- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Yettel topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
DeathAdder #1599 üzenetére
én majd azt fogom megnézni, hogy a 4mag @3,1GHz-hez képest gyorsabb lesz-e a 2mag @3,6-3,8GHz. illetve hogy a VGA tuningja befolyásolja-e a teljesítményt, vagy tényleg CPU limit van, még fHD-ban is.
-
válasz
FireKeeper #1596 üzenetére
Ma megpróbálom letiltani a HT-t hátha jobban megy vele
-
Mr.White
senior tag
sziasztok!
segítségetek kérném.másnál is bugos a játék, mikor Sam-el el kell menni a Zöld Sárkányba az alagútakon keresztül?egyszerűen nem megy előre Sam, csak engem követ(miközben azt mondja hogy gyere utánam)
merre találom ezt az alagút bejáratot?
köszi a segítséget! -
ETOM
addikt
válasz
FireKeeper #1596 üzenetére
lol ez igen! néztem is feladat kezelőbe bullnak mind a 8 szálát használja a game 50% körül.. mondom mi ez már kevés a proci.. ezek szerint nem
Am felraktam ezt a 310.61 betat jobb lett a helyzet, de simán látni 30as FPS-t így is. -
FireKeeper
nagyúr
én is egyértelműen ezt érzem. nem kellett volna a második rész után rohamtempóban kinyomatni a részeket. nem arról van szó, jó játék lett a Brotherhood és a Revelations is, és ez is, de érezni a folyamatos "fáradást".
más: cikk az optimalizáltságról
ez azért elég szánalmas, hogy 2012-ben kikerülhet a piacra egy játékmotor úgy, hogy még négy szálig se tud skálázódni...
kíváncsiságból meg lehet nézni, hogy kevés magon, de húzott órajellel jobban muzsikál-e a játék.amúgy ahogy eddig látom, ez a játék egyértelműen az intel+nvidia kombót favorizálja, az AMD-sek meg szívhatnak
-
djculture
félisten
válasz
westcoastog #1592 üzenetére
Hazai közmunkások...
-
polonic
félisten
Beértem Bostonba. Ott nekem is elég szánalmas fps-t produkált a játék. De a későbbiekben már nem.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
westcoastog #1592 üzenetére
Hát a havat.
Valamivel csak el kell foglalni magukat télen is.
-
sose néztem fps-t játékokba. de már most kíváncsi lettem hogy írkáljátok itt kinek mennyi. BH-t meg Rev-et néztem meg. mindkettő 30fps-en megy de úgy hogy minden fel van húzva. felbontás meg 1366x768. s hála égnek nekem nincs ehhez szemem. rohadtul nem veszek észre olyat h ne lenne folyamatos a játék. jó volt eddig is most is az csak már tudom hogy csak 30-al fut.
-
polonic
félisten
válasz
DeathAdder #1589 üzenetére
Nem veszett az el. Ott van a uplay-en, szinkrinizalja a felhobe. . .
#1568 Lenry
Ja. Igy ez akkor szivas maradt.
-
Kaptam egy kis fagyit (túlhúzott vga miatt
) minden mentésem elveszett, szép
-
Lenry
félisten
válasz
FireKeeper #1587 üzenetére
amit eddig láttam a AssCreed3-ból, az az, hogy elkapkodták. persze még messze nem vagyok a végénél, de úgy érzem, hogy rövid idő alatt túl sokat akartak megmutatni, és semmire nem jut elég idő.
vagy hosszabb játékidő kellett volna, vagy kettészedni a játékot Kenwayre és Connorra.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
nanorambo #1584 üzenetére
igen, én is ezt a jelzőt illeszteném Connorra, hogy stílustalan. sokkal kevésé szerethető, mint Ezio vagy Altair volt, meg ugye sokunk szerint még Kenway-nél is... persze vannak pillanatai, mikor Bostonban első dolga volt megbámulni egy nőt, azon jót mosolyogtam, de ennél több kéne.
meg a mentorának, Achillesnek is jobban bemutathatták volna a múltját, ha már Kenway-t így kifejtették. -
nanorambo
őstag
válasz
DeathAdder #1585 üzenetére
Igen elég jól megcsinálták Haytham Kenway-t. Nekem is bejön a csávó
-
-
nanorambo
őstag
Connor olyan HMCS (helyi menő csávó
) lett. Nekem nem igazán jön be. Valahogy olyan stílustalan. Még a fiatal korában a tájékozatlanságából adódó mindenki felé jóindulat még aranyos volt, de a kiképzés után olyan semmilyen.
Ezzel ellentétben pl Altair a hideg profizmusával egész stílusos volt, Ezio: hát róla oldalakat lehetne írni, messze a legkidolgozottabb
Kenway viszont tényleg nagyon komoly: Mindig kimért, higgadt, MŰVELT, tájékozott, és vérprofi. -
Lenry
félisten
válasz
FireKeeper #1577 üzenetére
ezt osztom. Kenway tényleg nagy arc. van stílusa. ahogy Ezionak is volt, meg Altaïrnak is volt. Connorból valahogy ez eddig kimaradt (legalábbis a hajó-újjáépítésig biztosan. addig jutottam)
-
ETOM
addikt
válasz
gainwardgs #1552 üzenetére
Kár, hogy ettől meg kifagy a BF3... jó lenne eldönteni melyikkel játszok többet. Elég vicces, h drivereket kell cserélgetni.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
DeathAdder #1579 üzenetére
Egy GTX560 jobban viszi mint egy 7970
szvsz ez elég gusztustalan.amúgy Xerxész: lehet hogy valamikor a jövőben beteljesedik a sokszor hangoztatott vágyad, ugyanis egy rövid átvezetőben Shaun megkérdezte Desmondot, hogy ha befejezték a küldetésüket, nem akar-e visszamenni az animusba, hogy megnézze milyen volt a világ az első civilizáció idején
-
Akinek atija van az ne is álmodjon, hogy a frissítés ezen az fps dolgon segíteni fog.
Egy GTX560 jobban viszi mint egy 7970, ezen nincs frissítés ami segíteni tudnaNekem is be kell érnem azzal a 30-36 fps-el amit a 7870 kinyom magából Bostonban.
Viszont nálam azért nem olyan drasztikus a Hajó és Boston közti különbség, kb. -8-10 fps. -
FireKeeper
nagyúr
válasz
polonic #1575 üzenetére
volt, hogy egyszerűen megakadt a játék, és feladatkezelőből kellett kilőni, de volt olyan is, hogy teljesen behalt és csak a reset segített.
amúgy a hangulat vitán felül csillagos ötös, a történetben túl mélyen nem merültem még el (Connor "kiképzéséig vittem el a sztorit). a vadászat külön piros pontot érdemel, bár engem néha nagyon könnyen lenyomtak a ragadozók, hiába nyomtam jó gombot jó időben, idegesítő...
a grafika is nagyon jó, bár irreálisnak tartom a Boston-beli brutális lassulást, mivel a határvidék ugyanolyan pazarul néz ki, ott mégis jó sebességgel fut. kár, hogy nem kínálhatom meg erősebb vassal a játékot, de egyelőre pénzhiány miatt csak ennyivel kell beérnie
BTW nem lepődnék meg, ha kiderülne, hogy itt is valami mesterséges gépigénynövelésről van szó, mint a város alatt hullámzó tenger anno a crysisben...+1: nem tudom ki hogy van vele, de nekem Kenway stílusa marhára tetszett, hatalmas a fazon.
SPOLER
ha nem derült volna ki, hogy épp melyik oldalon áll, akár még azt is mondanám, jobb főszereplő lett volna Connor-nál...
SPOILER -
Achar
tag
Nos, én megszavaznám az év játékának, valami hihetetlenül jól lett összerakva...(nálam lagg se volt bostonba... bár egy kicsit erőlködött a gép.)
+ egy hatalmas nagy pont a realisztikusság miatt, mikor nyomot hagysz a HÓBAN, beszarás.élő, lélegző, interaktív környezet, + a történet, vadászat, szerintem rohadt jó...
Bug akad itt-ott, beragadás, ugrálás összevissza, ide-oda kolbászoló kamera... de nagyon jó, nem bántam meg. -
polonic
félisten
válasz
FireKeeper #1574 üzenetére
Milyen bugokkal találkoztál?
-
FireKeeper
nagyúr
na jó azt hiszem ezt ajátékot elteszem a két ünnep közé, hátha addig sikerül az ubinak a bugok egy részét kijavítani és/vagy javítani a sebességen, hogy a játékot megillető minőségben élvezhessem Connor kalandjait...
-
westcoastog
veterán
válasz
Bjørgersson #1570 üzenetére
Hát egy többszáz megás optimalizáló és bugjavító csomagot örömmel töltenék már le.
(#1571) Xerxész
Ja a kantár is szemet szúrt nekem.
Előző részek meg főleg a Revelations után ez így azért kicsit visszalépés minőségileg. -
Bandi995
aktív tag
Egyre jobban megy a játék
Már 40-50 fps-em is van Bostonban és egész élvezhető így a graf is. MEgszűnt a röcögés is (aránylag). Holnap teljes erővel irány a gyarmat!
-
Xerxész
őstag
válasz
westcoastog #1569 üzenetére
Ilyen nálam is előfordult.
Na, majd ha elértek a 3. sequence végéhez...lesz nagy agyeldobás.
SZERK.:
Ja, ami még bug, hogy amikor ülnek a szekéren, mint kocsisok, akkor nincs kantár.Maguktól mennek a szekerek, bezzeg az átvezető videóknál már ott fogják buzgón.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
westcoastog #1569 üzenetére
Tényleg a bugokat még nem is mondtam. Hozzátok képest szinte még nem is játszottam, de már jó párral sikerült találkoznom. Remélem minél előbb kapunk egy nagyobb hibajavító csomagot.
-
westcoastog
veterán
Most hogy elkaptuk a konvojt, és jelezni kellett az assassin kollégának hogy cselekedjen mielőtt észrevesznek minket, szerencsétlenje ráugrott egy kutyára, leszúrta, aztán meglökte a katonát aki gyanakodott majd a kutya és a katona csak úgy eltűnt a semmibe.
Most újrajátszottam és nem tűntek el.
Érdekes bugok vannak benne, láttam már tetőn rángatózó katonát is. -
nanorambo
őstag
válasz
Bjørgersson #1564 üzenetére
Tény, hogy lassan indul a játék, de amikor már Connorral vagy onnantól baromi hangulatos. Igaz tényleg más mint az eddigi AC-k. Kicsit olyan RPG-s "hangulata" van. Baromi nagy játéktér, mellékküldetések stb.
-
Bjørgersson
félisten
Vagy másfél órát ha játszottam, de eddig nem igazán tetszik a játék, olyan mintha nem is Assassin's Creeddel játszanék. Plusz nem értem miért kellett átvariálni az irányítást. Az előző részeknél szerintem már mindenki annyira megszokta, hogy akár álmából felébresztve is felmászott volna bármire vagy végigkombózott volna egy egész várost.
Egyébként ahogy leszálltam a hajóról, nekem olyan 40-50 fps-em volt (fhd, minden beállítás highon, kivéve az élsimítás, az very highon), remélem ennél nem lesz lassabb. Eddig egyedül az tetszik, hogy lehet szórakozni az állatokkal.
-
nanorambo
őstag
válasz
FireKeeper #1555 üzenetére
Tartalommal nem lesz baj, mert baromi jó játék lett. GTA4 szindróma = A játék maga nagyon jó, de a technikai megvalósítás borzalmas, így a játék ami amúgy jó lenne, élvezhetetlen.
SPOILER
Amikor Connorral kell a fákon ugrálást megtanítani az indián haverunknak az valami hihetetlen hangulatosra sikerült. Abban az indiánvölgyben, az erdőben, alattunk rohangásznak az állatok, távolban ott a tenger (vagy egy tó) mi meg a fák ágain ugrálunk. Ezért viszont dicséret az ubisoftnak.
-
Anonymus23
veterán
válasz
gainwardgs #1557 üzenetére
Talán mivel GTX580-anam van, 5870-et cserélték garanciában erre
Egyébként ezzel is többnyire 60 körül van az FPS így is.
De inkább csak ismerkedek még a játékkal, egyelőre nem nagyon találtam rá az ízére, de majd meglesz
Valahogy hiányzik egyelőre az Ezio feeling.Csak egy kérdés: Nektek is azt írja ki az Uplay, hogy Assassin's Creed III CZ?
-
headhunter86
senior tag
4 és fél órát játszottam vele eddig és Connor még sehol. Eddig marhára tetszik! Bár a harc kicsit más lett, először nem is teljesen értettem, de kezdek ráérezni. Az animációk az eddigi legszebbek. A grafikai is gyönyörű, alárírásomban lévő gépen, 1080p-ben, AA normal, árnyék normál, maradék beállíás legmagasabb beállításon teljesen jól fut (még Bostonban is) és szép is. Mondjuk AA-t lehet feljebb kellene egyel állítani, de az már szerintem sok FPS-t megenne.
Az új feature-től pedig elájulok, főleg mozdulatok terén dobbantottak. Pl. városban szaladgáláskor olyan elegánsan arébb tessékeli az embereket.Ami kicsit zavaró, az a pár grafikai gliccs, pl. néha későn dobálja be az embereket az utcán, de ez is elég ritka. Vagy pl. egyik átvezetőnél a kutyát az égből pakolta a pájára
Azt vesszük olyan mintha az Animus hibás lenne
Szóval még ezt is bele lehet magyarázni
Kíváncsi leszek a Connor szálra és a többi újításra ami még vár rám, mert még azért eléggé a prológusba vagyok.
-
westcoastog
veterán
Nem csak egérrel lehet?
Nekem is nehéz volt, de a kolléga leírta hogy a pozicionálás után vadul nyomkodni kell mindkét egérgombot, és klatty kinyílt a doboz.
Játszanám kontrollerrel én is de nincs pénzem x360 gamepadra, van egy vacak trust a fiókomban de azzal meg sem próbálom. -
keIdor
titán
válasz
westcoastog #1558 üzenetére
Gondolom billentyűzettel próbálták, én azzal meg se mertem próbálni, controller only játék ez.
-
westcoastog
veterán
Nem is nehéz ez a zártörés basszus.
-
gainwardgs
veterán
válasz
Anonymus23 #1554 üzenetére
310.61 béta nálam 59 alá le sem esik, röcögés megszűnt
Minden fullon, full hd.
5870-re NV driver, azt hogy hoztad össze
-
Anonymus23
veterán
válasz
Anonymus23 #1554 üzenetére
Felvettem mindent a legmagasabbra, az eredmény 45-50 FPS, és plusz 100W fogyasztás
Visszavettem az élsimítást középre, és visszaállt az FPS 55-60-ra és a fogyasztás is csak kb 20-25W-ot emelkedett az alaphoz képest (250W). -
FireKeeper
nagyúr
válasz
nanorambo #1551 üzenetére
nálam detto ugyanez. a hajón full hd-ban minden jól ment, bostonban játszhatatlanul belassult. majdnem lefeleztem a felbontást, de így is akad. nagy fekete pont az ubi-nak. a stabilitással is vannak gondok, pár óra alatt többször is összefosta magát a játék.
amúgy a tartalommal egyelőre nincs komolyabb baj. -
Anonymus23
veterán
válasz
gainwardgs #1552 üzenetére
Érdekes, nekem a 306.97-es driver van fenn és Bostonban van olyan 50-60 közötti FPS (GTX580). Előtte 60.
Mondjuk nálam csak minden magas-ra van állítva, nem a legmagasabbra, nem tudom van-e jelentősége, egyelőre nem a grafika köt le annyira, hanem az újdonságok -
Bandi995
aktív tag
Másnak is van ilyen röcögés (micro stutter) a játékban? Két perc után használhatatlanul akadozik a kép. nem folyamatosan, hanem ilyen kis idegesítő (nem tudom másképpen mondani) röcögéssel
-
nanorambo
őstag
Itt valami problematika adódott. Leszálltam a hajóról Bostonban és van kemény 18 FPS-em. Levettem mindent minimumra, még a felbontás is levettem röhejes 1024*768-ra, de még így is játszhatatlan.
Látom, hogy mások is ilyen problémával küzdenek. Ez az Ubisoft nem normális, csúszott a PC verzió és még így is ilyen...
-
Lenry
félisten
válasz
westcoastog #1541 üzenetére
a zártörés a játék legelk*rtabb része.
kis OFF sztori, még nem döntöttem el, hogy magamat szidjam, vagy az Ubisoftot.
mint mindannyian tudjátok, a játék elérhető volt virágboltokból már hétfő este. én - bár elő volt rendelve - jól letürelmetlenkedtem és el is kezdtem játszani.
ma meghozta a futár a kis csomagomat* és gondoltam kifehérítem a játékot**. ekkor kellett szomorúan tudomásul vennem, hogy a mentések bizony nem portábilisek. hiába találtam meg a kalózverzió mentését, azt bizony bacik betölteni... kezdhettem elölről.* valaki panaszkodott a póló mérettel kapcsolatban: én L-es pólót kaptam, de rendeléskor a megjegyzésben megírtam a méretem, és láthatólag olvassák, mert a számlára rá volt jegyzetelve, hogy L-es póló
** erről jut eszembe: nem tudom aktiválni a bónusz kódjaimat, mert "nem érhetők el az Ubisoft szerverei". másnál is előjött ez? -
ETOM
addikt
Én is tolnám csak kifolyik az ember szeme a low FPStöl fél óra után felb@sz. Még jó, h vannak átvezető videok ott legalább folyamatos
-
JamesHun
addikt
válasz
westcoastog #1544 üzenetére
ne nyomd, hanem veszettül nyomkodd !!!!!!
a fele 3/4 környékén meg kinyílik
kontroller killer egy megoldás -
JamesHun
addikt
válasz
zártörés baromi idegesítő dolog :S
-
Xerxész
őstag
válasz
Én szívtam vele...10szer próbáltam, nem jött össze, hát otthagytam.
Viszont a 3. szekvencia vége...eeeeeeeeeeeeeeeeeeeergye!
WTF fordulat. -
westcoastog
veterán
Ez a zártörés betyár egy dolog.
-
myckey
veterán
Valaki meg tudná mondani,hogy a "sima" élsimítás...High
és az új között....Very High...mi a különbség,látványra..köszönöm
-
Lenry
félisten
hol tárolja a játék a mentéseket?
-
westcoastog
veterán
válasz
Anonymus23 #1536 üzenetére
Mindenféle kártyával működik.
-
Anonymus23
veterán
válasz
westcoastog #1524 üzenetére
Köszi!
Azt látom, hogy neked Sapphire van, gondolom akkor ez egy univerzális progi, nekem most 580GTX van, akkor azzal is mennie kell.. -
westcoastog
veterán
Ubisoft support oldalán fb-n irkálok nekik hogy kéne egy optimalizáló patch, írták hogy forduljak a supporthoz és írjam le a konfigom emailben, na mondom az hülyeség mert a probléma a játékban van, nem a sok ember konfigjában.
-
keIdor
titán
válasz
Bandi995 #1515 üzenetére
Ott szerintem a proci lesz kevés, egyrészt, a VGA-nak bírnia kéne, bár fene tudja, szerintem az 1GB Vram is elfogyhat.
Croft-21: Bakker, hallod... olvass vissza. Egyrészt kivittem már Xbox-on 2 héttel ezelőtt, másrészt Steam-en van meg, UK-ból van a kulcs is ráadásul, hála isten angol verzió, 24 órája már ment nekem...
-
Mr.White
senior tag
üdv!
reggel 8kor már csengetett a futár és meg is jött a csomag.elis kezdtem a game-et.
kérdés1:hogy tudom elkapni azt a levelet ami a Taverna mellett van és felkapja a szél?
gondolom ez a 4 közül az egyik hiányzó lapja Franklin papa kalendáriumának.
kérdés2:voltak levelek amit el kellett volna postáznom vagy mi. ezt konkrétan nem értem.elmentem a tagokhoz és odaadták a levelet, de azután nem jelzett semmit a térkép.ilyenkor mi a teendő?
köszi és mindenkinek jó játékot! -
westcoastog
veterán
Eh most nézem L-es pólót küldtek, nem M-est, pedig direkt írtam nekik.
-
Xerxész
őstag
Szuperjó gamma!
-
myckey
veterán
válasz
DeathAdder #1504 üzenetére
jaja,12.11 van fenn.............
-
westcoastog
veterán
válasz
Anonymus23 #1523 üzenetére
Msi afterburner
Settingsben be kell állítani hogy mit szeretnél kiíratni a képernyőre. -
Anonymus23
veterán
válasz
westcoastog #1511 üzenetére
A progihoz, amivel méred az FPS-t miegymást, tudnál adni egy linket?
-
nimfas
addikt
válasz
Anonymus23 #1518 üzenetére
Igen, ez nekem is feltűnt... elcseszték na :-)
sokan írták, hogy AMD-n nem fut túl fényesen (remélhetőleg egy patch javítja...).... kíváncsi leszek az enyémre... Core2Duo 2,66, Nvidia 560Ti, 8GB Ram
Most telepítem...
-
ETOM
addikt
válasz
westcoastog #1511 üzenetére
Mindegy ennek jelenleg a gép. 4.3GHz-s FX 8120 ugyanúgy van 20-25FPS sok helyen. Igaz lehet jobb lenne ha felraknám az nvidia beta driverét, de attól fagy a BF3 kinek van kedve naponta drivereket cserélgetni...
-
Anonymus23
veterán
Csak egy kérdés, most telepítem felfelé, beállítom, hogy magyar, és a mappa kiválasztásnál már cseh nyelvű Tovább gombra kell kattintani?
-
Bandi995
aktív tag
válasz
polonic #1514 üzenetére
Phenom II X4 955 3.2 Ghz (3.5-ön megy)
Ati HD 5870 HIS 1GB (húzva 900 mhz-re)
8 GB Kingston RAM 1333mhz
-----------------------------------------------------------------
Tudom, hogy nem mai és nem is tegnapi, de a Crysis 3 Ultrán (!!!) 25 fps. Azért a viszonyítási alap megvan! -
Bandi995
aktív tag
Tehát srácok akkor nem csak én szoptam be!
Nem viccelek, az oké, hogy Bostonba érve 15 fps-em lett full hd-val minden maxon, de hogy 1366x768-on, minden minimumon, húzva a kártyám 900 mhz-re, procim 3.5-re, NEM KAPOK 30 STABIL FPS-T???? Most nagyon pipa és szomorú vagyok -
polonic
félisten
Na kibontottam. Hát ez nagyon durva csomag.
A bábu meg a doboz is nagyon jó.Működik már az aktiváció?
-
Sonja
nagyúr
válasz
Anonymus23 #1508 üzenetére
Kicsomagolod az összes file-t és mappát a d3d9.dll és d3d9.fx file-on kívül (mert az nem kell ide) a játék mappájába, ahol az indító .exe van, és kész. Automatikusan aktiválódik, amikor elindítod a játékot.
-
válasz
headhunter86 #1484 üzenetére
Akkor nem csak szerintem élethűbb a kép SweetFX nélkül?
-
BalaNce87
addikt
Nem értem ez miért újdonság, első rész óta nem támogatják az említett képarányokat (az elsőhöz volt valami mod, de én nem tudtam működésre bírni). Gyakorlatilag ez így olyan, mintha 1280X720p-be játszana az ember egy 5:4-es monitoron, baromira nem néz ki jól, de hát ez van én már hozzászoktam. Az AC sorozatnál ez luxus, már csak azért is vicc, mert a többi ubi játéknál én nem ütköztem ilyen problémába.
-
-
válasz
westcoastog #1501 üzenetére
Most ért ide nekem is!
Már települ.L-es pólót kaptam, picit kicsi az én XL-XXl testemre.
-
westcoastog
veterán
válasz
headhunter86 #1499 üzenetére
Megérkezett közben a csomagom is, elkezdem telepíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Béta iOS-t használók topikja
- Házi hangfal építés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vírusirtó topic
- Renault, Dacia topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest