- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petx77
csendes tag
válasz
Croft-21 #3301 üzenetére
Köszi a segítséget,de ezt a pár részt kihagyom szerintem.(nem lehet ezt 100 % csinálni csak 2.3. nekifutásra ,amikor is már tudom hogy pl a hiúzos vadászatot se lehet félbehagyni mert útólag nem lehet befejezni.......)
Eléggé a végén vagyok,és utólag már nem lehet megcsinálni a hiúzos vadászatot,és ezt sem.
Már nincsenek piros ruhás brittek,vissza mentem pár szekvenciát,azt is próbáltam és öltem ilyen embert mint a videóban de nem irta ki hogy jó lenne,pedig a saját kardjaval öltem meg.
A szinkronizáció szinte mindenhol 100-as lett,de ez a pár rész hiányzik..
Azért jó volt,lassan ideje lenne beszereznem a 4. részt. -
Petx77
csendes tag
válasz
Croft-21 #3297 üzenetére
Kerestem már és nem találtam,de ha valaki tudna linket kirakna azt megköszönném...
Úgyanúgy ahogy a stüszi vadászról se találok képet,nem járkál semelyik katona egyedül,valahol olvastam hogy "A sütivadászok meg kb úgy néznek ki mint a magyar huszárok, van sapkájuk meg minden. Egyesével járkálnak, de ha maximum körözöttségen vagy, akkor pikk-pakk odatéved vagy 5. Válts puszta kézre, vedd el a kardjukat, és mindet a saját kardjával ölj meg, és meglesz"
Csak éppen sehol nem találok ilyet...Boston vagy new york vagy hol a.. vannak ....
-
válasz
Croft-21 #3216 üzenetére
mar most rajottem mindenre ami meg nem volt tiszta. koszi a segitseget! mar craftoltam is minden felet meg probalgattam miert mennyit fizet stb. meg csak szarazfoldi konvojt csinaltam de most mar volt annyi penz hogy visszaforgattam craft-ba meg trade-be es csinaltam hajos konvojt is.
a linket is megneztem. nem rossz. de mi az hogy myreamtol? odam egyek hozza homsted-ban es lehet tole vasarolni?
meg megvalami. a lada feltoresnek mi a lenyege? en bedugtam a ket eszkozt es mikor irta hogy nyomkodjam a feltores gombot nyomkodtam mint az okor. de gondoltam van valami logikusabb modja csak nekem ez bevalt.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Croft-21 #2001 üzenetére
Nah rájöttem: nekem nem engedett semmilyen más eszközt használni, csak bunyózni lehetett, de megint a magyar fordítás, mert gyakorlatilag amikor megtámad, akkor kell nyomni egy "E"-t, majd egy "SPACE" ezzel kibillentem és már lehetett sorozni is.
Ott rontottam el, hogy én mindig csak az "E"-t nyomtam, ami ugye az ellentámadás, de ez végül is nem működött, a fenti módszerrel gyakorlatilag meg sem tudnak ütni. -
válasz
Croft-21 #1976 üzenetére
Oké, akkor próbálok még kisérletezni ezzel azzal
Recepteket viszont nem találtam a boltokban, azokat hogyan tudom beszerezni?
(#1977) Xerxész - fel lehet vinni csak oldalról próbálkozz
Én felvittem otthagytam, aztán később odacsaltam a vöröskabátosokat és felmentem a fegyverért , majd lecsaptam -
polonic
félisten
válasz
Croft-21 #1963 üzenetére
Inkább SPOILER-be rakom
Amikor néztem az utolsó képsorokat, akkor én azt vártam, hogy majd én dönthessek és el is kezdtem dilemmázni, hogy na akkor most mi a fenét kéne.
(#1961) Xerxész
Mondhatni, hogy elvarrták a Desmond szálat. De maradtak még nyitva is. Juno és Minerva. Erre utaltak is még valamelyik interjúban régebben.
Éva DNS-éről nem esik szó. De a játékból kiderült már, hogy ők mik is voltak és miért menekültek.
Egyébként nem tudom eldönteni, hogy jó-e vagy rossz a vége. Csak a furcsa szó, amit tudok mondani rá.
-
-
polonic
félisten
válasz
Croft-21 #1889 üzenetére
Volt amikor először küldtem tutorial miatt konvojt.
Utána azt írta a játék, hogy menjek védjem meg. De sehol nem láttam a konvojt, hogy hol járna. Aztán emiatt nem foglalkoztam vele.
Később pedig kiírta, hogy a konvojom ki lett fosztva.De így hogy védjem meg, ha nem tudom hol van. Vagy abban a városban van, ahova küldtem? De ezt is miért nem jelzi valami kis bizbasz vagy miért nem írja ki, hogy úgy védd meg, hogy elmész te is a célállomásra.
-
válasz
Croft-21 #1887 üzenetére
Az a hajós konvoj mi pontosan?
Lehet nekem még nincs olyan?(6-ik szekv. járok)
Nekem sincs szívem leölni néha, főleg a kisállatokat akik rám sem támadnak. Medvével még csak egyszer találkoztam egy mellékküldetés alkalmával SPOILER amikor a nőt megtámadta és meg kellett menteni.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Croft-21 #1873 üzenetére
Szia,
Úgy látom otthon vagy a kereskedelemben.
Tudsz abban segíteni, hogy a különböző árusoknál amikor el akarok adni, akkor van különbség az eladási árakban?Még csak az 5 rész elején vagyok, gyakorlatilag csak mászkálok, gyűjtögetem a ládákat/tollakat/csetreszeket, meg elfoglalom az erődítményeket (bár az nem egyszerű simán csak a kőbaltával, de így legalább kihívás, és nem Supermannel kell harcolnom).
Viszont ha van különbség az eladási árakban, (mint pl a Brotherhoodban különböző árak voltak a különböző kereskedőknél), vagy területileg (Boston, határvidék stb) legalább eltérő bizonyos termékek ára, akkor van amit megéri tartogatni, mivel eddig nekem úgy tűnt, hogy végtelen számú állatot tudok megnyúzni és elarktározni a hátizsákba, és így nem mindegy, hogy mennyiért tudom eladni, mert a mászkálás közben nagyon könnyen tud az ember ritkítani a populáción.
Tegnap este pont akartam egy screent csinálni, egy falka farkas támadt meg, gyakorlatilag megmozdulni sem kellett, jöttek szépen sorban, és vagy 10 tetem volt körülöttem, mire elfogytak -
Anonymus23
veterán
válasz
Croft-21 #1722 üzenetére
Az stim, már találkoztam az öreggel, és 2 lapot össze is szedtem, de a netről letöltött térképek alapján egy csomó helyen lennie kellene lapoknak és semmi sincs ott, de van, hogy a térkép kincsesládát mutat, és ugyancsak semmi.
Azt gondoltam, hogy hátha úgy van, hogy bizonyos teljesített sequence alapján adja be a lapokat és a ládákat, de akkor mégsem.
Nem értem mi lehet a gond...Jut eszembe, itt nem lehet térképet venni mint a korábbi részeknél?
-
válasz
Croft-21 #1708 üzenetére
én az előző részekbe nem untam meg a kiskést, 3 rész alatt. el leszek én a toma-val.
még a bunkókat szerettem. baromi jó volt hozzá a koppanás reccsenés hangefekt. szinte nekem fájt. fél méterről 180fokos lendítéssel arcon csapni egy katonát... az élmény megfizethetetlen, minden másról a mastercard.. -
zsolthee
senior tag
-
Xerxész
őstag
válasz
Croft-21 #1351 üzenetére
Remélem, hogy "csak" ez miatt vagy csalódott, mert akkor annyira nem izgulok. Számomra mindegy, hogy Desmond túléli-e vagy sem.
Én a 2012. december 21-i események miatt izgulok...hogy azt szúrták el nagyon a játék végén. Itt várok nagy eseményt/fordulatot, és attól félek a legjobban, hogy ezt a részt kapkodták el...ahogy ugye te is írtad, hogy összecsapták. Vagy hogy valami oltári hülyeség az ezzel a dátummal összefüggő lezárása a játéknak. -
Xerxész
őstag
válasz
Croft-21 #1349 üzenetére
Pedig a Desmond szál volna a lényeg...hogy annak legyen jó befejezése. Mondjuk ha van WTF érzés, az jó, mert az tényleg eddig minden AC játék végén volt...csak kérdés, hogy jó vagy rossz értelmű WTF.
Jó lenne, ha akkora hatása lenne a végének, mint ami az ACII-nél volt. De többetek írása alapján a Desmond befejezés messze elmarad attól.#1348 Polonic
Ugyanígy vagyok én is. Nem kéne olvasni a topicot, már így is szerintem túl sokat tudok a végéről...annak ellenére, hogy semmi konkrétat nem tudok.Dehát az a bizonyos kíváncsiság, mint rossz emberi tulajdonság...
-
BalaNce87
addikt
válasz
Croft-21 #1014 üzenetére
Nemrég te még úgy voltál vele hogy meg se veszed nem? sokáig húztad
A témához is hozzászóljak a multi azért hagy némi kivetnivalót maga után, lusták voltak új animácókat csinálni és a zene se változott...egy pár dolgot csiszolgattak revelationshöz képest, amik között van jó döntés is. -
Xerxész
őstag
válasz
Croft-21 #984 üzenetére
Na, hát én szokásomhoz híven nem bírtam ki és megnéztem a Prológust.
Sok spoiler még nincs benne, de azért mégis pár szó...SPOILER
A jelenbeli dátum 2012. október 31., azaz a játék hivatalos megjelenési dátuma. A Nagy Templom elég monumentális, bár sokat még nem mutatnak belőle, és azt hiszem ez jó is így. A lényeg maradjon csak a játék végére.
Van még egy kis Animus 3.0 tréning a prológusban, az is elég stílusos.Kb. ennyi van az első videóban.
SPOILER vége
Desmond majomképű, a grafika szép, a hangulat magával ragadó.
Valahogy ki kéne bírni november 23-ig. -
Creative997
őstag
-
válasz
Croft-21 #717 üzenetére
na ha lesz karakter amire mindent megveszek az ő lesz. bár valszeg az lesz a vége hogy marad az alap ruci, de lehet hogy taunt meg stb még lesz olyan ami jobban bejön.
á most úgy megnézném hogy miket lehet variálni de döglik a tápom kifele és ha felmegyek lekapcsol az egész gép..
pedig itt olvasgatva valamelyik nap tök megjött a kedvem multihoz ere tessék.. -
válasz
Croft-21 #715 üzenetére
közbe kigugliztam és igen ő a vanguard. kis szolidan csinosan van öltözve ráadásul zöld a ruhája az a szín meg az én gyengém és ennek ellenére nem fogja vissza magát azzal a baltával.
már megvettem rá a második szintű ruhákat de nem tetszettek annyira az meg hogy a baltát lecseréli késre az szóba sem jöhet! -
válasz
Croft-21 #425 üzenetére
na igen. mióta megvan a játékra alkalmas gépem bepótoltam több mint 10 nagyobb címet az elmúlt 2-3 év játékkínálatából és konkrétan egyedül az ac-vel jártam úgy hogy kénytelen voltam angolul játszani mert még ha nem is jelenik meg valami magyarul általában megjelenik egy használható magyarosítás. de az hogy konzolon is magyar az már tényleg valami!
de örültem anno a Dead Space-nél is hogy magyar, főleg miután kiderül hogy számomra a játék a legjobb része a története.
-
-
Xerxész
őstag
válasz
Croft-21 #242 üzenetére
Akkor még senki sem tudta mire vélni a dolgot, én sem.
Csak gyanús volt. Meg az is, hogy amikor a BH-ban néha kijöttél az Animusból, Lucy nem mindig volt ott lenn az alagsorban, csak Shaun és Rebecca.
Amúgy most utánaolvastam Lucy sztorijának a Wikián, és ott azt írják, hogy...
SPOILER
...Desmond apja - William Miles -, az aszaszinok mentora küldte őt az Abstergóba nyomozni 17 évesen. De a sok évi elszigeteltség az aszaszinoktól, továbbá William Miles eltűnése a világ (templomosok) elől megváltoztatta Lucy meggyőződését a hovatartozását illetően, így templomos lett. Vidic védelmet és támogatást ajánlott neki, cserébe utasította, hogy legyen kettős ügynök. Ez volt a Szirén Projekt.
SPOILER vége
Soha nem olvastam még utána játékok háttérsztorijának, pláne nem ennyit, mint az AC esetében.
Dehát hihetetlenül jól összerakott globális sztori.
-
Xerxész
őstag
válasz
Croft-21 #240 üzenetére
SPOILER
Alapjában véve Lucy aszaszin volt, akit a Mentor beépített asszem 17 éves kora körül az Abstergóba, hogy nyomozzon az Animus Project, a tesztalanyok és a templomosok tervei után. Elég sokáig dolgozott fedve (2012. októberéig ugye), de időközben a templomosok megmanipulálhatták az agyát (vagy szimplán dezertált, erről még nem olvastam sehol), így a Templomos Rendet szolgálta Vidic bábjaként.
Azért gondolom, hogy manipulálhatták, mert a The Lost Archive-ban felfedett videóban csak Vidic beszél, Lucy meg sem szólal, tehát nincs párbeszéd. Amit megtudunk Lucyról, azt mind Warren Vidic mondja...mintha Lucy képtelen lenne megszólalni.
Lehet, hogy hasonló módon manipulálták, mint Daniel Cross-t, a 4. számú alanyt, akinek gyerekkorában egy implantátumot ültettek az agyába, ami a kellő pillanatban aktiválódott. Egészen pontosan 2000-ben Dubaiban, amikor Cross megölte a Mentort.
SPOILER vége
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen légkondit a lakásba?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Autós topik
- További aktív témák...
- Thermaltake Toughpower SFX Platinum 1000W
- Gigabyte B650M Aorus Elite AX ICE + 3 év garancia
- Sony DSC-HX300 digitális fényképező + 3 extra akksi + 8GB memóriakártya + Hama Star 700 állvány
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- iKing.Hu -Xiaomi 14T Pro Titan Gray Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest