- Magisk
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coolmat
őstag
válasz
Egyfejű #1500 üzenetére
Javaslom hogy inkább BIOS-ból állítsd be a ventik fordulatszámát, a CPU Fan-t a custom speed opciót kiválasztva lehet jól finomhangolni 1-255 közötti szám megadásával (értelemszerűen az 1-es jelenti a legalacsonyabb fordulatszámot). Windows alól használható ez az AXTU is, de sajnos mindig felülírja a BIOS-ban beállított CPU Fan értéket, ezért nem szeretem használni.
Más téma: vettem ma egy AC F12 Pro PWM ventit, amit kicseréltem a ház hátsó beépített 3 pines ventilátorával, ez utóbbit leköltöztettem a ház aljába, hogy alulról szívja a levegőt a GPU-ra. Az új PWM-es venti szépen teszi a dolgát az alaplap 4 pines Cha_Fan1 konnektorába dugva, a legalacsonyabb fordulat amit felvesz 800rpm (gyári adatok szerint 400 lenne a minimuma, de üsse kavics jó így is), terhelésre szépen fokozatosan pörög föl 1500rpm-ig, majd vissza is szabályoz szépen üresjáratban. Röviden megérte a befektetést az új venti, alapjáraton és terhelve sem lett semmivel hangosabb a gép, és legalább kiderült hogy jól szabályoz a Cha_Fan1 konnektorról az alaplap 4 pines ventiket.
maestro87: Érdekes, még nem is hallottam ilyen programról, ha megtalálod írd már le ide a nevét, kíváncsi vagyok én is rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BB/32
- G.SKILL Trident Z Neo 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz F4-3600C16D-64GTZN
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest