Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Redmi Note 13 4G
- Netfone
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
válasz
vitezlejszlo
üzenetére
A tápokkal már én is sokat szívtam :-(
Mostanában már csak olyan tápokat használok, amik legalább 2 A-t tudnak. Nem, mintha annyi kellene ezeknek a lapoknak, de időnként nagyot rántanak a tápon, és ezek az olcsó kínai tápok nincsenek erre felkészülve. Egy hirtelen megnövekvő, rövid idei tartó áram "rántás" igény esetén leesik a fesz, és mire beáll, addigra már késő.
Nálam az összes "fehér panelos" ESP12 erősen meg van kondizva, így jóval stabilabb. Viszont van, amire vigyázni kell, egyes paneloknál: ELŐSZÖR kell ráadni a külső tápot, és csak UTÁNA csatolni a panelhoz. Épp tegnap nyírtam ki egy lapot emiatt. A fesz konverterre csak akkor adtam rá a tápot, amikor már a panel rá volt csatolva. Láttam, hogy hogy a fesz. kb fél sec-ig felszalad a táp értékére, adott esetben ez 12 V volt. Utána persze beáll, és nagyon jó kis táp, kiírja folyamatosan a feszt, és az A-t. A panel viszont azóta nem működik. Valószínű, hogy a komolyabb tápok nem csinálják ezt, mert akkor már egyetlen telefon se működne, de ez ezt csinálta.Pár belyezéssel korábban zka67 érdeklődött SMS küldéssel kapcsolatban, na nekem ott is a táp miatt gyűlt meg a bajom. Pár éve próbáltam egy SMS küldő lapot, és nem akart menni. Nem tudtam mi a baja, mert akkoriban kezdtem el Microchip PIC-ről átállni arduinora. Hát, ott is a táp volt a gond. Erős táppal símán ment, de több nap volt, mire rájöttem. Szóval vigyázzatok a tápokra, mert sok kellemetlenséget okozhatnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- VGA kibeszélő offtopik
- Arc Raiders
- Eredeti játékok OFF topik
- Mozilla Firefox
- Packeta
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold