- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
And
veterán
Ja, én a mouser-nél néztem, elég jó parametrikus keresőjük van. Közvetlenül is lehet tőlük rendelni, de létezik hazai képviseletük (sajnos üzletük nem), ami kis tételeket is beszerez. De kis darabszámban, egyéb egzotikus alkatrészek nélkül tényleg nem annyira nyerő onnan hozatni.
Amúgy én is feltenném PHM kolléga korábbi kérdését: miért nem jó ilyen célra NPN bipolárt használni? 'Nyitófeszültségben' verhetetlen (valójában áramvezérelt eszköz), bőven 1 mA alatti vezérlő- (bázis-) árammal képes kihajtani egy 50 mA áramigényű terhelést, és akkora kollektoráramnál 200 mV alatti (szaturációs) feszültség maradhat rajta nyitott állapotban. Szinte bármely normális kisjelű típus megteszi, akár a BC182 is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Creative 3D Blaster 3Dfx Voodoo Banshee PCI (CT6760)
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB Újszerű,Kétkártyás,Töltővel. 1év Garanciával!
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 14" 2021, M1 32GB RAM/1TB SSD Space gray
- HP EliteBook x360 830 G8 Core i5 1145G7 2.6GHz/16GB RAM/512GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged