- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
_DiEGO_
őstag
válasz
andras888 #4764 üzenetére
Hehe , nekem nincs ilyen kis frankó vsam így csak az XFanLant tudom ajánlani - sajátom alapján ... Miután magyar nyelvű így egyértelmű is mire való
Majd ha lesz egy komolyabb vasam , akkor több mindenről tudnék / tapasztalnák . De Nekem csak egy Rev2.0-ás 970 E3 van ... de szeretek olvasgatni és a google is a barátom -
geckowize
őstag
válasz
andras888 #3210 üzenetére
Kipróbáltam ezt, es még mindig azt a k....6,67es szorzot választja (300x6,67=1999) es emellé az 1333hoz megadott timig table-t.... Johogy sipolgat... Azért örülök, hogy van 1600as Ramom es ez az elvileg tuningos lap kvara nem engedi annyin használni... Még azt lehetne hogy ha mar mindig 1999re állítja, ahhoz beállítani idozitest, nem tudjátok honnan szedjek?
-
Pancsermeste
őstag
válasz
andras888 #3210 üzenetére
Nekem szerencsére nem szorzózáras a procim, így nem kell variálnom a ref. órajellel, az fix 200MHz, aminél nincs is gond. Aki viszont csak órajel növeléssel tud tuningolni, annak nem túl szerencsés választás a 970 extreme4 -persze lehet a többi sem sokkal user barátabb.
-
_DiEGO_
őstag
válasz
andras888 #2526 üzenetére
Win alól is meglehet csinálni természetesen - csak BIOS-ban sokkal biztonságosabb ! Nekem is ilyen lapom van ! Nem kell oda Win 8 hogy gyorsabb legyen az UltraFast BOOT opcióval , nemcsak oda jó és amiatt ajánlott .... van ott egy Fast BOOT opció is Win7 hez
sleep minek ? 10s alatt ott a win előttem igaz SSD-m vanNagyon gyors így is ... sleep funkció értelmetlen , mert normális elfogadható érvelést senki nem tud mondani ! Még ha win 1-2 perc alatt bootolna csak be megérteném ... de nem . Már SATA II és SATA 3 HDD-k is elég gyorsak - a gyorsak és nem a takarékos blue meg green adattárolók .
-
-
_DiEGO_
őstag
válasz
andras888 #2505 üzenetére
Szedd le és telepitsd fel a legfrissebb [ v2.20 BIOS-t] Instant Flash !
Support Windows 8.
Note: "Ultra Fast" is only supported by below conditions.
1. OS is Windows 8.
2. Graphics supports UEFI GOP.A kék USB csatik , azok USB 3 -asok !!!
pl. Ha USB3-as Pendriveot dugsz USB2-es portba , persze hogy kiirja . hogy gyorsabb működésre is képes ...
-
MrM94
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BB/32
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- Asus ROG Strix Z790-I GAMING WIFI
- 3 hónapos Asus Rog Strix X670E-F Gaming wifi AkciÓÓ!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- Gombászkönyvek egyben
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest