- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
andras888
aktív tag
válasz
_DiEGO_ #2513 üzenetére
Tudom épp ezért írtam, hogy nem volt bedugva csak a nyomtató meg a webcam (ezek is kikapcsolva), egyedül csak a bill meg az egér volt rádugva usb-re, és ilyenkor írta ki. Valamint egyszer volt olyan, hogy nem ment megfelelően a fb videó hívás és kiírta hogy megtelt az adott usb port sávszélessége, átdugtam a kék(usb3) portba de ott nem akart menni a webcam, bedugtam előre és ment mint az óra. A biost felteszem az új csak jobb lehet minidg minden frissítést felteszek.
-
norbi0604
aktív tag
válasz
_DiEGO_ #2514 üzenetére
Tudom, hogy mi az a cfosspeed, aztis tudom, hogy az ASRock szinte ugyan azt kínálja a saját "xfast lan" innovatív fícsöreként. Nekem nem kell megmagyarzázni, régen használtam, megfelelő beállítások mellett tényleg hasznos tud lenni a csomagütemezés a le és feltöltési szálakon, de nekem (szvsz) felesleges.
-
BRIKLY
veterán
válasz
_DiEGO_ #2418 üzenetére
Tudom,hogy gyerekjáték,programból pár kattintás,nem úgy mint régen a Floppy...
Áram kimaradásnak nincs vége,Ő is többször szidta a szolgáltatót miatta..
Vakbél műtét? Olyan gyors lett a gépe,hogy kiugrott neki?Mondtam már,hogy 99% hogy a gépével van gond!Ha más lenne arról tudnék.
-
SPeti1984
senior tag
válasz
_DiEGO_ #2381 üzenetére
De az Fx4100 kb 3 ezer Ft-tal olcsóbb mint az fx6100. Az 1TB-os meg kb 5-tel mint a 2 terrás, tehát kb 8 ezret spóroltam ezen amihez még 12-13-at tenni kell plusszba hogy egy valamire való SSD is legyen mellette. Tehát ugyan azért a pénzért nehéz összerakni azért egy ilyen konfigot. Na de nem vitatkozom.
Mindegyikbe van ráció.
-
bozont
veterán
válasz
_DiEGO_ #2365 üzenetére
Az egy dolog, nálam már jó ideje úgy van hogy a 640-es vinyón van a rendszer és jól bírja a strapát. Viszont az megint egy másik dolog, hogy mivel más műveletek is folynak a rendszer mellett (játék vagy torrent vagy másolok, vagy akármi), az sokat lassít rajta. Már nagyon kell egy SSD nekem is.
Én is inkább egy 64GB-os SSD-t és 1TB-os vinyót ajánlanék és később egy másik vinyót ha kell még tárhely (de azért az 1TB is sok mindenre elég, csak nem kell minden xart megtartani, tapasztalat)
-
SPeti1984
senior tag
válasz
_DiEGO_ #2365 üzenetére
De SSD+1,5TB az 2x annyiba kerül. Persze értem Én hogy mit mondasz, de neki hosszútávra kell és megvan az összeghatár hogy mennyiből. Ha pluszba lenne még pénz akkor Én is belekalkuláltam volna, de így ezzel jár a legjobban aztán majd ha lesz pénze vesz egy SSD-t. Az pedig hogy sok adat elveszik az csak archiválás kérdése. Nemhiába mondják hogy bizonyos időnként szanálni kell és archiválni ami fontos. Én pl amiatt jobban kaparnám a falat hogy jajj már megint kevés a hely és törölgetnem kell.
-
PlayMax
nagyúr
válasz
_DiEGO_ #2352 üzenetére
Öcskös
Gigabyte-t lehordod minden fosnak,egy szar Kína márkát meg isteníted,elég ha kimondja az ember a márka nevét és már le is van írva az egész,nem beszélve arról,hogy a legolcsóbb és leggagyibb alkatrészeket használják. Az meg,hogy te egy kínai szar lapért 20k-30k-t kiadsz az már a te dolgod. Amíg te Suzikival jársz,addig én ugyanannyi pénzből inkább beülök egy BMW-be. Még rormálisan a proci hűtőventilátorát sem lehet beállítani,nem beszélve a 2 év garanciáról,miközben 3 év jár legalább egy Gigabyte /minőségibb/ laphoz. Nem szeretnék továbbra reagálni a lekezelő hozzászólásaidhoz,én nem bántottam senkit sem ebben a topicban véleményem szerint,ellentétben veled! Töki,te aztán nagyon öreg lehetsz!
-
_DiEGO_
őstag
válasz
_DiEGO_ #2352 üzenetére
Én nagyon szerettem az ABIT termékeket , sokáig meg is voltam vele , aztán jött GIGA és mégegy Giga vas , de hamar kiszerettem belőle , aztán jött jött MSI szintén kb 1 év után kiszerettem belőle és akkor ajánlotta egy szaki az ASRockot - No azóta e terméknél ragadtam ... és tessék - itt van hogy még a fanságot is megkértem anno
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nyaralás topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Tomato firmware
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- 3 hónapos Asus Rog Strix X670E-F Gaming wifi AkciÓÓ!
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest