- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave0825
őstag
Úgy is rajzoltam be (mondjuk látom, hogy nem úgy írtam le, bocs
), hogy 10k-s ellenálláson keresztül megy a +5V-ra, azt értettem, hogy így kell, csak azt nem, hogy miért, de akkor kihagyom.
Tehát, összeállítom a ledes mátrixot (ellenállásokkal), majd a tranzisztorokat a képen látható módon a portok elé kötöm, a GND-t és a +5V-ot pedig az Arduino-ról veszem le (gondolom). Nagyon szépen köszönök mindent! Sokat segítettél!(#844) gyapo11: gondoltam rá, hogy egy potit is beiktatok, fényerőszabályzásnak, csak én úgy tudtam, hogy azt csak PWM-en lehet, de 3 láb kell a nyomógomboknak, a maradék 11 meg pont elfogy a ledes mátrixhoz, tehát úgy nem tudom, hogy csak PWM-re kötöm a ledeket. Vagy van valami más megoldás is a fényerőszabályzáshoz? Vagy úgy érted, hogy a +5V-ot nem az 5V-os lábról, hanem egy PWM-lábról levenni? És akkor egy potival már lehetne vezérelni a fényerőt. Viszont még mindig az a baj, hogy nincs szabad PWM-es láb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Milyen routert?
- Milyen videókártyát?
- Synology NAS
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Kuponkunyeráló
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest