- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- eSIM, a kártyamentes szabadság
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Cyborg #19265 üzenetére
Nézd, én azért kezdtem el Arduino-zni, mert a LEGO mindstorms robotot túl drágának találtam. Most ott tartok, hogy egy mindstorms készlet árát kb 3x kifizettem már az alkatrészekre
Egy jó tanács: vegyetek LEGO robotot, mert hosszútávon olcsóbb, és sokkal előbb lesz vele sikerélmény.
Egyébként van ilyenem is, sokkal többet tud, mint a LEGO és scratch-ben lehet programozni, de a gyerekeimet sajnos nem érdekli sem ez, sem az Arduino, úgyhogy eladó, ha esetleg érdekel valakit...Ha ezek után még érdekel valakit, az AliExpress-ről összekeresek minden alkatrészt, amire szükség lehet. Ha van pénz lóvéra, esetleg érdemes lehet egy lánctalpas alap készletet venni, a kerekesekkel nehéz boldogulni, mert 4 kerék nem igazán tud fordulni, 2+bolygókerékkel szokták ezeket megoldani, de a lánctalpas jobban is néz ki és nem annyira érzékeny a terepre/koszra. Ezek viszont elég drágák tudnak lenni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged