Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Oldalról rápillanthatunk a Vivo X300-ak kameráira
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajaki
őstag
Sziasztok!
Egy Arduinoval megvalósított nyomkövető rendszer megvalósítását tervezgetem.
A terv az lenne, hogy összeraknék egy Arduino + GPS + GSM modult egy adatkártyával és egy androidos telefonra küldeném át adatkapcsolaton keresztül a koordinátákat és dolgoznám fel egy általam megírt android app segítségével. Mélyebben még nem merültem el a témában. Mennyire megvalósítható?
Milyen GPS és GSM modulokat ajánlanátok? Árban nem tudom egyelőre meddig mennék el, egyelőre kíváncsi lennék, hogy mennyibe kerülne egy olyan rendszer ami nagyjából életképes. Autóban lenne valószínűleg használva az eszköz.
Mit gondoltok, ajánlotok?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3467, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3354
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest