- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Yettel topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
headhunter86
senior tag
válasz
westcoastog #1497 üzenetére
Úgy tudom már megy az aktiválás, én egy másfél óra múlva érek haza, akkor tudom aktiválni. Remélem nem lesz vele baj.
-
keIdor
titán
Képek max grafikán, eszméletlen szép, le a kalappal. A konzol ehhez képest sehol se volt.
-
westcoastog
veterán
Régiós aktivációs probléma van fb-n infók:
PlayON
Kedves Assassin’s Creed 3 PC vásárlók!
Sajnálatos módon a fent említett játék PC-s aktivációs kódjai nem kerültek aktiválásra a Uplay központjában. A probléma elhárításán gőzerővel dolgoznak a Ubisoft szakemberei, ígéretük szerint a probléma még a mai napon elhárításra kerül. Amint aktiválhatóak lesznek a kódok, a facebook oldalunkon ki fogjuk írni. A hibáért elnézést kérünk.GameStop Hungary
Üdvözlet Assassinok!Az Assassin's Creed III kapcsolatos régiókódos PC aktivációs hibákat a hazai forgalmazó hamarosan, az információk szerint pár órán belül orvosolja, így a játékok bármikor aktiválásra kerülhetnek a uPlay rendszerén belül a nap folyamán!
Türelmeteket és megértéseteket a PlayON nevében is köszönjük!
Addig is kitartást GAMERek!
Remélem befut addig az én példányommal is a futár hamarosan és addig elhárul a hiba.
-
Lenry
félisten
nem emlékszem tisztán, de azt hiszem valamelyik korábbi AssCreedben az egyik patch javította (illetve jó pár évvel ezelőtt a BioShock is így jött ki, de ott is patchelték)
de egyébként én sem értem: a játékélményen, vagy úgy egyáltalán semmin nem módosít vagy változtat, mégis lekorlátoznak egy ilyen triviális marhaságot...
-
Lenry
félisten
nagyon szép, nagyon jó, de hogy szüljön sünt, aki nem volt képes 4:3, 5:4-es képarányt beletenni.
komolyan -
myckey
veterán
Értem..csak az a fura,hogy minden más játék megy 1080P-ben.....
egyedül a Crysis Warhead-nél volt ilyen,hogy 720P-ig tudtam állítani....nem is értem.Egyébként másnál is előfordult már ez a hiba,very high beállítása után
Hatalmas probléma nincs,mert így legalább tényleg pöpecül fut...minden mást maxra rakva....és szép így is
De azért a felbontás nem lenne hátrány -
Zin
őstag
válasz
ForRedGlory #1460 üzenetére
Jó neked,h ien komoly hardver-ed van igy könnyű
-
myckey
veterán
Már írtam...
vlaki találkozott már olyannal,hogy 1280x720 a max felbontás....
nem tudom nagyobbra venni.nincs tovább opcióPersze ez valahol jó,mert így még 7770 kártyával is megy minden maxra rakva,rezzenéstelenül...de hát akkor is..WTF
Illetve még az élsimítás ami nem kóser...ha ver higr-a teszem,csíkos a komplett kép.........Highon tökéletes...
nem értem ezeket -
Sonja
nagyúr
Sausage SweetFX, szebb lesz tőle a játék, nem olyan mosott!
-
jocek91
aktív tag
Van valaki aki vett Freedom Edition-t és nem tudja regisztrálni Uplay-en a játékot?
-
front3r
őstag
De most hogy lesz majd? Lesz AC4 is, vagy visszatér az Ubisoft a PoP-hoz?
-
válasz
DeathAdder #1468 üzenetére
Nincs gond a Hitmannal nv karival. Max MSAA-val de az megeszi az AMD-is.
-
BigBlue69
őstag
GeForce 9500 Gt-vel is elég jol megy..
Igaz minden normálon..és csak 1024*768 De bőven játszható..
Mondjuk van mellé 4 mag..
-
fasirTTT
őstag
válasz
DeathAdder #1468 üzenetére
jójó, de ennyi átvezető..... "kicsit" sok
-
A ************************************************** -re esküszöm a világ legjobb játéksorozata
Áldom az Ubisoftot vagy legalább is azt, aki kitalálta és megvalósította ezeket a gameketNagyon élvezem ezt a részt is
Ha tehetősebb lennék tuti megvenném a legdurvább gyűjtői változatban, de így inkább jobb hardvert rakok alá.SzlobiG - Gondolkodtam is, hogy visszatérjek a zöldekhez, de ár/érték arányban megint ellöktem magamtól. Hát itt az eredménye.. mit érek el vele hogy erősebb 3Dmarkban? semmit
Azt mondják a Hitman meg pont ennek a fordítottja és az jobban az amd-nek fekszik (na de azt sem értem akkor, hogy hogyan)
-
Bandi995
aktív tag
Valakinek sikerült már beaktiválni? Éjfél múlt és már tűkön ülök, mert még mindig nem megy
-
válasz
DeathAdder #1464 üzenetére
Hát ez jó kérdés AC-k sose mentek AMD-n olyan jól mint NV-n.
Itt egy tech demo ami itt dominál újítás az a TXAA és tényleg nagyon jó jobb mint a sima AA.
-
-
válasz
DeathAdder #1461 üzenetére
Nincs benne physx szal hiába teszed be. Gyorsabb se lesz az NV kari megléte miatt AMD driver nincsen felkészítve erre a játékra.
-
ETOM
addikt
válasz
DeathAdder #1461 üzenetére
Nekem is low az FPS pedig csak 1440x900.
-
-
ForRedGlory
félisten
Besza-behu, ez a játék brutálisan néz ki, és úgy megy mint az álom
-
keIdor
titán
válasz
Bjørgersson #1458 üzenetére
Áhh, PhysX nincs hálaisten.
Beállítások ki vannak maxolva, fps 30-60-ig van minden. -
keIdor
titán
Nem semmi mekkora differencia van Xbox 360 meg PC grafika között, természetesen kimaxolva és 1280x720 helyett 2560x1440.
Képkocka per másodperc meg van, hogy így is több, mint konzolon volt. Ebből is látni milyen elavultak már ezek. -
Bjørgersson
félisten
Nagyon mondjátok, lehet nekem sem kéne a topic fele járnom december végéig.
-
polonic
félisten
Én meg azt terveztem, hogy kockulok egészen vasárnap estig.
De hivatalos vagyok egy tócsni és forraltbor partira péntek este. Így alig két órám lesz kb aznap feltenni és kipróbálni.
Nincs kedvem menni amúgy. De azért elmegyek. Nem szabad egy játék miatt kihagyni egy ilyen partit.
Na azért így is kocka vagyok rendesen.
-
Sianis
addikt
Na PC-s gyerekek már tűkön ültök mi? Gondoljátok el, hogy nekem holnap megjön a Join or Die és vasárnap estig nem leszek gép közelben. A topikot sem fogom látogatni, mert elsírnám magam.
Sianis
-
nimfas
addikt
Holnaptól 6.990 Ft a Tescóban
-
válasz
DeathAdder #1444 üzenetére
dehogy idióta. majd kérem azt a jegyzettömböt!
-
McCartman
őstag
válasz
DeathAdder #1444 üzenetére
Kipróbálom, hátha az új kor adott egy jó értelemben vett lökést a játékmenetnek.
Arra untam rá én is, olyannyira, hogy már a sztori kibontakozására se építettem , annyira egyhangúak voltak a játék ezen részei.
Nagyon jó agyad van, nagyon odafigyelsz , ennyire über bonyolult, összetett története lenne a trilógiának? -
válasz
Kvelstadt #1440 üzenetére
Bármilyen idiótán hangzik, de én worldben jegyzeteltem kérem szépen
Gyorsan rájöttem, hogy ha nem így teszek akkor elfogom veszíteni a fonalatMcCartman - szerintem ne játszd akkor és na adj érte pénzt (ha adsz) , mert ez sem fog tetszeni.
Ha végigjátszod az összes részt és nagyon jó agyad van és odafigyelsz akkor talán megérted az egészet, ugyanis a részeknek közük van egymáshozpersze úgy is lehet játszani, hogy üres fejjel odarohansz mindig egyenesen az adott ponthoz és elvégzed a feladatot (én meg már azokra untam rá)
-
Bandi995
aktív tag
válasz
westcoastog #1442 üzenetére
Kösz szépen. Kicsit hihetetlennek tűnik, hogy steamen és uplay-en is 22 van írva, de akkor ezek szerint semmi vész
-
Bandi995
aktív tag
Sziasztok!
Ma megvettem a játékot, de a uPlay nem engedi regelni a kulcsom, azt írja, "invalid key". Azt mondták, hogy csak 23.-án (magyarul 0:01-től) old fel uPlay-en, ezért még nem fogadja el. Ez tényleg így van, vagy a kulcsommal van valami gebasz? -
válasz
DeathAdder #1434 üzenetére
nekem sem volt elég csak annyit olvastam hogy a végére már vissza kelett néznem amit még az elején olvastam annyira tele volt infóval minden link. meg volt nyitva linkekből vagy 8 oldal és mindet olvastam majdnem párhuzamosan..
-
McCartman
őstag
válasz
Xerxész #1438 üzenetére
Nem az animus vonal miatt váltak unalmassá az előző részek, hanem a folyton ismétlődő, repetitív játékmenet miatt. AZ FPSekből már kinőttem, úgy érzem.
Az Animus sztori valóban erőltetettnek tűnt, de nem is merültem bele a történetbe a fentiek miatt így érthető módon nem követtem nyomon.
Ezért is kérdeztem, hogy feltétlen szükséges-e az előzmények ismerete ehhez a részhez , ill. ha igen össze vannak-e foglalva nagy vonalakban a legszükségesebbek.Ettől tartok én is, majd kiderül.
-
Xerxész
őstag
válasz
McCartman #1437 üzenetére
Az Animus vonal az erőltetett?
Hát, tényleg ne játssz ezzel a játékkal. Mert tudod, pont az a helyzet, hogy a történet elsősorban a jelenről szól, ahol az Animus is van. A múlt csak kellék.Ha te unalmasnak, vontatottnak, erőltetettnek találod a játékot, ahol a sztori a lényeg, akkor inkább játssz FPS játékokkal. Elég rövidek ahhoz, hogy unalmassá váljanak.
Amúgy, ha az előzőeket unalmasnak találtad, akkor biztos lehetsz benne, hogy ezt is annak fogod.
-
McCartman
őstag
válasz
polonic #1430 üzenetére
Mondom, adok neki egy esélyt, hátha nem válik túlzottan egyhangúvá.
Miért is? Célszerűbb lenne előbb gyorsan végigtolni az eddig részeket?
Az animusos vonal felettébb fárasztó és erőltetett , már amit én láttam, tapasztaltam belőle de mondom egyik részt sem vittem végig, idő előtt ráuntam.Amúgy visszaolvasva látom más is pedzegette már a témát.
-
-
McCartman
őstag
Az előző részek hamar unalomba fulladtak a repetitív játékmenet miatt, ennek a résznek is adok egy esélyt, hátha.
Ismernem kellene az előtörténetét ennek az animusos marhaságnak, hogy képben legyek a harmadik rész sztorijával vagy hagyjam, úgy sincs szoros összefüggésben vele?
-
Tomix24
addikt
Már értem miért adják a Tescoban 6K-ért ezt a játékot.
Fog történni valami vagy ugyanaz a kutyaszar lesz továbbra is, vagyis megyek 5 méret, átvezető, megyek 5 métert átvezető film, megyek.... Már 1 órája ez van. Szét unom magam. Nem ezt vártam. Még kap 1 órát, és Del.
-
ETOM
addikt
válasz
DeathAdder #1415 üzenetére
Máshol annyi igen. Itt ahogy láttam szokásos 60FPS limit van nem is ez a gond, de ahol low az FPS ott tuti ilyen a kihasználtság is. Az operánál nem néztem, de azt hiszem az volt a gond, h a textura maxra állítás után nem léptem ki. Tegnap már nekem is evett 1000 körül ha jól emlékszem.
Ma úgyis tolom megnézem újra milyen FPS-t produkál meg GPU kihasználtságot.
(#1416) Sonja Ezzel csak az a gond, hogy ez mellett sokat BF3 multizom is és valamit elcsesztek mivel kifagy tőle a játék
Szar egy helyzet várnom kell amíg javítsák.
-
válasz
DeathAdder #1408 üzenetére
anno mikor a bh-t végitoltam én is megkaptam a wikia linket és gyakorlatilag egy napig csak azt olvasgattam. irdatlan mennyiségű és kvajó infókat találtam ott.
-
Zin
őstag
válasz
Anonymus23 #1418 üzenetére
660ti-nek felel meg.Minimalis lemaradás.Azert 580 egy brutál joszág volt és az is,nemsokkal veri a 660ti-t
-
myckey
veterán
Nekem 2 problémám lenne....
Az élsimítást VeryHigh-ra rakva....csíkos a komplett képrenyő
A felbontást pedig nem tudom 720P-nél nagyobbra venni...nincs tovább a csúszkaAti kártyám van.
-
Anonymus23
veterán
Az akkor érdekes lesz.
Nekem 1 hónappal ezelőttig egy 5870 (1GB) volt, amit garanciában cseréltek egy GTX580-ra.
Melyik kártáynak felel meg ez kb a 6-os szériából? 670 vagy 660ti?Holnap jön meg a játék, bár az kissé bosszant, hogy a Tesco azonnal 2000 Ft-al olcsóbban adja, mint az előrendeléses árak, ez eléggé szemét húzásnak tűnik... Bár én bárhogy kerestem konkrétan még nem találtam erről infót a tesco honlapján.
Bár az is furcsa, hogy én neten nem nagyon találom nyomát ennek az árnak, bár külföldi Tescoban meg ~8000 Ft környékén lesz az alapjáték ára. -
Sonja
nagyúr
Fel kellene tenned a beta driver-t!
This is the recommended driver for the best experience in Call of Duty: Black Ops 2 and Assassin's Creed III, providing up to 26% faster performance in Call of Duty: Black Ops 2 and up to 18% faster performance in Assassin’s Creed III, as well as smooth, shimmer-free graphics with TXAA antialiasing in both games.
-
-
ETOM
addikt
válasz
DeathAdder #1413 üzenetére
Az a vram a másik meg a gpu kihasználtság. Driver 306.97 WHQL.
-
-
ETOM
addikt
Ezt GTX 480 OC-val mértem: [link]
Ittis rosszul fut nyugi -
fasirTTT
őstag
csak nekem fút ennyire szarúl a játék, ha mindent feltolok maxra ?
még Crysis1,2 -be is több volt az fps-em mint ebbe a gémbesőt, mint minden más gémbe
-
polonic
félisten
válasz
FireKeeper #1407 üzenetére
Aha, freedom.
Amennyiért a boltban, 19999 ingyenes házhozszállítással.
Előrendeltem két helyről, hogy biztosra menjek, de az egyiket elfelejtettem lemondani.
Valaki átveheti, ha gondolja. Ha meg nem kell senkinek lemondom vagy nem veszem át.
-
Az kemény
Én kora este óta olvasom folyamatosan a wikiát és csak most kezdem el kapizsgálni az sztori mondanivalóját, de még mindig több dolog van amit nem értek
(ha érteném is a játékot teljesen, akkor is megérné elolvasni, mert sokmindenről szó esik ami a játékban nem)
Innen is hatalmas Respect nekik -
ETOM
addikt
válasz
Bjørgersson #1405 üzenetére
Hja haver mondta, h próbáljam ki mert jó mondjuk eddig minden évbe mondta, de mondom most megnézem tényleg.
Én is gondolkoztam, h sok rész kimaradt azért megnéztem.
-
ETOM
addikt
válasz
Bjørgersson #1403 üzenetére
Azokkal a részekkel nem nagyon játszottam csak itt tűnt fel utálom ha így van megoldva. No meg elég gányul fut igaz az új beta driverekel nem tudom megnézni mert attól meg BF3 fagy..
-
polonic
félisten
Kell valakinek egy AC3 freedom edition pc-re az 576-ból?
-
ETOM
addikt
16:10-be alul felül fekete csík kicsit zavaró.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- Béta iOS-t használók topikja
- Házi hangfal építés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3101
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3078, 100% Akkumulátor
- Túlmelegedik a géped? Segítünk!
- Homepod Mini /// Újszerű // Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest