- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Kikristályosodik a Razr 60
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Cyborg #19265 üzenetére
Nézd, én azért kezdtem el Arduino-zni, mert a LEGO mindstorms robotot túl drágának találtam. Most ott tartok, hogy egy mindstorms készlet árát kb 3x kifizettem már az alkatrészekre
Egy jó tanács: vegyetek LEGO robotot, mert hosszútávon olcsóbb, és sokkal előbb lesz vele sikerélmény.
Egyébként van ilyenem is, sokkal többet tud, mint a LEGO és scratch-ben lehet programozni, de a gyerekeimet sajnos nem érdekli sem ez, sem az Arduino, úgyhogy eladó, ha esetleg érdekel valakit...Ha ezek után még érdekel valakit, az AliExpress-ről összekeresek minden alkatrészt, amire szükség lehet. Ha van pénz lóvéra, esetleg érdemes lehet egy lánctalpas alap készletet venni, a kerekesekkel nehéz boldogulni, mert 4 kerék nem igazán tud fordulni, 2+bolygókerékkel szokták ezeket megoldani, de a lánctalpas jobban is néz ki és nem annyira érzékeny a terepre/koszra. Ezek viszont elég drágák tudnak lenni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS routerek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Túra és kirándulás topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali médialejátszót?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Battlefield 6
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3029, 90% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest