- Macrodroid
- Milyen okostelefont vegyek?
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Három új Ai+ mobil jött: Nova 2, Nova 2 Ultra és a kagylós Nova Flip
- Telekom mobilszolgáltatások
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Sony Xperia 5 IV - házon belüli siker
- 200 MP-es főkamerával és dupla periszkóppal jön az Oppo Find X9 Ultra
-
Mobilarena
ARK: Survival Evolved téma-összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
a2d2
addikt
Igen, meglepően könnyű volt. Ráadásul a kis szigetünkön volt ahol nincs ragadozó.
Kapott kb 15 kábítólövedéket és valóban csak bogyókat kellett neki adni, szerintem 20 perc alatt meg is volt.
Most azt néztem egy videóban hogy a Bracchio az erősebb, majd befogunk egy olyant is.Bevallom évek óta nem játszom monitoron 3D-s játékkal, csak ezt ingyen bedobta még nyáron Epic, aztán láttam hogy van rá VR támogatás is gondoltam felteszem most télen kipróbálni két kör Subnautica közben, fiam nagy dínó fan és elkezdett vele játszani és hiába játszhatatlan VR-ban, megfogott minket a sok lehetőség. Vártam hogy akcióban legyen, most megvettem neki Steam-re de szerencsére gond nélkül tudunk egymással játszani.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4474, 100% AKKSI
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- AKCIÓ! ASUS H110M i5 6500 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus NBASE 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest