- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
andras888
aktív tag
válasz
_DiEGO_ #4763 üzenetére
Úgy látom te benne vagy ezekben, nekem 970 ext.4 lapom van, egyszer már megpróbáltam utána járni, hogy melyekk azok az alkalmazások amik hasznosak is, xfastlan meg a többi, de negatív volt az általános vélemény.
Letudnád írni pár példával, hogy melyiket használod és milyen előnyöd származik belőle. Szeretek ilyesmivel "optimalizálni", testreszabni a gépet. Pl k10stat-al a procit frekiket, feszt is átszabtam a nekem tetszőre. :-) -
andras888
aktív tag
válasz
Pancsermeste #3209 üzenetére
Nekem is rakoncátlankodik tuningná, idegesítő, de kitudtam játszani.
Mindent beállítok, elmentem egy profilban, aztán default settings, save and restart, biosba belép load a profil, save and restart és így jól indul. -
andras888
aktív tag
válasz
anderledani #3053 üzenetére
Félre értettél, úgy értettem hogy még egyet is elbírna neccesen. Ez egy jó táp nekem is ilyen van, főleg ezért az árért. Én 6k körül jutottam hozzá 2,5 éve, de egy kondi már felpuffadt benne, plusz a ventire is ráfér egy csere
felhangosodott
-
andras888
aktív tag
válasz
anderledani #3048 üzenetére
az a táp simán viszi a konfigod, tuning nélkül kb még egy 6770 is elbirna neccesen. A throttling csak az alaplaptól függ, ha jóltudom.
-
andras888
aktív tag
válasz
Debilon #3042 üzenetére
Nálam csinál olyat, ha rossz értéket adok meg biosba (sok a tuning) lefagyás után nem hajlandó csak x2 ként indulni, ilyenkor biosba load default settings aztán save end restart aztán biosba be és beálitom a helyes értéket save restart és zokszó nélkül indul 4 maggal de csak így. Probáld ki biztos menni fog.
-
andras888
aktív tag
Nekem régebben egy clockner volt fent azt úgy kellett felizmozni, nagyon feszes volt, leszedéshez kombináltfogót hívtam segítségül. A körmöm mindig fájt úgy kellett nyomni kiszedéskor azt a kis fület. Most egy brocken van fent, házilag barkálcsolt lefogatóval. Nem hiszem, hogy baj lenne a lefogatóval.
-
andras888
aktív tag
válasz
_DiEGO_ #2513 üzenetére
Tudom épp ezért írtam, hogy nem volt bedugva csak a nyomtató meg a webcam (ezek is kikapcsolva), egyedül csak a bill meg az egér volt rádugva usb-re, és ilyenkor írta ki. Valamint egyszer volt olyan, hogy nem ment megfelelően a fb videó hívás és kiírta hogy megtelt az adott usb port sávszélessége, átdugtam a kék(usb3) portba de ott nem akart menni a webcam, bedugtam előre és ment mint az óra. A biost felteszem az új csak jobb lehet minidg minden frissítést felteszek.
-
andras888
aktív tag
970 Ext.4 lapom van, Win7 64 bit. Sokszor kidobja azt, hogy az ezköz gyorsabb működésre is képes, dugjam át más csatlakozóra. Nem mind usb 2.0? És nincs bedugva semmi csak a egér, bill nyomtató meg a web cam.
És feldobja az üzit akkor is, ha a nyomtató, web cam ki van kapcsolva. Fent volt a Xfast usb, most letöröltem hát ha az volt a baja. Szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest