- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
fanti
addikt
Chieftec CTG-500-80P táppal hajtom a konfigomat két éve.
Teljesen korrekt tápegység.Bár amire neked kell, arra egy 400-es is untig elég. Figyelj arra, hogy erős 12 voltos ága legyen a tápnak, az még jobb ha nem osztott ágú, hanem egyben van a 12 voltos rész és azon le is tudja adni a teljesítménye nagy részét.
-
dobobazsy
őstag
ha nem lesz videókártya a gépben akkor szerintem egy 400-450-es táp bőven elegendő lesz bele. FSP, Corsair és hasonló minőségi tápok közül válogass.
alaplap nem tudom mennyire alkalmas tuning célra, nekemis majdnem ugyan ez van (z77 pro3), de itt a fórumban azt mondták, hogy kevés a tápellátásasajna kipróbálni még nemigen tudtam hűtő hiányában
-
Jack@l
veterán
Nem csak a mhz számít, az ivy egyik elénye, hogy kb 6-8%-al gyorsabb ugyanazon a frekvencián, jó eséllyel azt is meg tudod hajtani 4,1-4,2 körül, Z77 lapot vennék a helyedben inkább. Nemtom mit dolgozol, de nem szerény az a 4 giga ram manapság?
(ezért is kérdeztem pontosan mire kell)
-
Ahhoz,hogy procit tuningolj, Z-s jelzésű deszkát kell venned. Ahhoz,hogy tuningolj, K Jelzésű procit kell venned.Ahhoz,hogy Ivy-t használj,ajánlottam 7-es sériás alaplapot venned. Viszont nem ajánlom az Ivy-t ,mert nem könnyebb tuningolni és hamarabb vális instabillá órajel emeléskor. Inkább valami Sandy-t vegyél. ha már i5 akarsz,akkor 2500K,mert ez a legolcsóbb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3 hónapos Asus Rog Strix X670E-F Gaming wifi AkciÓÓ!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- ASUS ROG Strix X570-E Gaming WiFi Alaplap
- Corsair VENGEANCE RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, bontatlan - Eladó!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest