- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
rumos14
nagyúr
a vesztes is kap + pontot? az elején még tuti így van, de ha a magasabb rankingeknél is, akkor az elég buta farmolási lehetőségeket rejt.
amúgy az előző MP season is furi volt olyan szempontból h 1499 ponttal 2534. helyezést értem el, máskor bőven a legend-ben kell lenni Top 3000 helyhez.
és végül: a challenging the king daily event alapján kb 3000 júzernek van meg a Regera, ami, mondjuk ki, nem túl sok. a weekly daily event-ben kb. 100e júzer vesz részt, tehát ekkora aktív játékos bázis van, aminek 3%-a szerezte meg a Regera-t. (persze fogalmam sincs, hogy ez csak android platformra vonatkozik-e, de az arányokon nem változtat.)
-
Edge
veterán
pedig a mostani multi nagyon könnyű a legutolsó helyért csak -2 pontot von le. vagyis szard le ha kdznak majd behozod, vagy épp te kdzol le mást, ó én múltkor egyszerre 3 ppl-t kdztam le amikor a spyderemmel bele shockwaveztem a tömegbe, jaj de szar lehetett nekik
utána másik gaméba meg engem kdztak le kétszer, ez ilyen.
-
quailstorm
nagyúr
tap to steer is ott van, accelero nekem se megy
egyébként meg gyakorolni, gyakorolni...
TouchDrive mellett fejlődni nem lehet, nincs hova, nem is te játszol.
de akkor majd kipróbálom, mennyire tudom irányítani én a Vulcant mobilon, alapvetően én bármilyen érintővel buktás vagyok (félrenyomok a csata hevében, mert nem érzem mit nyomok), de sajna a BT kontrollerem meg input lagos...A9-nél beletelt pár hétbe, mire beleszoktam, 4 évnél több topligás A8 után... Nem megy azonnal semmi.
-
Edge
veterán
Én most megint belendültem, vannak fasza eventek, dodge viper, cadillac, stb.
Tegnap meg unlockoltam aston martin vulcan-t pont 5 bp kellett és volt a shopban creditért 555k volt, de megérte mert aston martin eventet be tudtam fejezni és unlockolt egy A-s eventet meg a super cars2-t tudom folytatni. Azt néztem nem is kell sok bp a 2. csillaghoz csak 20, viszont a benya csak 5 és rohadt lassan tölti 3.5 óra, ha elfogy a watch ad akkor cumi szokott lenni mert drága.
Sz'al el lehet lenni azért -
Edge
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Androidos fejegységek
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest