- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
johnnyok
csendes tag
válasz
Xerxész #3082 üzenetére
AC3 - aki már kijátszotta ! (most a seq.11 - nél járok )
A Whashingtonnal van gondom :
Visszajátszottam a 9/1 - et, meg is volt a két duma, majd new york , és a harmadik duma helyen nincs a csóka.
Namégegyszer ua 9/1 - "W" térkép , 2x duma ...végigjátszás > new york - csóka nincs..
Namégegyszer hátha.(mert írták) 9/1 , de már az intro után nincs "W" betű a térképen.
KÉRDÉS ???
1.) Azért nincs , mert már regisztrálta a 2 dumát és később beadja new yorkban a harmadikar ? ...
2.) Vagy már soha nem adja "W" -t ,NY. (csak amiket írnak ,hogy a játék vége után újra 9/1 és new york és megvan az akksi?) -
polonic
félisten
válasz
Xerxész #3080 üzenetére
Nem a barátom. Nincs energiám ilyeneket végignézni. Szóval inkább megkérdezem, úgyis van valaki olyan rendes, hogy leírja.
Ez egyébként nem is nagy szám így. Pedig úgy be lett harangozva. Mondták is, hogy a 3. rész végével majd minden kiderül, hogy miért ilyen a dlc. Jó ez meg is történik. De szerintem ez tényleg egy nagy hülyeség. Nem AC-hez méltó.
-
janos666
nagyúr
válasz
Xerxész #3064 üzenetére
Pedig legalább van benne logika, hogy a legképzettebb tanítvány jön. Ha véletlenszerűen dobálná, az okozhatna meglepetést. Ha pedig ilyenkor még egy választóképernyő is előjönne, az már igen közelinek érződne egy valódi RPG játékhoz, és lassan már csak az hiányozna, hogy rákattinthass az ikonjaikra és parancsokat osztogathass nekik miközben a játékban megáll az óra.
Már így is tudod babrálni a felszerelésüket, még ha szűk korlátok közt is. Elég sok olyan apró RPG elemet csempésztek már át az AC-be, hogy ha nem akarod, akkor még nem szúrja ki a szemed, de nem kéne sokkal több, hogy elkezdhessék "RPG elemekkel dúsított akció TPS" helyett "béna RPG"-nek csúfolni. Szerintem épp ezért kell vigyázni a túl látványos és részletes RPG menükkel, nehogy az egyszeri játékos úgy döntsön, hogy az AC egy RPG, és eszerint kezdje el megítélni, de ahhoz képest gyengének érezze. -
Creative997
őstag
válasz
Xerxész #2987 üzenetére
Ha elolvastad az összes kommentemet a játékkal kapcsolatban, akkor látod, hogy egészében hogyan értékelem, mi tetszik benne és mi nem, szóval azon állításod, hogy mondvacsinált okokat keresek, hogy szapuljam a játékot, nem igaz! Sőt, én kifejezetten több pozitívumot mondtam el a játékról mint a legtöbben, kezdve az első véleményezésemmel, amit később több követett. És elég igazságtalan, hogy egy részt emelsz ki a mondandóimból, amit rosszul is fogalmaztál meg, mert én nem mondtam sehol, hogy könnyű. De ha már kiemelted azt a részt, arról beszélek, hogy a liberation missionök, ha később akarod megcsinálni, már nem jelöli őket a térkép, miközben amikor először találkozol velük, még tele van küldetésekkel (amik később is megvannak, de nem tudod, hogy hol és sehol nem találod meg a játékon belül később, hogy melyikből mennyit csináltál meg, mennyi van még hátra).
Pl védj meg egy földművest a rá támadó katonáktól. A játék közben csinálgattad, de végül mentél tovább a főküldetéssel. Amikor újra meg akarod csinálni (később ha már kivitted a játékot), nem tudod visszanézni, hányat csináltál meg, de tudod, hogy mi a feladat (mert neten utánanéztél) és elkezdesz kutatni a városban, hogy megtaláld őket, azonban teszem azt az a feladat már rég készen van. Bocs, hogy nem vagyok jós, hogy előre lássam ez egy nehézség lesz a játékon belül és hogy nem írtam fel egy lapra, hogy mi van már meg és mi nem, mert később csak onnan tudom meg. Így akármennyire nem szeretem a városokat, fullra ki akarom vinni a játékot, így ezt is meg akarom csinálni. De azért elég nagy területekről van szó és minden zegzugot meg kellene nézni, hogy hátha ott van e egy misszió. Valahogy nem érzem úgy, hogy kedvem lenne magamtól feltérképezni, mert semmi mókát nem látok benne (ebben a részében). Az hogy te másik véleményen vagy ezzel kapcsolatban, az megint más dolog.Szóval előbb kérlek olvasd el mit írtam korábban a játékról (de olvastad, mert válaszoltál is rájuk) és aztán írj ezeket. És akkor a Revelations topikot is olvasd át kérlek, hogy arról miket írtam.
-
Leelou
tag
válasz
Xerxész #2977 üzenetére
(elöre is bocsi, telóról nem tudok idézni
)
Bevallom, törekedtem a 100%-ra, de nem vertem magam a földhöz, ha nem sikerült, mert valahol ez is megöli a kreativitást. Egyébként mindegyik eddigit végigjátszottam már (a BH-t kétszer is, az az egyik kedvenc). Azaz hazudok, nem, az 1. részt sosem sikerült befejeznem, mert amikor eljutok Richárd király elé, és próbára tesz, hogy öljem meg azt a sok lovagot, akkor mindig megpusztulok.
Furamód a játékmenet és a helyszínek viszont nagyon tetszenek.
Ezio egyébként valóban... mély nyomot hagyott...
-
emiki6
veterán
válasz
Xerxész #2944 üzenetére
Megszoktam a 2-ben és a BH-ban lávő Desmond-ot, aztán jött a revelations, ahol egy full más arc volt, de nyeltem eggyet és azt mondtam: biztos csak öregedett... Erre jött a 3 és megint egy teljesen más arcot kaptunk, ami nem lehet az öregedés oka. (nekem a spílerben lévő szívós orosz jutott róla az eszembe)
-
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Xerxész #2706 üzenetére
jah tényleg szépek voltak azok a tájak meg a FC3 is marha jól nézett ki. csak kicsit sajnálom hogy ennyire recycling-módszer van az ubinál... vegyük ki az előző részből/más játékból ami jó volt és gyúrjuk össze... igazán előrukkolhattak volna valami újdonsággal. Kelet, teszem azt. meg ha már visszafelé megyünk az időben, nem tudom miért kell egy már ismert szereplőgárda múltját feldolgozni. na mindegy, nem húzom fel magam, amúgy sem hivatalos még
-
válasz
Xerxész #2699 üzenetére
Legalább megtudjuk Edward templomos riválisának hogyan sikerült ellensége fiát Haythamet a templomosok oldalára csábítani
(mert ugye ő templomos)
Ő volt Reginald Birch, aki az operában beszélget Haytham-el, lehet akkor ő lesz a templomos aki ellen harcolni kell a IV-ben (bár lehet nem IV lesz a neve, ha a sztori kapcsolódni fog az AC3-hoz) -
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Xerxész #2694 üzenetére
én örülnék ha minél hamarabb kiderülnének a részletek az új részről, hogy lehessen spekuláláni/találgatni, de a megjelenést nagyon nem kéne siettetniük. a revelations-el sem voltam maradéktalanul elégedett, a harmadik résszel még annyira sem, nagyon nem szeretném ha a kedvenc játéksorozatom évente megjelenő, ál-tartalmakkal megtöltött rókabőr széria legyen...
-
polonic
félisten
válasz
Xerxész #2692 üzenetére
Tényleg nem olvastam. Akkor valószínű, hogy idén fog jönni. Mert semmi értelme annak, hogy most bejelentik és jövőre jön.
Meg eddig is mindig a bejelentés évében jött a játék.
Kiváncsian várom! Én örülni fogok a játéknak akkor is, ha évente jelenik meg. Persze ha nem megy a minőség rovására.
-
-
Creative997
őstag
válasz
Xerxész #2671 üzenetére
Egyet értek veled. Max annyi lehet a probléma még, hogy ugye az első rész az annyira monotonná válik, hogy az ember megunja, sok ilyet hallottam és akkor nem is játsza ki a sorozatot.
De ilyenkor csak annyit kell csinálni az első résszel, hogy kihagyni a legtöbb mellékküldetést és csak a főküldetésre rámenni, de így meg nem ismered meg annyira az akkori Közel-Kelet életét, viszont maga az AC sztorival meg így lehet gyorsan haladni.
Én mondjuk az AC1-et már 3x kivittem (2x még mielőtt kijött az AC2), az AC2-t is 3x, ACB 3x, ACR 2x, AC3 1x, de én fanatikus vagyok, elég csak ránézni az avatáromra -
NeoExDeath
aktív tag
válasz
Xerxész #2671 üzenetére
Igen, ez a valódi sorrend. Amit én javasoltam, az a saját preferenciám, én így játszottam és nem bántam meg, nekem sokkal nagyobb volt így az élmény az alábbi okok miatt:
- Az AC1 nem annyira rákattanós, sőt sokaknak elveheti a kedvét a dologtól.
- A Desmond sztori az AC2 elején össze van foglalva, ezért meg kicsit utána olvasva nem fáj a 2. résszel kezdeni
- Az AC2 és a BH szerintem közös egészet alkot, és megalapozza és megerősíti az AC rákattanást
- Az AC1-t a Revelations elé iktatva nem lehet annyira ráunni az Ezio sztorira
- Az AC1 és a Revelations szorosabban függ össze, ezért praktikus őket egymás után nyomniMondom ez a saját sorrendem, és nagyon örülök hogy én így játszottam. Persze javallott az eredeti sorrendben játszani.
-
EstiloL2
tag
-
Creative997
őstag
válasz
Xerxész #2566 üzenetére
SPOILER
Igen, de nem is mondtam, hogy minden helyszín Abstergo fennhatóság alatt volt, csak a legutolsóra mondtam. Na meg hogy Desmond beszáll a liftbe, Vidic mondja hogy az ellenség területén badarság ilyet csinálni. Ennek ellenére utána még egyszer megteszi...
Igen, mutathatták volna, hogy amiről annyit beszéltek az "Istenek" végül hogyan védte meg a Földet.
Lehet rosszul emlékszem, de mintha mondták is volna valamikor, hogy abban a templomban van a teste vagy valamilyen test.Reméljük, most egy nagy sztorit és szálat zártak le és valami új fog kezdődni, ha kezdődik... Idén szerintem nem is jön AC, max jövőre
-
VoDaFoNe
aktív tag
válasz
Xerxész #2475 üzenetére
Rebbecca és Shaun biztos hogy teljesen kizárt hiszen nincs meg bennük az GÉN így szerintem William Miles is eléggé kizárt...
Ha folytatják remélem azért nem az ázsiai vonalból... Amúgy tök jó lenne ha Cross történetét is végig lehetne vinni mert nagyon állat. Az orosz rész, a cári birodalom. Nekem legalábbis nagyon tetszene.Egyiptom is nagyon király lenne, csak már minden ilyen csapból Egyiptom folyik. Bár azért képzelj egy ilyen assassint. Nagyon királyul nézne ki.
-
válasz
Xerxész #2475 üzenetére
SP
De nekik Williamen kívül nincs megfelelő DNS-ük nem? Valamint Shaun és Rebecca (ahogyan a korábbi részekben elmondták) felügyelniük kell az animusban "lakót" , hogy ne legyenek zavargások, vagy idegösszeomlások.
(#2476) adamssss - lehet csak az első civiliázió dns-e halt ki benne, vagy valami más
(bár a végén Juno és Minerva is azt mondta, hogy meg fog halni, ha megérinti az emelvényt)
-
Valty
aktív tag
válasz
Xerxész #2207 üzenetére
A végkifejlethez inkább nem írok semmit, nem akarom elrontani, mindenesetre én nagyon ledöbbentem. Meglepő volt, hogy annyi játék után ez lett a vége, de szerintem ennél váratlanabb befejezést nem nagyon lehetett volna kitalálni.
Connor karaktere azért nem tetszik, mert szerintem az asszasszinok hidegvérűek, a "hivatásukért" pedig képesek bámit feladni (pl, Ezio Christinát), és ő ezzel sok helyen szembe megy
-
_stick_
őstag
válasz
Xerxész #2156 üzenetére
Közben youtube-on találtam a megoldást, el is felejtettem, hogy bóklászni kell. Azt hittem, hogy AC2-szerűen elég ha csak megtalálom. Hiányoltam is, hogy nincs a játékban egy masszív labirintus.
Viszont new yorkban még nem adta be a kezdő pontot, ahonnan el tudok indulni az alagút kereséssel. -
-
polonic
félisten
válasz
Xerxész #1957 üzenetére
Nem tudom, hogy lehetne anélkül bővebben.
De próbálkozom.
Én nem mondanám, hogy összecsapott volt. Meglepő volt, mert nem erre számítottam. Meg furcsa, hogy 5 játékon keresztül ívelő történetnek így lett vége.
Egyébként az nem tetszik, hogy a főszál nagyon is rövid. Szerintem a plusz dolgokt több játékidőt szolgáltatnak, mint az alapsztori.
-
válasz
Xerxész #1834 üzenetére
Estére majd vadászom a vadakra, hátha sikerül ráéreznem
Sajnálok meghalni is, mert akkor tehetem meg a hosszú távot elölről megint.Mondjuk nem értem, amikor rajtad a farkas és éppen próbál széttépni, akkor a rejtet pengéket miért nem lehet kinyomni?
Jó billentyűzetem van és az fps-sel sincsnek problémáim (vagyis van, mert a 30-35 nálam nem a legjobb).
Azért nagyon sok buggal találkozni, leginkább a vadonban. Ha lefényképeztem volna mindet, akkor tele lenne vele a topik, de persze nem lehet tökéletes.
De a lovon a gyeplő (vagy miaz), vagy hogy Achilles a levegőre támaszkodik örökké.... hát ezek azért nagy hibák szerintem.
De a farkasos akkor nem az, mert úgy látszik van akinek megy, van akinek nem. Teljes mértékben bennem van a hiba akkor -
-
válasz
Xerxész #1820 üzenetére
SPOILER
Majd megnézem azokat az e-maileket
Nem is emlékszem, hogy William beszélt volna az "istenekről", lehet nem mentem oda hozzá beszélgetni éppen akkor
Amúgy visszanéztem, valami olyat mondott Juno, hogy később a múlton próbáltak változtatni azon a helyszínen, ahol Desmondék tartózkodnak. Keresték a választ, de mind nemleges volt. Így más célok felé indultak, csak Minerva maradt ott. Nem érte be a csenddel, abban a reményben, hogy megmentheti Desmondéket, üzeneteket rejtett el a falak között (nyilván a nagy templom mögött), amit nem találhat meg más, csak Desmondék, akik „e-falak közt” járnak (így mondta, tehát teljesen Demondrékra utalt, amikor kiakadt, hogy mit akar tőle, mondja el világosan)
SP VÉGE
Egyébként a farkasokkal szemben csak én vagyok ennyire béna?
Vicces, hogy 30 fegyveres katona körülvesz és úgy végzek velük, hogy hozzám sem érnek, de ha egy vadállat megtámad, akkor ha nem sikerült azonnal a kombináció akkor leteper és halálig zabál. Milyen már az is, hogy nekem a játék mondja meg, hogy mikor mit nyomjak, hogy egy nyamvadt fakast kinyírjak?
A katonákoz mérten semmi valóságalapja nincsen..És ami a legrosszabb ez mind a vadonba történik, szóval amikor meghalok, akkor lovagolhatok megint fél órát az adott helyszínre.
-
válasz
Xerxész #1805 üzenetére
SPOILER
Én is elértem a 3-ik beszélgetéshez
Én sem értem. Valami olyasmit beszélt, hogy az éden darabjaival megsokszorosodtak és egyet közülük felküldtek az égbe, azután többet is, de a "fénnyalábot" nem tudták "fókuszálni" (nyílván, hogy elkerülje a bolygót félre akarták fókuszálni, vagy nem tudom).Aztán amikor tovább mész van ugye mégegy beszélgetés.
Na azt meg már végképp nem értettem amiket hadobált
Valami célokat kerestek és Minerva maradt "itt" .......Desmond is kiakadt és beköpött valamit
Aztán a végén Desmond azt mondja, hogy óvatosnak kell lenniük Junoval mert a hasznára válik ami az ajtó mögött van.. -
válasz
Xerxész #1786 üzenetére
SPOILER
Több alma van stb.. ezt mind értem, csak azt nem, hogy miért egyik pillanatban kristálygömb a másikban meg alma?
Akkor lehetne pl. pásztorbot és alma is akár?Arról, meg hogy Haytham Assassin volt, Shaunnal volt egy érdekes beszélgetésem (amikor odamentem hozzá) és azt mondta, hogy aki mellé odaült Haytham az operában az Haytham apjával hosszan rivalizált, de valahogy sikerült neki ellensége fiát a templomosok oldalára csábítani – ezen tanakodik még Shaun, mert nem érti, hogyan vettem rá miután apja Assassin volt, hogy ő templomos legyen.
Arról nem tudok semmit, de akkor nyílván Assassin volt akit megölt a páholyban és elvette tőle a "medált".A másik még amit nem értek, hogy amikor Haytham végez azzal az angol parancsnokkal (Edward) azt mondja neki, hogy már nem vagyunk testvérek, ártatlanokat öltél (indiánokat ugye) ami megbocsájthatatlan.
Erre amikor Conorral először Bostonban vagyunk Haytham mészárlást indít a fellázadó polgárok ellentehát ő is ugyanúgy ártatlanokat ölt/öletett..
-
Anonymus23
veterán
válasz
Xerxész #1714 üzenetére
Ahogy mentek a társakkal, akkor nem balra kell menni kiszabadítani a rabokat, hanem jobbra a szélén ott is van egy kaloda, akörül mászkál egy tiszt, na azt kell megölni, hogy ezt a részt is beadja.
Viszont valaki legyen szíves mondja már meg, hogy a kezdetektől fogva lehetne elvileg összeszedni a lapokat, vagy csak küldetések után adja ki?
-
Croft-21
őstag
válasz
Xerxész #1711 üzenetére
Ja igen, ezt én se értettem. Mikor az elején Kenway-el megyünk a piros kabátosok után és mikor Charse Lee eltereli őket és mi utánuk megyünk, akkor kiírja, hogy kerüljem a nyílt konfliktust. Dehát ott kapásból rám támadnak, próbáltam elrohanni, de akkor meg kiírta, hogy menjek közelebb a célszemélyhez...
meg bírom ezeket a: korlátozd a katonák veszteségét. mivan?
-
westcoastog
veterán
-
polonic
félisten
válasz
Xerxész #1675 üzenetére
SPOILER
Nálam is ott van Juno az animus mellett.
Egyébként ez azt jelenti, hogy akar még velem beszélni? Mert elmentem balra, ahogy javasoltam, de eddig 2 párbeszéd történt. Vagy ez így jó és Juno ottléte nem azt jelenti, hogy van még mondandója az aktuális animuson kívüli szakaszon?
-
válasz
Xerxész #1622 üzenetére
SPOILER
Annyi ott a lényeg, hogy kezdetben a nap pusztító erejét akarták meggyengíteni, 4 tornyot akartak emelni, hogy mederbe tereljék a kitörés energiáját, de nem volt elég idő, hogy elvégezzék ezért az első torony sem készült el amikor letettek a tervről és máshogyan próbálkoztak. De néhányan visszatértek, bízva a sikerben... itt vége is lett az első "beszélgetésnek".
Amikor feljebb másztál arról beszélt, hogy később azzal próbálkoztak, hogy felhasználnak valamilyen energiát és ez által pajzzsszerűen körülveszik a földet és megvédik a napkitöréstől, de egy városra se lett volna elegednő, így már nem tehettek semmit és bekövetkezett..Nem sok lényeget árult el, azt is olyan irodalmi nyelven és tömören, hogy alig értettem én is
Amúgy állítólag ezek az Első Civilizáció tagjai, jóval magasabbak voltak mint egy ember és a fejük is jóval nagyobb volt a testükhöz képest, de itt fel kellett néznie Desmondra amikor beszélt hozzá és a feje sem volt nagyobb
-
polonic
félisten
válasz
Xerxész #1661 üzenetére
Koszi. Megeloztel. Pont errol akartam kerdezni. Ugyanis Shaun mondta, hogy szetnezhetsz az itt bent vagy vissza animusba.
Azt akartam megtudni, hogy erre kellett-e vilna figyelni es merre induljak el.Egyebkent ha ez a nezelodes kimaradt volna most, az valami negativumot jelentene?
-
válasz
Xerxész #1622 üzenetére
Ha odaérek elmondom (ha más nem teszi meg előttem), egyelőre Haythamnál tartok még, de olvasva a véleményeket már most nem várom Connort
Haythamet nagyon bírom, az iponon tesztelő tökéletesen megfogalmazta: "Olykor már-már hideg kimértsége, a hangjából áradó, felsőbbrendűséget sugárzó tapasztalat, és az a furcsa érzés, hogy mintha tudna valamit, amit más nem, egészen egyedivé teszi."Egyébként az elején is Juno beszélt hozzá amikor mondta hogy kell a kulcs?
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Xerxész #1620 üzenetére
sorry, a fő történetszál szempontjából nem tűnt fontosnak, ezért nem is jelöltem a spoilert, de legközelebb megteszem
párszor beszéltem Junoval, mutogatta, hogy hogyan próbálták megvédeni magukat, de most abbahatytam a játékot. tegnap átmentem enrage-be és le is töröltem, majd pár hét múlva visszatérek rá
-
McCartman
őstag
válasz
Xerxész #1438 üzenetére
Nem az animus vonal miatt váltak unalmassá az előző részek, hanem a folyton ismétlődő, repetitív játékmenet miatt. AZ FPSekből már kinőttem, úgy érzem.
Az Animus sztori valóban erőltetettnek tűnt, de nem is merültem bele a történetbe a fentiek miatt így érthető módon nem követtem nyomon.
Ezért is kérdeztem, hogy feltétlen szükséges-e az előzmények ismerete ehhez a részhez , ill. ha igen össze vannak-e foglalva nagy vonalakban a legszükségesebbek.Ettől tartok én is, majd kiderül.
-
-
válasz
Xerxész #1376 üzenetére
A 40+ t nem érzem, de ha folyamatosan 50-60 fps el játszik az ember és leesig mondjuk 35-re azt én is megérzem. Ez mostmár állandósult is, lehet én vagyok hülye, de engem már zavar ha 30 fps-el kell játszani, főleg akkor érezhető ha gyorsan mozogsz, vagy közbejöhet robbanás stb.. akkor tuti hogy lemegy 25 alá is.
Nem "folyík" úgy, vagy nem is tudom milyen jelző lenne erre a legmegfelelőbb. -
Croft-21
őstag
válasz
Xerxész #1347 üzenetére
Hát mit mondjak, vegyes érzéseim vannak a befejezéssel kapcsolatban. Sokat nem akarok róla beszélni. Az Ubisoftnak mindig sikerül úgy lezárni egy történetet, hogy utána egy nagy WTF érzés marad bennem. Kicsit összecsapottnak érzem a végét, legalábbis ami a Desmond szálat illeti.
Maga a játék az nagyon jó lett, mint ahogyan azt már megszokhattuk az eddigi AC részekben, de a hangulata miatt, nálam most is az AC2 és Brotherhood van az első helyen. -
FireKeeper
nagyúr
-
westcoastog
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Azonnali fotós kérdések órája
- Elektromos autók - motorok
- Yettel topik
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen processzort vegyek?
- Android szakmai topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Musk feloszlatta a Tesla Dojo szuperszámítógépes részlegét
- További aktív témák...
- LG 55QNED87T 139 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- LG 65QNED87T 165 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- MacSzerez.com - 2022 MacBook Pro 13" Retina M2 / 8GB RAM / 256GB SSD / Asztro / Garancia / Magyar
- 3x ASUS Turbo RTX 2080 Ti (11 GB) / Frissen pasztázva / Igény esetén + EKWB vízesblokk.
- LG 75QNED87T 190 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltők
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest