- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Magisk
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tiggger
csendes tag
válasz
JozsBiker #449 üzenetére
Köszi,tételezzük fel,hogy értem amit irtál,bár ez nekem egy hosszabb folyamat lesz
,mivel ennyire azért nem vagyok otthon a témában
Minden bizonnyal rövidzárlatot csináltam,mert USB-ről túlhajtva nem volt,hisz csak PC-re dugtam...
A 12 voltos bemenetre raktak a gyárban túlfeszvédelmet,de az Usb-s ágra nem,ezért gondolom ott a problem,csak sajna nem tudom hol keresni....Nem is tudom érdemes e vele kinlódni....ha valami bagatel baja van,én meg rendelek egy másikat....hát..szét fog vetni az idegEgyszerűen nem értem,hogyhogy 12v -ról simán megy,usb-ről tojást lehet sütni rajta...Nem lehet valahogy megkerülni az usb-ről való tápellátást?Szóval,hogy programozni lehessen de közben 12v-ról üzemeljen?
Új hozzászólás Aktív témák
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AliExpress tapasztalatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Autós kamerák
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- További aktív témák...
- Sony FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS
- PS5 Slim Disc 1TB 2026.10.08 GARANCIA
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest