Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Alma inspirálja ezt az olcsó ZTE-t is
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vége a dalnak: leállt az iPhone Air gyártása
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
agent_k
őstag
Ez 1 db sony vtc5 2500mAh. Napelemem nekem is csak egy kicsi 5V/200mA-os kis vackom van, de a célnak biztos, hogy meg fog felelni.
@Aryes
- wemos D1 mini
- BME280
- 100K 0,1% Precíziós fémréteg ellenállás 0,5WA kapcsolást ennyi alkatrésznél nem hiszem, hogy kell részletezni. A tápellátás direktben rá van kötve a mikrokontroller 3v3 pinjére. A feszmérés pedig az A0 és a föld közé került.
D0 - RST összekötve a deep miatt.deep sleep fogyasztást még nem mértem, ennyire nem mentem utána a dolognak.
Példa akár zambretti féle időjáráselőrejelzéssel:
hackaday.io/project/165061/logs?sort=oldest&page=1 -
Tankblock
aktív tag
[link]
Ez egy Sparkfun fogyasztása, a kínai modulé több is lehet. Battery optimalizálva a lehető legtöbb deepsleep vagy full kikapcsolás kell. Wifi helyett EPS-NOW, azt is csak a szükséges és elégséges minimális ideig fenntartani. Maga a lap is sokat fogyaszt, ha deep sleepbe küldöd akkor is, mérd meg az áramfogyasztását....
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro MAX 256 GB, fekete, hivatalos garancia, 92% akku, tökéletes állapotban!
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple garancia
- Precision 5560 15.6" FHD+ IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 6-7 gen i5 T procik
- i5 12500/ RTX3060 12GB/ 32GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ekkold