Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- uleFone Power
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Cyborg
üzenetére
Nézd, én azért kezdtem el Arduino-zni, mert a LEGO mindstorms robotot túl drágának találtam. Most ott tartok, hogy egy mindstorms készlet árát kb 3x kifizettem már az alkatrészekre

Egy jó tanács: vegyetek LEGO robotot, mert hosszútávon olcsóbb, és sokkal előbb lesz vele sikerélmény.
Egyébként van ilyenem is, sokkal többet tud, mint a LEGO és scratch-ben lehet programozni, de a gyerekeimet sajnos nem érdekli sem ez, sem az Arduino, úgyhogy eladó, ha esetleg érdekel valakit...
Ha ezek után még érdekel valakit, az AliExpress-ről összekeresek minden alkatrészt, amire szükség lehet. Ha van pénz lóvéra, esetleg érdemes lehet egy lánctalpas alap készletet venni, a kerekesekkel nehéz boldogulni, mert 4 kerék nem igazán tud fordulni, 2+bolygókerékkel szokták ezeket megoldani, de a lánctalpas jobban is néz ki és nem annyira érzékeny a terepre/koszra. Ezek viszont elég drágák tudnak lenni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Nikon D3500, Tükörreflexes (DSLR) fényképező
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ekkold