- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave0825
őstag
Így van. Én tavaly nyár óta vagyok regisztrálva, és szoktam is olvasgatni az eBay topikot itt a PH-n, úgyhogy szoktam figyelni a határidőket.
Köszi.
Más: Ez alapján a videó alapján összedobtam egy IR remote-os kapcsolást egy leddel, ahogy a videón is van, és működik is tök jól (ez majd jó lesz a szó-órámhoz fényerőállításnak, időbeállításnak, meg ami még eszembe jut
), viszont én a kondit kihagytam, nem tudom, hogy mennyire fontos. Olyat csinál, hogy valamikor kb. 10. gombnyomásra dob egy más hexa értéket, mint amit kéne, valamikor már 3.-ra. Ez betudható a kondi hiányának? Próbáltam más távirányítóval is, azzal is csinál ilyet. Másik IR vevővel nem próbáltam (nem találom, amelyiket múltkor láttam valahol, pedig van még egyem, az biztos). Kondit pl. itt sem használnak hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Battlefield 6
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3048, 94% Akkumulátor
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest