- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Yettel topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lapajbacsi
aktív tag
válasz
attosz1120 #2496 üzenetére
Map-használat ajánlott...
-
Lapajbacsi
aktív tag
Asszem ebben a topikban okoskodott valaki a VGA kihajtásról nemrég nekem...
Ezügyben ajánlom ezt a cikket...
http://logout.hu/cikk/cpu_vs_vga_2012/nyomtatobarat/teljes.html -
Lapajbacsi
aktív tag
válasz
Anonymus23 #2486 üzenetére
Dehogynem! (ami nem lenne baj, ha csupa szép és jó dolog lenne hasonló)
Sok minden más is hasonlít NAGYON... pl az elcseszett ocsmány, idegesítő és primitív térkép az idióta inventory és vásárlás (szintén csak a vásárlási menüben lehet használatba venni a fegyókat ami szabályos AGYHALÁL)... vagy jó néhány bug és további hülyeség, pl a checkpoint rendszer, ami össze vissza rakogat ide-oda és jó néhány hangeffekt illetve persze a sok-sok bug (irtózatos elfuserálások mind a grafika, textúra, renderelés és optimalizálás illetve hardverhajtás terén)... én már egyi deje BUGISOFT-nak hívom a céget...
Látható (pl ha végigszenveded az AC3 végén a fél órás stáblistát) hogy nagyüzemben mint egy csirkegyárban, rabszolgatömeggel, tömegtermelésre, időre, teljesítményre, mennyiségre és nem minőségre-igényességre mennek sajnos... manapság (és ez pont az FC3 map editorján látható szépen) ha kész engine, a fejlesztői környezet illetve az ilyen mapeditorok, akkor nem egy kunszt csinálni pályákat terepeket, a 8 éves unokahugom is röhögve megcsinálja... mégsincsenek jól kitesztelve, kiszűrve a bugok, mert sietnek rohannak, évente, sőt lassan fél évente (gondoljunk csak a Brotherhood-ra) kényszeresen, bizniszből tolják ki az új részeket és ez bizony a minőség rovására megy... de hát konzolos agyhalott kölykök világában mindegy is, mert kb 10 percig köti le egy ilyen és már lép, ki tölt másikat... sajnos aprópénzre lett váltva a számítógépjátékok világa is...Viszont ha már a Skyrim is szóbajött... hát khm,...innen onnan visszaköszönő dolgok vannak, persze lehet hogy véletlen. Pl az FC3 -ban szintlépésnél, kb mintha a Skyrim-ben lennénk, de a Witcher 2 -ből is fel-fel bukkannak motívumok mindkét új Bugisoft (vagy még Bugasoft is???) termékben... reméljük nem plagizálás, csak véletlen hasonlóság ill egybeesések...
-
Lapajbacsi
aktív tag
válasz
DeathAdder #2432 üzenetére
RPG-s múlttal rendelkező gamer-nek a zártörés nevetségesen könnyű, mivel az RPG-kben állandóan zárakat törögetünk... én a legelsőnél már ásítozva röhögve törtem.. Próbálj már meg pl egy Oblivionban pl manuálisan (mágia az más tészta) zárat törni ilyen könnyen... eleve fejlesztett skillek kellenek különféle nehézségű zárak vannak stb stb...
Amivel én szétszívtam az agyam, az a bújkálás követés... én azt nem bírom, mert nincs hozzá türelmem. Állandóan észrevesznek, pl az elején van egy erődben hallgatózós követős küldi, annak kb 40-szer futottam neki a végén már folyamatosan üvöltöttem közben... XD
A másik ami taccsra tesz ez a sok buzeráns időre csinálj valamit 8 éves konzol-zombi hülyegyerekekre dizájnolt baromság... általában azokkal is szívok és őrjöngök egy sort mire megvan... Amúgy nehéz eldönteni hogy az AC3 egy pocsék játék vagy egy szuper játék. Ha a grafikát és néhány ötletet, meg a jó sztorit nézzük, akkor topok topja.. de hát zsírúj game jóhogy jó a grafika... viszont ha a töménytelen idegtépő bugot nézzük, a konzolos agyhalott dizájnt (amúgy az előző részeket sem nagyon szerettem a konzolos stílusa miatt), továbbá egy sor retardált és idegtépő felesleges küldetést, nem beszélve a kretén "választható feladatok"-at, amit megintcsak kb 12 évtől lefelé élvez valaki illetve egyáltalán érdekli.... szóval ha utóbbiakat veszem, akkor gyalázatosan fos egy game ez... szerencsére a hangulat, a grafika kárpótol az idegösszeomlás közeli állapotokért...
-
Lapajbacsi
aktív tag
válasz
Lapajbacsi #2391 üzenetére
Natehát a beragadást a gyártós-vásárlós menübe ragadást nálam is orvosolta ez, amit fent hivatkozott fórumban javasoltak. 3 hétig kerestem fórumokat leírásokat sehol semmi erről. Végre úgy kerestem tegnap hogy kilépni nem lehet BACKSPACE-el (ez volt a varázsszó), tekintve hogy ugyebár pc-s billentyűzetes környezetben ez a kilépési billentyű eme ominózus menürendszerből.
A megoldás annyi volt, hogy be kellett lépnem és FÁT VÁSÁROLNI. (ezt írták abban a fórumban, elképzelhető hogy BÁRMI, bármi más vásárlása, persze értelemszerűen ami valahol az elején van, is jó, de én követtem a leírást). Egérhasználat nélkül. Enter a fára és láss csodát azonnal felugrott az a menü, amit én még nem láttam, pedig a 9-ik szekvenciánál vagyok... Megint Enter és Enter és meg is vettem egy darabot... (egérhez továbbra sem nyúlni!)
Aztán még mindig nem kilépés, hanem JOBBRA NYIL-al vévigmennisa soron és utána valóban VÉGRE ENGEDETT kilépni a backspace-el..!!!
Elkezdett végre működni a menürendszer, egeret is lehet már használni benne.A bug kb olyasmi hogy amíg valamilyen műveletet nem csinálunk ebben a menüben, addig használhatatlan.
Nomármost ehhez azért tudni kell hogy minden olyan júzerrel történik ez meg szerintem, aki az első alkalommal, amikor arra próbál rávenni a szoftver hogy küldjünk el egy konvolyt. Ami természetesen nem túlzottan kézenfekvően és gördülékenyen megy, ezért a türelmetlenebb játékos egy kicsit babrál próbálgat, aztán megpróbál kilépni, mert megunja/ideges lesz a hülye menürendszertől. És máris jön hogy a backspace nem működik, azaz nem lehet kilépni sehogy, akkor még egy kicsit próbál az ember variálni, hátha elmegy az a konvoly... Mellesleg nekem kiírta hogy a konvoly el lett indítva és majd meg kell védenem ha megtámadják. De a menüből nem engedett ki ezután sem. Tehát marad a CTRL-ALT-DEL...
Aki ebbe beleszalad, annak mindaddig nem fog ez a menürendszer működni, amíg fát (vagy valami bármit?) nem vásárol a fent írt módon... Hogy ez most védelmi bug vagy véletlen bug, nem tudom, de az első patch nem javítja az biztos, és nem hinném, hogy a fejlesztők nem tudnak róla, bár kis sem zárt...Persze még egy kis gennyes kurfli van a balhéban. Mert hogy végre uszkve egy hónap játék után sikerült használnom ezt a "könyvelési" menüt, hát elbíbelődtem vele. Konvolyt sem lehet ám csak úgy paraszti ésszel indítani... MEG KELL VÁSÁROLNI előbb magát a konvolyt!!! El kell szüttyögni a menürendszerben madzagok, gyanták, kovakövek, bútorfák és lőszerek közt abba a sorba/kereskedőhöz, ahol kaphatók a konvolyok (kérnék szépen 2 kiló konvolyt...) Veszünk egy alap konvolyt, tekintve hogy nekem legalábbis még nem volt eléggé fejlett a kereskedőm ahhoz, hogy már a jobbfajta, pöpecebb, tuningos (Norbi update) konvolyt vehessem meg, de mindegy én boldog voltam hogy működik a menü, szóval fel sem tűnt ez az újabb baromság...
Mindenesetre azért az eléggé röhej, hogy valahol saccperkábé a game kétharmada felé tartok, de legalábbis jó fele (9-i szekvencia nem tudom) és most tudok eddig kereskedni és gyártani (bár persze ezt is megszívtam mert a világon semmi komolyabb motyót sem tudtam gyártani, mert a tanya küldikkel még nem tartok ott, hogy pl egy pisztolyt le tudjon gyártani az iparos mesterem)... Remélem tanulsággal szolgáltam azoknak akik ebbe beleszaladnak... -
Lapajbacsi
aktív tag
Említett menürendszeri problémát itt tárgyalják: http://www.cheathappens.com/show_board2.asp?headID=115183&titleID=18790
-
Lapajbacsi
aktív tag
New York-os részhez értem. Nálam semmi lagg, semmi fps visszaesés vagy bezuhanás.. 40 fps-es átlagot tartja fullhd-fullgrafika és nem egy top vason... Nem lehet hogy akinek van, azért van mért közben a háttérben valamit kotorászik a rendszer (pl valamiért a neten bogarászik) és a bug nem is grafikai, hanem egyéb ok cpu időt lop diszket tekeri... stb??
-
Lapajbacsi
aktív tag
válasz
Anonymus23 #2301 üzenetére
Örülök hogy levágtad mi a pálya...
Az első konvolyt elküldtem én is, de már akkor sem hagyott kilépni és csak a ctr-alt-del segített... -
Lapajbacsi
aktív tag
válasz
westcoastog #2297 üzenetére
...pc-n játszol?
-
Lapajbacsi
aktív tag
válasz
Lapajbacsi #2295 üzenetére
Pl tárgykészítés, megvan hozzá minden összetevő, megvan a kézműves is... MINDEN MEGVAN, space-t kell nyomni, hogy végrehajtsa - megnyomom: SEMMI... ha ki akarok lépni: SEMMIRE nem reagál, sem escape, se backspace, sem másra... Mindig feladatkezelővel kell ilyenkor kilőnöm az egészet... ezért is nem túl sűrün kotorászok amúgy ezzel.... 40 óra alatt jó ha 4-szer beléptem ebbe a fosba....
-
Lapajbacsi
aktív tag
Ezt az idióta szállítmányozó- eszközkészítő menürendszert pc-s verzión valakinek sikerült használni?
Egyszerűen nem lehet kilépni nálam belőle, se visszalépegetni, se átlépni egyikből a másik szekcióba, ha már egybe beléptem. De lehet hogy csak mert ..ööö khm.. nem túl jó minőségű verzió van telepítve nálam... -
Lapajbacsi
aktív tag
válasz
attosz1120 #2281 üzenetére
Külső egér ha nincs sztem erősen javallott...
-
Lapajbacsi
aktív tag
válasz
attosz1120 #2267 üzenetére
Lenne egy kérdésem.Dell 5520-as laptopról játszanék ezzel a játékkal.Csak azt nem tudom,hogy vinné-e a játékot.Felesleges pénzt meg nem adnék ki érte,ha nem tudnék vele játszani.
Dell Inspiron 5520
15,6"-os WXGA HD/ Intel® Core i3-3110M/ 4 GB DDR3/ 500GB HDD/ AMD Radeon 7670M (1GB)/Windows 7
Menni fog az szépen... nem kell maxra rakni a grafikát és kész... ha szaggat, akkor ebből-abból visszaveszel kicsit oszt jóccakát...
-
Lapajbacsi
aktív tag
válasz
DeathAdder #2243 üzenetére
Közben uppoltam a vga-t egy 3 giga ramos gtx 580-ra... a többi maradt... fullgrafika fullhd 60 fps körül megy rajta ez a trágya bughegy,...
A witcher 2 ezen is lemegy néha 15 körülire, de szemmel nem látható, szóval vígan lehet hogy az Afterburner téved..
-
Lapajbacsi
aktív tag
Elmondom mi a megoldás az ilyen problémára illetve erre a problémára, amit én már sok éve alkalmazok: NEM MÉREK FPS-t... SOHA.. Ilyen pofon egyszerű... Csodálatos játékélményeim voltak legújabb játékokkal, max grafikán hd-ben mindig is, soha semmi légy nem volt a levesemben sem szálka a popsimban... Csak kizárólag fullgrafikán fullfelbontáson játszom, közép hardvereken... ha valami új cucc beszaggat, akkor upgrédelek, ha van rá pénzem... és kb ennyi..
Fps-t nagyon nagyon ritkán mérek, ha nagyon nincs jobb dolgom, nem paráztatom magam felesleges hülyeségekkel...
Pl egyszer miután a Witcher 2-őt másodszor is végigtoltam, utólag megnéztem és kiderült hogy átlag 25-30 fps-el ment, legalábbis az Afterburner szerint, de bizonyos helyeken bizony lement 12-ig is... én ebből semmit sem vettem észre, tök jól szépen élvezhetően ment a game (phenom2 x6 3,2 procin, gtx 480-al, 8 giga 1600-as rammal win7 64-el és SSD-vel)... node biztos én vagyok igénytelen igaz...????
Ezzel az fps-parával egy biznisz-agymosás áldozatai vagytok... észre kéne már végre venni... -
Lapajbacsi
aktív tag
válasz
illes.bence #2216 üzenetére
Középbeállításokon simán menni fog élvezhetően a gépeden és annyival nem is néz ki rosszabbul, mint amekkora a paraszt-para általában ezzel kapcsolatban... Csak emiatt a felejthető bughegy miatt nehogy már hardvert vegyél! Nem olyan rossz a konfigod... ahhoz a monitorhoz megfelel (minden fut rajta, új cuccok is és a legtöbb fullgrafikán) Ez a nevetséges jaj csak 30 fps és nem 60 csak milliomos ficsurkákat kábít, akik apuci pénzén veszik milliókért feleslegesen a vasat... 20 fps-en már élvezhető egy játék...
NAGYON sokan nagyon örülnének egy ilyen konfignak... -
Lapajbacsi
aktív tag
válasz
Lapajbacsi #2175 üzenetére
Ja és nem lehet újrajátszani a korábbi fejezeteket... eddig nekem egyetlen egyet enged, ami a szimuláción kívül, a felhőkarcolós...
-
Lapajbacsi
aktív tag
Szép a grafika, de nagyon sok a bug.. kb 20 óra játék után bug ill kellemetlenség lista:
- a szállítmányozós menüből nem lehet kilépni ha nem csinálsz benne semmit (csak ctr-alt-del módszerrel sikerült)
- ha "pontos" módban fosztasz ki egy hullát, akkor az egér lefagy, nem mozog, mindaddig amíg vagy nem lépsz ki a pontos módból vagy c-gombbal másik irányba tolod
- fegyvert használatba venni csak boltban lehet, másképp nem
- nincs inventory, holott egy rakás cuccot összeszed az ember, csak boltban eladásnál lehet kotorászni köztük
- régi fegyvert nem lehet eladni, hanem eltűnik
- grafikai bugok, a távolban levő hegyeket becsíkozza, a távoli tájak elképesztő primitíven, patternesen vannak megrajzolva, az első részben is szebb volt, 5 éve...
- irtózatosan kínzóan hosszú prológus mire a assasin lehetsz, ráadásul különféle idegesítően könnyű (tök értelmetlen), majd idegesítően nehéz (pl idióta barom bújkálások, lopódzások, amiknél kb 50x futottam neki mire meg tudtam úgy csinálni hogy ne vegyenek észre) küldetésekkel, abszolút nem ügyesség kérdése
- harc közben és néha mozgatás, ugrálás, futás közben is olyan beragadások, amik szabályosan megszivatnak, akadályoznak a játékban, olyannyira hogy nem ritkán emiatt "deszinkronizál"...
- elég gyakran egyáltalán nem azt csinálja a karakterünk amit szeretnénk
- túl sok átvezető videó
- nagyon nehezen és idegesítően "használható" bill-egér felállással az eszközválasztó menü
Ezzel együtt nem mondanám hogy rossz, és gondolom a patch-ek majd orvosolnak sok hibát. Bár sok grafikai hiba van, de összességében látványos, a közeli képek nagyon szépek és videok is gyönyörűen kidolgozottak. Mindenképpen jobb az első résznél, hogy leköt és nem monoton és unalmas annyira... Az első részt kb félig játszottam aztán meguntam...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- Béta iOS-t használók topikja
- Házi hangfal építés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest