Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- November 24-én jön a Honor 500, itt az első kép róla
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem tudom, nekem a két motor valahogy nem tetszik (de mondom, zenész vagyok!
), mi van, ha azonos vezérlés ellenére valamiért elcsúsznak egymástól? Én biztos sínre tenném inkább.Ha mindenképp egyszerűen szeretnéd, találj ki egy saját protokollt, egy leíró nyelvet, amit akár egy txt fájlba is írhatsz szövegszerkesztővel, és egy shell script átküldi a soros porton az arduinonak! Így nem a programot kellene mindig átírni (ami valljuk be, cseppet sem lenne elegáns megoldás).
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500T 16GB DDR4 512GB SSD RX 5500 XT 8GB Zalman T4 Plus Chieftec 600W
- Nuki Smart Lock Ultra okoszár
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), mi van, ha azonos vezérlés ellenére valamiért elcsúsznak egymástól? Én biztos sínre tenném inkább.
ekkold