Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
ARK: Survival Evolved téma-összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
a2d2
addikt
válasz
DiamondBack
üzenetére
Köszi, ez nem volt nekem világos mi hova mentődik.
Azt észrevettük tegnap hogy ő nem tud újraéledni a főgépen régebben létrehozott ágyakban. Szóval úgy tűnik hogy minden tárgy a régi karakteré marad.
Abban reménykedtem viszont hogy a mentés lemegy mindkét gépre és ha egyedül játszik akkor fogja tudni folytatni az állást.
Ott hagyta abba a fiam a single playert hogy beesett egy lyukba véletlenül, egyik pteranodona meg ott lebegett a feje felett (persze nem a nyerges) és sehogy nem tudtunk kimenni ebből a lyukból. Most ezt az állást hostoltam tovább és kb elment fél óra hogy megkeressen mert ugyan jelezte hogy merre van a host karakter, de ez össze-visza ugrált valamiért (talán a lyuk miatt bugzott a dolog, nem tudom).
Közben meg kiszáradt a karakter, meghalt mielőtt odaért volna, újraéledtem egyik ágyban és elment még negyed óra hogy egyáltalán egymásra találjunk. Nála mutatta merre járok, de nálam nem mutatta a csatlakozott játékosok pozícióját.
Szóval vannak benne érdekességek. Majd ma este talán tudjuk folytatni. Azzal kezdünk hogy építünk neki is ágyakat a bázisokon.
Viszont mivel az én gépemen igazából full lokálban marad minden ezért gondolom nem fog szétbomlani a bázis amit a jobb alsó kis szigeten felhúztunk már régebben.
Mert ha fizetős netes szerverre mennénk fel mindketten akkor az szétbomlik ha jól olvastam. Meg gondolom a karakterem/dínók/épületek is maradnának a helyi gépen és mindent újra kellene kezdeni.Amúgy működik az Epic Hostolás + Steam csatlakozás, beírtam a konzolban hogy crossplay, talán ennyi kellett hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Strix Z790-E Gaming WiFi II garanciás, hibátlan, full doboz
- WD Purple 4TB HDD (WD40PURZ) 100/100
- BONTATLAN Új Iphone 17 256GB White -Fe Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M5 Pro 18CPU/20GPU 24GB/1TB SSD Magyar billentyű Azonnal átvehető.
- 0perces. Kolink Inspire K2 Plus ARGB TG
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8G I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- TOP Pure White PC /Ryzen 7 9850X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB M.2 PCIe SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- Lenovo T14 Gen2 Ryzen 5650U - Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest