Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- 1 VII Japán
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- November 24-én jön a Honor 500, itt az első kép róla
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
- A vártnál korábban érkezhet a Xiaomi 17 Ultra
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
User_2
üzenetére
igen, az áramváltó az eredeti terv, fesz mérés nélkül, mert az már van mind a 3 fázison logolva. De a fenti megállapítás is jogos, h az ESP nem olyan pontos az ADC-je, kérdés, h mennyire nem? Áramváltónak is van egy pontatlansága + az ESP32 ADC... de nem gondolom, h ezzel bajom lenne. A hiteles úgyis az, amit a villanyóra mutat. De nem elszámoláshoz kell, csak felügyelni a ház részeit, hamár szétkaptam nagyfogyasztókra meg mindenféle körökre a rendszert. Láttam komolyabb ADC modult is, de annyi extra modul megdobná az árat. Fesz mérő modulra nem gondoltam, de ez is lehet opció
Most ez hátrébb lett sorolva, megjött a motoros szelep, annak kell vmi vezérlés.
-
válasz
User_2
üzenetére
Vannak erre kifejezetten Arduino UNO alapkészletek, amiben össze vannak szedve amiket leírtál, ledek, potik, hőmérséklet meg egyéb szenzorok, kijelzők minden féle fajta stb. Ezeket kényelmes egyben megvenni, főleg amíg az ember nem ért hozzá, szoktak lenni hozzá kísérletek/kapcsolások, amivel el lehet indulni, de ha valaki már tudja, mit keressen, nyilván olcsóbb külön megvenni mindent.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Call of Duty: Black Ops 6
- BestBuy topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold