- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tankblock
aktív tag
hmm az nem biztps h jó lesz, mert a bootloadernek erről fogalma sincs....
És szeretne egy csomó mindent kitolni a UART on.....
Elvileg a GPIO2 csak HIGH lehet BOOTkor. SPI indításkor v a UART letöltéskor is. Ha a GPIO15 fent van akkor elméletileg nem nézi, hogy hol van, mert akkor SD kártyáról szeretne bootolni.
Ezt a lábat se használnám biztosan semmire sem.Ha jól emlékszem akkor a GPIO 0,2 lehet I2C re használni,
GPIO 4,5 12,13,14 szinte akármire és nincs több használható GPIO láb.Max mások megmondják h tévedtem.GPIO16 inkább a deepSleepre használandó, de én soha sem használtam még semmire sem.
Ha ennél több láb kell akkor GPIO extende IC kell. vagy másik uController --> ESP32
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged