-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
op9
aktív tag
Köszi!
Hát nekem csak tényleg pár dolog kellett ehhez a projekthez, nem sűrűn csinálok ilyesmit, szóval nem éri meg ilyeneket rendelnem, de kereséshez nagyon jó lesz nekem az oldal.A kérdésre a válasz, hogy miért nem NPN bipolárist vettem:
Először a boardra szerelt buzzer vezetett meg, ahol S8550-est használtak, így azt gondoltam, hogy jó lesz az nekem. Majd miután kiderült, hogy 3.3V-tal nem zár teljesen, hanem 1.X V-on még nyekeregtek a buzzerek, ezért utána olvastam, és azt láttam, hogy érdemesebb lenne nekem MOSFET-et használni, mert azzal is megoldható ez a kapcsolgatás, és csak váltásoknál fogyaszt valamennyit, a másik meg folyamatosan (amíg összezár). A cuccom akkuról működik, ezért jobb, ha nem fogyaszt annyit. De a MOSFET-tel együtt vettem egy BC337-est is, ha mégsem lenne jó nekem a MOSFET, de még 3.3V-on is van 100mA-em, és az 50 meg bőven alatta van, így nem akarom már piszkálni.How Bad Do You Want It?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- Ukrajnai háború - kizárólag ukrán pártiaknak!
- Teljesítményvesztést okoz az új NVIDIA App
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Microsoft Excel topic
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest