- iPhone topik
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- A Motorola is Air mobillal készül
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
ZTE_luky #8464 üzenetére
Elég komplikált dolognak tűnik nekem. Bár soha nem foglalkoztam audió jelfeldolgozással és az erősítők működése is ismeretlen világ nekem.
Úgy tűnik azon a modulon rajta van már az erősítő fokozat, remélhetőleg az analóg jele is 0-5V közé van eltolva.
Így a következő lépés az volna, hogy megfelelő tápfeszültséget adsz a rendszernek (usb bőven elég a ledek nélkül) és letekered a Gain-t a modulon, majd fokozatosan emeled amíg kellő mértékű jelet látsz a bemeneten (mondjuk írasd ki Serial monitorra ha nem tudod/akarod mérni)!szerk:
Hááát őőő ez nagyon úgy tűnik, hogy nem fog működni Arduinoval. Legalábbis az analóg része, ami se erősítve nincsen, se a DC offset nincs megoldva. Ez így felejtős.Viszont ha megépíted azt a kapcsolást, amit feljebb linkeltem az Instructables-ben, akkor jó lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Apple iPhone 16 128GB,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Bontatlan egérpad Razer Sphex V3 (RZ02-03820100-R3M1
- Samsung Galaxy S22+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest