- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
ARK: Survival Evolved téma-összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vertigo18
addikt
Eleve "Nehéz" nehézségi fokra kell állítani a játékot, ilyen esetben 150-esek lehet a sima dínók max. lvl-je. Ez a szám felmegy 180 max lvl-re, ha Tek a "dínyó" (Stego, Raptor, Rex). A Wyverneknél lehet ilyenkor az epic tojás 190-es, a Crystal Isles kiegben lehet lopni 225-ös tojást is.
Még egy kivétel van, a Fjordurban, Asgard világában el van b@ccva az egyik barlang (Villám Wyvern), itt lehet szerezni jóóóó, naaaagy szintű százlábút, pókot, denevért, vagy skorpiót (ezt elrontották...).
Ezek az alap dolgok, én konzol-szinten nem mókolok, az nálam "csalás" -
Vertigo18
addikt
Persze. Anno még a fiammal játszottunk közösen, mindkét Steam accra meg lett véve a full pack.
Igen, az ÉN gépemen bealszik a "Vertigo" nevű, általam irányított karakter ÉS a kép teljesen elsötétül. Semmit nem is tudok csinálni.
Az Ő gépén meg megjelenik a "Vertigo" nevű karakter és azt irányítgatja. Viszont, amikor kilép a "szerveremből", akkor sem világosodik ki az én gépem képernyője és nem kapom vissza "Vertigo" irányítását, hanem be kell zárnom a Feladatkezelőben az Arkot...
-
Vertigo18
addikt
Sajnos nálam is probléma van a szerver készítéssel. Nem-dedikált munkamenetet indítok, elkezdődik a játék. Aztán mellettem a kislányom ugyanúgy steames Ark-kal megpróbál csatlakozni hozzám, kiválasztja a listáról az én szerveremet, erre az én gépemen elsötétül a képernyő és hallok egy nagy "nyögést", mint amikor be-narcoberry-zik, vagy méregtől elájul a karakter, nála meg megjelenik az én karakterem és tulajdonképpen az én játékomat játssza. Az én karakteremmel...
-
Vertigo18
addikt
válasz
Dorozsmano #404 üzenetére
Csalással vissza lehet szerezni egyesével az összes épületrészedet. Nekem is volt ilyenem, kénytelen voltam új bázist építeni, mert az előző bázisom minden fala pirossal volt írva, mintha másik törzshöz tartozott volna (ahhoz is tartozott). Ráadásul nekem szokásom telerakni állatokkal, így egy csomó, más törzshöz tartozó, piros nevű állat volt körülötte.
Én otthagytam, én sem jöttem rá, hogy hogy történt. -
Vertigo18
addikt
Srácok, ha feltöltöm mondjuk az alap pályán a túlélőmet (karakteremet) és elkezdem vele mondjuk az Aberration-t, akkor az alap pályámon a cuccaim megmaradnak? Hogy működik ez, hogyan megyek oda vissza?
Másik kérdés, hogy mi van akkor, ha az alap szigeten lévő túlélőmet feltöltöm mondjuk a Scorched Earth-re, ahol már van egy bázisom, meg egy túlélőm?
-
Vertigo18
addikt
Steamen behúzod a megadott időpontig, akkor meg is marad. A Dlc-ket is érdemes behúzni, úgy már egy elég szép pakknak lehetünk gazdái, van pár ingyenes térkép.
-
Vertigo18
addikt
válasz
Melinda 1999 #382 üzenetére
Nah, ez nekem új... lehet osztott képernyőn?
Esetleg [link] itt találhatsz választ, bár éppen azt látom, hogy azt írják, nem lehet...
-
Vertigo18
addikt
Lassan itt lesz az ideje a nehézséget felállítani 1.0-ra, ami azt jelenti, hogy 120-as lesz a max vadállat szint. Ezen lehet még csikarni +30-at, hogy bepipálod a Vulgaero szabályokat, vagy valami ilyen neve van, tehát 150-esek lehetnek így már a dínók.
Tehát keresel egy 150-es Argentavist (nem könnyű így sem), azt megpróbálod tamelni, perfect tame esetén kaphat +75 szintet kapásból. Ezt még lehet növelni, így 300 közeli állatkád lehet.
Aztán bemenni a barlangokba....
És amikor felkészültél, akkor jöhetnek a Bossok, hiszen az első Boss megölése ad csupán esélyt a Tek cuccok megszerzésére.
-
Vertigo18
addikt
Húsvéti cuccok? Remélem mindenki összeszedett már mindent!
Én összetereltem, majd bekerítettem egymáshoz közel két dodot, majd középre építettem egy cooking potot, így elég gyorsan jöttek a tojások. -
Vertigo18
addikt
Én Extinction mapon játszom épp, ott viszonylag könnyű a Managarmr szelidítése. Annyi, hogy az Argentavist odébb kell tessékelni, nehogy rátámadjon. Mondjuk azt hozzáteszem, hogy 105ös vagyok már. Így elég könnyen megy a kisebb szintűek. Igazából onnan hazavinni nehéz inkább.
Gondolom nem ezen a mapon játszol, ha sárkánytojásokat keltetsz. Én azt utálom a legjobban az Extinctionben, hogy egy csomó dolgot csak simán átvettek a Scorched Earthből, de csupán részben. Mondjuk van kaktusznedv és van homok is, a mozsárban megjelenik az agyag, de azt meg nem lehet megtanulni... Ugyanilyen a Tüskés sárkány is - egy másik példaként - van a mapon rengeteg, de nyerget csak a "Felperzselt földön" lehet megtanulni. akkor meg minek bele? -
Vertigo18
addikt
A gyűjtögetőszenvedélye mindenkinek megvan, vagy csak én vagyok ilyen c@rral "megáldva"? Pl., ha meglátok egy rózsaszín, vagy valami más, szebb színű lovat (Equuis - nah jó, szinte bármilyen színű jöhet), azt azonnal meg KELL szelidítenem és vinnem haza...
Így vagyok a "Pukisárkánnyal is", Jelen pillanatban 9 darab áll otthon a Managarmrból. Nomeg 11 T-Rex, csak tudnám minek.
Főleg most, Valentín nap alkalmából az Event alatt volt ilyen érzésem, hogy később megint csak a "színtelen" állatok lesznek, ezért pároztatás céljából össze KELL szednem a szebb példányokat...
-
Vertigo18
addikt
Ha jól értem, akkor odamegyek egy obeliszkhez a "Szigeten", feltöltöm az állatkámat, majd előszedem egy másik Dlc-ben???
-
Vertigo18
addikt
Végignéztem a korábbi mentéseket és nagyon érdekes a dolog. A "baleset" előtti mentést visszahozva is ugyanaz a helyzet az állataimmal és az építményeimmel. Kiváncsiságból visszahoztam egy korábbi mentésemet, amikor egy 98as Argentavisom döglött meg és láss csodát: ott ül mellettem, de piros névvel... Meg se volt már az áramszünet idején. Mindegy is, visszacsináltam mindent az utolsó mentésig, aztán minden egyes dolgomra (építmény, dinó...) ráírtam a cheatet, remélem így marad...
-
Vertigo18
addikt
Okés, de ha ezeket felhúzom maxra, akkor mi fog történni? Konkrétan lerombolódik az ÖSSZES házam, benne az összes gépem? Akkor már majdnem vissza a kőkorba, ha jól gondolom.
Minden dínó megvan, amit szelidítettem, csak a neve piros, alatta a visszaszámláló, meg hogy akkor lehet "birtokba venni" (nem tudom ez mi angolul, de biztos, hogy rosszul van fordítva, egyszer még amikor angolul játszottam Epicen, akkor volt ilyen, amikor szabadon engedtem egy dínót). Amikor közel megyek hozzá és használom a fenti cheatet, akkor lesz az enyém. Node minden falra, lépcsőre, stb. nem fogok odamenni és ezt használni, elmenne fél napom vele legalább.Azt elfelejtettem említeni, hogy ezek előtt áramszünet miatt állt le a gép, tehát nem szabályosan.
-
Vertigo18
addikt
Nem, konkrétan egy kicsit komolyabb a probléma, mint eddig gondoltam. Egyébként nem lehetett a törzsben velem senki, egyedül játszom.
De minden egyes szekrény, minden egyes fal, minden hűtő, padló, lépcső nem az "enyém"... A nevem "Strucc", a felsorolt cuccok tulajdonosa a "Strucc törzs", de mégsem az enyém semmi. Olyan megoldást találtam, hogy beírom az "admincheat givetome" kódot, akkor az a dolog az enyém lesz, ami előtt állok, így visszaszereztem az összes állatomat egyesével, de nincs kedvem mindene gyes fal előtt most megint ezt eljátszani...
Egyébként a Strucc törzs egyedüli tagja vagyok. -
Vertigo18
addikt
Ma játszottam a Steames verzióval. Egészen pontosan az elmúlt napokat azzal töltöttem, hogy szedtem össze a piros, meg a rózsaszín állatokat.
Amikor most beléptem, az ÖSSZES állatomnak pirossal írja ki a nevét, nem tudok nekik fütyüli és egy számláló megy lefelé 7 napról, az van kékkel kiírva, hogy "Birtokba vétel"... És emögöttt megy a számláló lefelé...
Ez mitől lehet? Mit kellene tennem? Egyik állat inventoryjához sem férek hozzá, van, amelyiken van nyereg is, nem tudok felszállni rájuk, még a nevük felé is ki van írva a törzsem neve... -
Vertigo18
addikt
wollnerd: Éppen ezért kell angolul játszani!
Node viccet félretéve, én az Epicessel kezdtem el a fiammal játszani, azon "szocializálódtunk", így különösen furcsa volt, amikor a Steamest megvéve kiírta, hogy 10 "szalma", nem "thatch"... Ment is vissza az angol nyelv a Steamesre is, hiába, a megszokás nagy úr. Pedig a fiam németes...
a2d2: Nem tudom, én mindig "Nem dedikált munkamenetet" indítottam Steamen és úgy játszottunk ketten. Lehetséges akkor az, hogy az én játékomba (Single player) "behívom" a fiamat és úgy játszunk? Franya lenne, neki már nem kellene gebegnie, megkapna egy csomó felszerelést tőlem...
-
Vertigo18
addikt
Sajnos lejárt a szerkesztési idő...
Köszönöm, megtaláltam!
-
Vertigo18
addikt
Valaki találkozott már olyan hibával, hogy nem mutat semmi információt a játék? Eddig pl., ha eltört a csákányom, rávittem az egeret és megmutatta, hogy mibe kerül megjavítani. Vagy a Smithyben, ha akarok valamit csinálni, ráviszem az egeret, akkor megmutatja, az mibe fog fájni. Most viszont hiába is viszem rá az egeret, még a nevét sem írja ki...
-
Vertigo18
addikt
a kinyitok egy ilyen bisz-basz ládát, akkor elindul egy számláló olyan 500-tól, két lila nyíllal, ami felfelé mutat a jobb alsó sarokban. Ez mit jelent?
-
Vertigo18
addikt
Körberaktam tábortüzekkel egy fias Dodó-tojást. Ki is kelt, valami "Baba-Dodó", de nem tudok csinálni vele semmit, valami olyat ír, hogy enyém lesz 7 nap múlva...
Addig nem hal éhen? Kell még köré a tűz? Anyukáját rádobáljam? :D
-
Vertigo18
addikt
válasz
DiamondBack #285 üzenetére
Lehet tudni konkrétumot a gépről?
-
Vertigo18
addikt
válasz
DiamondBack #280 üzenetére
Igen, az volt az, köszönöm még egyszer!
Esetleg az melyik, hogy végtelen távolságból lássam, hogy hol a másik játékos?
-
Vertigo18
addikt
válasz
DiamondBack #280 üzenetére
Megpróbálom, köszönöm szépen!
-
Vertigo18
addikt
Srácok, fiammal közösen játszunk Ark-kal, én Hostolok, Ő csatlakozik hozzám. Két kérdésem lenne ezzel kapcsolatban:
- be lehet-e állítani, hogy a host (én) is lássa a másik személy távolságát és elhelyezkedését? Míg Ő folyamatosan látja, hogy merre vagyok, meg hány méterre, addig én csak akkor, ha közelebb kerülök hozzá.
- Meg lehet-e oldani azt, hogy én (a host) ne húzzam magammal, ha messze kerülünk egymáshoz? Jelen pillanatban, ha 150 méterre távolodunk egymástól, akkor elkezdem magam felé húzni, amerre én megyek. Ezt lehet valahogy növelni, vagy végtelenné tenni?
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Vicces képek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest