- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Netfone
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
ZTE_luky #8464 üzenetére
Elég komplikált dolognak tűnik nekem. Bár soha nem foglalkoztam audió jelfeldolgozással és az erősítők működése is ismeretlen világ nekem.
Úgy tűnik azon a modulon rajta van már az erősítő fokozat, remélhetőleg az analóg jele is 0-5V közé van eltolva.
Így a következő lépés az volna, hogy megfelelő tápfeszültséget adsz a rendszernek (usb bőven elég a ledek nélkül) és letekered a Gain-t a modulon, majd fokozatosan emeled amíg kellő mértékű jelet látsz a bemeneten (mondjuk írasd ki Serial monitorra ha nem tudod/akarod mérni)!szerk:
Hááát őőő ez nagyon úgy tűnik, hogy nem fog működni Arduinoval. Legalábbis az analóg része, ami se erősítve nincsen, se a DC offset nincs megoldva. Ez így felejtős.Viszont ha megépíted azt a kapcsolást, amit feljebb linkeltem az Instructables-ben, akkor jó lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PlayStation 5
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Path of Exile (ARPG)
- Robot fűnyírók
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Exclusive ajánlat! Dobozos új LG GRAM /13. gen i7-1360P/32GB RAM/512GB SSD/14"COL/FHD+/IPS/Garancia/
- Pénztárcakímélő áron eladó HP Pavilion laptop/I5-1135G7 8GB 256SSD 13" FHD IPS Gari
- Samsung Galaxy Book 3 /i5-1335u/8GB/512SSD/FHD/Garancia/ 6 napot ment eddig összesen
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro Plus 12/512GB Újszerű,Dobozos,Kétkártyás 1év Garanciával!
- Prémium MAGYAR PBT custom keycap készlet eladó - Goblintechkeys
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest