elolvastam: örülnék, ha úgy lenne, ahogy mondod. Lehet, hogy tényleg nem véletlenül tették be ezt a mondatot neki.
SPOILER
3. sequence után Junóval "találkoztál"-e? Ha nem, elmondom, merre keresd...
Elég jó dolgot mesél el.
SPOILER vége
Viszont ott valamit nem értettem...
-
TTomax
félisten
válasz
FireKeeper #1612 üzenetére
i don't want to pay...
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Minél aktívabban olvasom a topicot, annál inkább tolul fel bennem, hogy f*ck f*ck f*ck f*ck f*ck
Így elszexualizálni.
-
polonic
félisten
válasz
Ugyanezt érzem én is.
Nem értem egyébként az uborkát. Már írtam korábban is. Far cry 3 meg gaming evolved cím lesz.
-
válasz
FireKeeper #1600 üzenetére
Én ilyeneket még nem néztem, de a múlt héten Cry2-ben dx11-ben igen.
A +33%-os gpu tuning és a processzor 2.67 vs 4.2 GHz közötti differenciák ott egy fps-t nem javított illetve rontott.Kíváncsi vagyok én is, a mai nap folyamán tutira megnézem
Más kérdés viszont, hogy abban a tesztkonfigban egy dx10-es kártya volt, ahol a tesszellációk és különböző AA eljárások nem tudtak érvényesülni egyáltalán
-
válasz
FireKeeper #1596 üzenetére
Ma megpróbálom letiltani a HT-t hátha jobban megy vele
-
ETOM
addikt
válasz
FireKeeper #1596 üzenetére
lol ez igen! néztem is feladat kezelőbe bullnak mind a 8 szálát használja a game 50% körül.. mondom mi ez már kevés a proci.. ezek szerint nem
Am felraktam ezt a 310.61 betat jobb lett a helyzet, de simán látni 30as FPS-t így is. -
Lenry
félisten
válasz
FireKeeper #1587 üzenetére
amit eddig láttam a AssCreed3-ból, az az, hogy elkapkodták. persze még messze nem vagyok a végénél, de úgy érzem, hogy rövid idő alatt túl sokat akartak megmutatni, és semmire nem jut elég idő.
vagy hosszabb játékidő kellett volna, vagy kettészedni a játékot Kenwayre és Connorra.
-
Lenry
félisten
válasz
FireKeeper #1577 üzenetére
ezt osztom. Kenway tényleg nagy arc. van stílusa. ahogy Ezionak is volt, meg Altaïrnak is volt. Connorból valahogy ez eddig kimaradt (legalábbis a hajó-újjáépítésig biztosan. addig jutottam)
-
polonic
félisten
válasz
FireKeeper #1574 üzenetére
Milyen bugokkal találkoztál?
-
nanorambo
őstag
válasz
FireKeeper #1555 üzenetére
Tartalommal nem lesz baj, mert baromi jó játék lett. GTA4 szindróma = A játék maga nagyon jó, de a technikai megvalósítás borzalmas, így a játék ami amúgy jó lenne, élvezhetetlen.
SPOILER
Amikor Connorral kell a fákon ugrálást megtanítani az indián haverunknak az valami hihetetlen hangulatosra sikerült. Abban az indiánvölgyben, az erdőben, alattunk rohangásznak az állatok, távolban ott a tenger (vagy egy tó) mi meg a fák ágain ugrálunk. Ezért viszont dicséret az ubisoftnak.
-
polonic
félisten
válasz
FireKeeper #1407 üzenetére
Aha, freedom.
Amennyiért a boltban, 19999 ingyenes házhozszállítással.
Előrendeltem két helyről, hogy biztosra menjek, de az egyiket elfelejtettem lemondani.
Valaki átveheti, ha gondolja. Ha meg nem kell senkinek lemondom vagy nem veszem át.
-
Wizard of Oz
aktív tag
válasz
FireKeeper #1380 üzenetére
Én is csodálom, de már a Brotherhoodot is 5990-ért adták megjelenéskor.
-
Xerxész
őstag
válasz
FireKeeper #1336 üzenetére
Ezt most elolvastam...de mostmár mindegy. Mondjuk nem olyan nagy spoiler...
Mi az, hogy kihagyták őket a végkifejletből?
A Wikián is fennvan, hogy a III. részben is szerepel Minerva, Junó és Jupiter is. Meg ha nem is játszottál vele, honnan tudod, hogy kimaradtak?
-
westcoastog
veterán
válasz
FireKeeper #1340 üzenetére
cdgalaxisnál 8990 de ott ha jól láttam ingyenes házhozszállítás van, én már berendeltem innen gameshopról.
-
huskydog17
addikt
válasz
FireKeeper #1338 üzenetére
Nem, van még egy heted, a PC verzió november 22-én jelenik meg.
-
keIdor
titán
válasz
FireKeeper #1333 üzenetére
Lehet, akkor az egyik te voltál.
-
keIdor
titán
válasz
FireKeeper #1330 üzenetére
Hú, nálam ellenkező, csak Ázsiát ne!
Én francia forradalomnak örülnék, Párizzsal, vagy valami XX. századnak, a náci párt mondjuk lehetne valamiféle kiszakadt csoport a templomosok közül. Kis okkultizmus is lehetne benne Himmlerrel, kis Wolfenstein filling.
Bár az már lehet nem AC lenne, de én ilyeneket szeretnék. -
Xerxész
őstag
válasz
FireKeeper #1330 üzenetére
Aztat nem tudom, mivel én PC-s vagyok, várom a 23-át.
Szóval nem tudom, mi van a stáblista után, de írták hogy van utána még meglepetés.Ez alapján rendes küldetés(ek) is van(nak) a kreditek után:
"Complete each of the epilogue missions unlocked after the credits roll." -
Xerxész
őstag
válasz
FireKeeper #1314 üzenetére
Ja, még annyit a filmről, hogy az Ubisoftnak viszonylag nagy beleszólása lesz a munkálatokba, úgyhogy talán annyira nem fogják "elhalivúdiasítani'.
Egy Assassin's Creed Lineage szintet minimum elvárnék tőle.
-
Xerxész
őstag
válasz
FireKeeper #1238 üzenetére
Ez mondjuk tényleg az, mert az egész sztori belőlük indul ki.
Elvártam volna valami olyat, hogy a maja templomban talál valamit, ami az Első Civilizációra utal. Szerintem adja magát. Már amikor először megláttam, hogy lesz ilyen extra küldetés, rögtön beugrottak az "istenek". Hát...tévedni emberi dolog.
Ehh... -
BalaNce87
addikt
válasz
FireKeeper #1223 üzenetére
AC3 3 évig készült, az éves gyártás AC2-től kezdődött, viszont ebbe meg az a gáz hogy 3 év alatt nem sikerült bugmentes állapotba hozni, a motor saját tehát tapasztalat kell hogy legyen vele, így ez nehezen bocsátható meg. A játék nagy része a megjelenés előtt fél évvel kész lehetett és utána már csak csiszolgatták, legalábbis én így képzelem el. A revelations-ön nagyon érezni lehetett már a hanyatlást, brotherhood is ugyanaz maradt mint a 2, de én mégis tartalmasabbnak, hangulatosabbnak tartottam a revelations-nél. Sztori téren nem volt gond a folytatással, de a fő karakterek arca megváltozott (lehet másnak nem számít ez, de nálam illuzióromboló hatással volt) a helyszín se szippantott magába úgy, mint az elődökben.
-
Valty
aktív tag
válasz
FireKeeper #1217 üzenetére
Ez szerintem is így van, mikor befejeztem az ACII-t, csak néztem, hogy ezmostmiez?, a BH-nál, ôs R-nél pedig már amolyan elvárás lett ez a szint
Viszont nem tudom, hogy itt a többiek hogy vannak vele, de én az AC-t pont nem a 3 perces ending videó miatt játszom....akkor is érdekelne, ha Desmond egy idióta ujjszopogató barom lenne, aki az elveszett nimfomán csaját keresi az animusban.
Más téma: tud valaki segíteni abban, hogy a 2 DLC ami a Freedom Edition-höz van (Lost Mayan Ruins, Ghost of War), mennyi és milyen pluszt ad az alapjátékhoz?
-
Xerxész
őstag
válasz
FireKeeper #1211 üzenetére
Igen, szerintem sem foglalkozott túl sokat a mellékküldetésekkel PS Vita. Ha a főszál 15 óra, az azért elég szép szerintem.
-
polonic
félisten
válasz
FireKeeper #1211 üzenetére
Csak az lett beígérve, hogy ez lesz a leghosszabb AC.
És az igaz, hogy ha csak a storyt játszod, akkor hamar végig lehet tolni mindegyiket, kivéve azrét az AC2. Az hosszú volt tényleg.
Nos, én annál is hosszabb játékidőt várok a story szempontjából a beígértek alapján.
-
Xerxész
őstag
válasz
FireKeeper #1208 üzenetére
Egyik barátom pont tegnap linkelte be nekem ArcKönyvön a játék főtémáját. Rossznak nem mondanám, de nem annyira epikus, mint elődei. Más egy kicsit, de nem rossz.
-
JamesHun
addikt
válasz
FireKeeper #1170 üzenetére
akkor zavvi a te barátod
azon a verzión tuti lesz angol felirat, nekem meg marad a lokalizált, aminél örülhetek, hogy több mint a 80%-át értem a párbeszédeknek (kivéve amikor 2 mp után elkapja a feliratot és hallás után kell kitalálnom mi is van)
-
válasz
FireKeeper #1161 üzenetére
jaa. hogy mo-n nem is fogják árulni az angol feliratost?
szerk. bíztos lesz majd egy language dlc vagy patch
-
Wizard of Oz
aktív tag
válasz
FireKeeper #925 üzenetére
A Join or Die 2000 forinttal olcsóbb, a Freedom Edition 6000 forinttal drágább. Nyilván nem adják az alapverzió áráért a Deluxe-ot sem, de akinek nem kell konnorszobor, az jobban jár ezzel.
-
Wizard of Oz
aktív tag
válasz
FireKeeper #922 üzenetére
Assassin's Creed III Deluxe Edition
Csak digitálisan érhető el, de ebben lesz benne az összes pre-order DLC. -
Bjørgersson
félisten
válasz
FireKeeper #922 üzenetére
Fogalmam sincs, dee nagyon remélem, hogy a Season Pass ellenére kapunk majd olyan kiadást is az eddigi negyven mellé.
-
Creative997
őstag
válasz
FireKeeper #904 üzenetére
Nekem is pont ez jutott eszembe! Sőt, a napokban pont azon filóztam, fel kéne rakni a Witchert, imádtam azt a játékot, főleg a 4. fejezetet.
@james001, pár fácsés AC3 oldalon fent vagyok, amik lökik ezeket ezerszám
-
james001
veterán
válasz
FireKeeper #833 üzenetére
Én nagyon élvezem őket,megvan mind a 4,csak ez az egy bajom velük hogy Desmond nincs egyikben sem benne.
-
Ps Vita
őstag
válasz
Szintúgy
-
Xerxész
őstag
válasz
Detto.
-
Xerxész
őstag
válasz
FireKeeper #828 üzenetére
SPOILER
Lehetséges. Bár, mivel Desmondnak már van egy saját Almája, nem hiszem, hogy az Altair-féle előkerülne ismét...merthogy azt Ezio bezárta Altair könyvtárába Masyafban.
De ki tudja?Az a jó, hogy nem tudjuk előre.
-
james001
veterán
válasz
FireKeeper #731 üzenetére
Én mondjuk csak egyszer rendeltem tőlük,de az megjött időben
toturi: Ez egy újabb szép mondat volt
De amúgy akkor így szerencséd van.
Én tuti a Freedom-ot veszem meg,igaz PS3-ra,arra meg drágább
-
Croft-21
őstag
válasz
FireKeeper #709 üzenetére
Jó, Ti magatokból indultok ki. Én viszont a multi miatt vettem meg pl az AC revelationst, mert annyira bejött a Brotherhood multija.
A singleplayert a Brotheroodban 2x vittem végig, az ACRben csak 1x. A multival a mai napig sokan játszanak
Nálam singleplayer téren még mindig az AC II. viszi a prímet. Utána a Brotherhood. -
válasz
FireKeeper #709 üzenetére
és ilyenkor imádom hogy a story és az egyjátékos játékok érdekelnek legjobban.
leggtöbbször meg kevés a nekem való játék. de sebaj most őrülés van megjelenésig, aztán meg örülés lesz. -
Ps Vita
őstag
válasz
FireKeeper #677 üzenetére
Az a baj,hogy legalább 1,5 év még a filmig
-
Ps Vita
őstag
válasz
FireKeeper #667 üzenetére
Sztem cseszett nagyot fog ütni,ha ő (talán a legfelkapottabb színész jelenleg) elfogadja a felkérést,és az UBI felügyel
-
Xerxész
őstag
válasz
FireKeeper #667 üzenetére
Még erre akartam írni, hogy szerintem, ha már kapunk egy Assassin's Creed Lineage színvonalú egészestés filmet, akkor az bőven jó. Azt az Ubisoft nagyon igényesen összehozta élőszereplőkkel és mesterséges háttérrel.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
FireKeeper #664 üzenetére
Én most hallok először a srácról, látszik mennyi filmet szoktam nézni..
-
Synyster6661
tag
válasz
FireKeeper #639 üzenetére
Plusz a Deluxe Editionban 2 extra multiplayer karakter lesz, (a sharpshhoteren kívül még egy) ami csak abban lesz benne (hacsak nem lesz Uplay-es "jutalom", hogy x Uplay pontért cserébe ki tudod oldani.) Egyébként szerintem az lenne a megoldás, hogy csak 2 féle kiadás lenne, a sima, illetve a collectors edition. A simába nem lennének, csak in-game tartalmak (multi karakter, single küldik), a collectorsba pedig minden: zászló, övcsat, szobor, díszdoboz, stb.
-
james001
veterán
válasz
FireKeeper #635 üzenetére
Ja az más
-
james001
veterán
válasz
FireKeeper #631 üzenetére
De aztán ez a Da Vinci-s dlc-ben benne volt.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
FireKeeper #631 üzenetére
Jogos, bár én már azért a páncélért is haragszok, olyan szééééép.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
FireKeeper #629 üzenetére
Már a Brotherhoodban is van valami olyan páncél, amit csak előrendelve kaptál meg és nem mellesleg k*rva jól nézett ki.. A fullos verzióért én is hajlandó lennék többet adni.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
FireKeeper #627 üzenetére
Erről beszélek. Már a Revelations-szel is ezt csinálták, bár ott legalább utólag kiadták az Ottoman Editiont, amiben, ha jól tudom, minden benne van.
-
keIdor
titán
válasz
FireKeeper #556 üzenetére
Én legjobban Franciaországnak örülnék, másik nagy kedvenc Olaszország mellett, de előbbiben még nem jártunk, Napoleon-os ütne rendesen nálam. Utána meg jöhetne Németország is, bár tényleg kérdéses mit kezdenének a lőfegyverekkel, a náci az lő, nem fognak körbeállni böködni.
Pedig milyen jó lenne látni Hitleréket Templarként.
Meg továbbra is jöhetne ilyen Bécs, Prága is, jó kis Osztrák-Magyar Monarchia. Én maradnék EU-ban a jövőben is, Ázsia maradjon ki. Tudom már mondtam. -
Bjørgersson
félisten
válasz
FireKeeper #570 üzenetére
Szerintem nem is kell, mert a többiek sem tudnak majd koncentrálni, aztán szépen sorban leszurkál mindenkit.
-
válasz
FireKeeper #560 üzenetére
engem megmozgat! bár én szamurájt szeretnék de ha már assassin akkor biztos hogy ninja lenne. de egyébként a környezet miatt is érdekelne!
szóval +1 japánnak
-
Creative997
őstag
válasz
FireKeeper #562 üzenetére
Felőlem jöhet, a kínai császárság vs mongolok vagy indókína is megállná a helyét akár
-
WonderCSabo
félisten
válasz
FireKeeper #562 üzenetére
-1 Japánra.
-
Ps Vita
őstag
válasz
FireKeeper #560 üzenetére
Pont,hogy minden 2. ember ímádná akivel beszélek...
-
válasz
FireKeeper #551 üzenetére
tudom hogy csak megmutatja. épp ezért vetettem fel az időutazást.mert felvetettétek hogy pl egy játék a templomosok elleni harcról de az hogy széttámadják a templomosokat és desmond jelenében mégis vannak még az úgy nem adja. szal animus nem jó megoldás lenne. ha meg megmutatják egy animus-on keresztül hogy azért csak ennyi templomos van mert egy másik meg még sok assassin ölte őket megint nem érdekelne annyira mert ugye desmond jelene ugyanaz maradna és maradnának még templomosok azaz egy játék arról hogy írtod őket és mégis marad elég..
-
válasz
FireKeeper #547 üzenetére
nemtom. attól hogy "végignázzük" játszuk egy másik assassin történetét ahogy vadássza a templomosokat attól a jelenben ugyanaz a helyzet és engem ez zavarna.
ha valahogy inkább időutaznának egyet és a múltban levadásznák a templomosokat és ez kihatna a jövőre az úgy már más. vagy még abban az esetben ha ez az időutazás magyarázná az hogy a jelenben miért csak ennyi vagyis kezdetben több volt csak hála hősünknek annyi maradt amennyi desmond idejében tevékenykedik. de az időutazás meg lehet h már túlzás lenne..
majd kiderül hogy lehet fojtatni és hogy az tetszik e nekem. -
Xerxész
őstag
válasz
FireKeeper #538 üzenetére
Erre nem gondoltam, de lehetséges, igen.
-
Xerxész
őstag
válasz
FireKeeper #536 üzenetére
Észrevettétek a "tesók" hívását? Kb. 4 percnél...
Maga a jelenet nem is volna furcsa, hanem sokkal inkább az, hogy kiket hív Connor segítségként...briteket! Merthogy elvileg ők volnának a rosszak...főként.Amúgy jó nagyon. Jó a mozgó búvóhely (alias szénásszekér), de az is nagyon tetszett, amikor megy a férjet megmenteni, aztán egyszer csak felugrál egy fára, majd felakasztja az őrt.
Oh...és a kikötő gyönyörű! Pazar! -
DeFranco
nagyúr
válasz
FireKeeper #504 üzenetére
És most "in stock" eddig nem volt az. Filózom rajta, bár nem akartam érte annyit adni, de fene tudja... ~5k lenne postával együtt fejenként.
-
Xerxész
őstag
válasz
FireKeeper #485 üzenetére
És meg fogják csinálni a II. világháborús érát is, egyre inkább ezt érzem. Pénz mindig lesz a szériában, de előbb-utóbb kifogynak majd az igazán ütős korszakokból, akkor pedig maradnak a lerágott csontok...pl. II. világháború. Ami szerintem még mindig nagyon jó ötlet lenne.
Viszont mostmár úgy vagyok vele, hogy a legjobb választás egy AC játék lenne az Első Civilizáció korában. Ádám és Éva lelépése Édenből, stb...
#482 Logan88
Ha igaz, jobban fogjuk ismerni, mint Eziot. Merthogy itt a gyerek Connort is lehet majd irányítani. Életének különböző szakaszaiban is játszhatunk vele, nemcsak felnőtt korában. Látjuk pl., ahogy gyerekkorában elpusztítják a faluját (gondolom a szüleit is).
Persze nyilván érett korban lesz a legtöbb küldetés vele. -
keIdor
titán
válasz
FireKeeper #488 üzenetére
Igen? Heh, lehet.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Betyár Hiszekegy? Labancosztó Sándorral a főszerepben?
-
keIdor
titán
válasz
Utóbbi kettő jöhet, bár nem tudom milyen úton mennének visszafele az időben, talán flashback-ek?
Ázsia engem valahogy hidegen hagy, bár attól nyilván játszanék vele, ha hirtelen Japánba menne a széria, de inkább maradjunk nyugaton. -
Ps Vita
őstag
válasz
FireKeeper #440 üzenetére
-
james001
veterán
válasz
FireKeeper #437 üzenetére
Meg tuti lesznek interjúk is,amit biztos hogy feliratozza vmelyik assassin-os oldal.
-
polonic
félisten
válasz
FireKeeper #434 üzenetére
Ami vagy 2 perces lesz
-
Ps Vita
őstag
válasz
FireKeeper #434 üzenetére
Jaja..legalább lesz valami ami picit elvonja a figyelmem az EB-ről..
-
Creative997
őstag
válasz
FireKeeper #399 üzenetére
Nekem a gyorsaság fontos és én annyira rá vagyok már állva a bill+egérre hogy szinte centi pontosan tudom irányítani, meg rávetíteni a karakterre, hogy mit csináljon és lehet hogy kontrollerrel ezt ívesen meg tudnám csinálni, de a reakcióidőm lassabb azon, ami szintén sokat számít. De hát kinek mi.
Ezt kb az autoós szimulátorokhoz tudnám hasonlítani, amikkel szintén nagy tapasztalatom van: 1 évtizeden át billentyűvel nyomtam, majd vettem egy kormányt és nagyon sok idő kell hozzá hogy átszokjak, ami főleg a kormány precíz beállításaiból adódik, de ha frankón eltalálod, akkor az egyenletes vezetés a szögletes bill helyett sokat javít az időeredményen
-
Creative997
őstag
válasz
FireKeeper #394 üzenetére
Én is így vagyok, próbáltam kontrollerrel de a bill+egér kombóval sokkal gyorsabb és hatékonyabb vagyok, ami nekem sokkal többet számít, mint az egyenletesebb irányítás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Renault, Dacia topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 4GB FHD 144Hz
- FBT - 5x VIVE Tracker 3.0 + 3x SteamVR Base Station 2.0 Komplett csomag
- AMD Ryzen 9 7950X/Radeon 9070XT 16GB/32GB DDR5 RAM/1TB SSD konfig eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3068
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest