- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
-
Mobilarena
ARK: Survival Evolved téma-összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
a2d2
addikt
válasz
DiamondBack
üzenetére
Köszi, ez nem volt nekem világos mi hova mentődik.
Azt észrevettük tegnap hogy ő nem tud újraéledni a főgépen régebben létrehozott ágyakban. Szóval úgy tűnik hogy minden tárgy a régi karakteré marad.
Abban reménykedtem viszont hogy a mentés lemegy mindkét gépre és ha egyedül játszik akkor fogja tudni folytatni az állást.
Ott hagyta abba a fiam a single playert hogy beesett egy lyukba véletlenül, egyik pteranodona meg ott lebegett a feje felett (persze nem a nyerges) és sehogy nem tudtunk kimenni ebből a lyukból. Most ezt az állást hostoltam tovább és kb elment fél óra hogy megkeressen mert ugyan jelezte hogy merre van a host karakter, de ez össze-visza ugrált valamiért (talán a lyuk miatt bugzott a dolog, nem tudom).
Közben meg kiszáradt a karakter, meghalt mielőtt odaért volna, újraéledtem egyik ágyban és elment még negyed óra hogy egyáltalán egymásra találjunk. Nála mutatta merre járok, de nálam nem mutatta a csatlakozott játékosok pozícióját.
Szóval vannak benne érdekességek. Majd ma este talán tudjuk folytatni. Azzal kezdünk hogy építünk neki is ágyakat a bázisokon.
Viszont mivel az én gépemen igazából full lokálban marad minden ezért gondolom nem fog szétbomlani a bázis amit a jobb alsó kis szigeten felhúztunk már régebben.
Mert ha fizetős netes szerverre mennénk fel mindketten akkor az szétbomlik ha jól olvastam. Meg gondolom a karakterem/dínók/épületek is maradnának a helyi gépen és mindent újra kellene kezdeni.Amúgy működik az Epic Hostolás + Steam csatlakozás, beírtam a konzolban hogy crossplay, talán ennyi kellett hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Tesla topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Vírusirtó topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Ubiquiti hálózati eszközök
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung C27G55TQWR 27" 2560 x 1440 Quad HD LCD Fekete Monitor Számla + Garancia
- Latitude 9330 2in1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe magyarított (lézerezett) vbill gar
- Üzletből,garanciával,MSI Alpha Gamer 17 Ryzen 9-7945 16mag-32Szál/32GB RAM/1TB NVME SSD/RTX 4070/4K
- Lenovo Legion 9 16" 3.2K Mini LED Laptop! i9-13980HX / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Új Tenchnics A800 Bluetooth Hifi fejhallgató zajszűrővel.
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- AKCIÓ! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs