Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
válasz
Danny365 #1497 üzenetére
"To be fair, i think most of the outraged people are f2p, so GL really isn’t missing much if they leave."
Amúgy nem tudom miért mondod ezt, vagy miből gondolod.
Ha nincsenek halak és nem népszerű a játék, nem lesznek bálnák se.Gondolod majd üres játékban 4 milliárdos fog naponta fizetgetni? Pont arról szól, hogy a 0.01% gazdag elnyomja a többséget.
Én láttam az Asphalt Xtreme életét és halálát, a gazdasági része a játéknak nagyon hasonló a 9-hez. Ott is túlmentek pár határon az idegesítéssel és ellehetetlenítéssel aztán kihalt az egész a fenébe, úgy meg nyilván nem lesz bevételük.Nem létezik hogy ennyi játékos elvesztését financiálisan nem érzik meg.
Asphalt 8 iszonyat népszerű volt youtubeon és csalta befelé a játékosokat ezerrel, ez meg nem.
-
quailstorm
félisten
válasz
Danny365 #1497 üzenetére
A lincshangulat túltolásával egyetértek, ugyanakkor gondolj bele, vagy egy játék ami alapból frusztrál sokakat a fizikával, touchdrive-val, knockdownnal, szerencsejátékkal és erre jönnek egy felhájpolt eventtel, ami csak egy 4 rétegű lehúzás.
Teljesen mindegy hogy mit állatkodtak ma discordon, két dolog biztos, Arritmia egy bunkó, meg hogy már 50%-ot buktak a játékosok számából, egy Samsung statisztikán ez látszik szépen.Amúgy annyi előnyöd volt, hogy nem volt mire elkölteni a tokent. Azért egy kezdőnek a holiday box nem annyira rossz, de ha az alap autók megvannak, utána gáz van.
Míg A8-nál csak ott kezdődött a játék...Egyébként az én megtakarításaim se értek semmit, úgy állok mint te, mínusz Alfieri.
Egy Hommage R&D vagy egy Apollo Intensa R&D se volt piskóta Asphalt 8-ban, de azt nem csak 4 paywallon keresztül lehetett elérni, hanem akkor is, ha jó képességű voltál.
A9-ben nincs meg a játék, csak grind meg pay.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 5900X CPU + 32GB RAM + B450 alaplap (akár külön is)
- I7-9700KF Félkonfig /MSI Z370 SLI PLUS /16GB /SSD /Cooler
- iPhone 15 Pro Max / Natural Titanium / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (156)
- iPhone 13 Pro / Sierra Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (142)
- iPhone 13 Pro / Graphite / 128GB / Gyári kártyafüggetlen (143)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- Samsung Galaxy S23 / 8/128 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest