- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Külföldi SIM-ek itthon
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Térerő gondok, tapasztalatok
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JSaN
addikt
No akkor itt egy kep a bekotesrol, szerintem itt nincs elrontva semmi.
A sketchek a fentiekben linkeltek, de mar probaltam total primitivet is mint ez:#include <Servo.h>
Servo servo;
void setup() {
servo.attach(9);
servo.write(0);
delay(2000);
}
void loop() {
servo.write(90);
delay(1000);
servo.write(0);
delay(1000);
}Es igy sem jo, de most hirtelen olyan is eszembe jutott hogy a servo konyvtarat nem e kell frisiteni vagy valami, vagy jo ahogy telepult az arduino? Most csak egy servo motorom van ennyi volt a pakkban, de akarok most majd rendelni meg 4-5 darabot, ehhez is fogadok tippeket hol erdemes.
Akarok epiteni egy arm robotot, amugy mint irtam minden tobbi cucc szenzor mukodik, csak a motorokkal egetem magam. van egy step motor+vezerlo, de nem tudom kiprobalni mert nem 5voltos hanem 12voltost kuldtek.
A munkam szerintem nem olyan irigylesre melto, bar en szeretem mert kreativ es valtozatos. Mindig agyalnom kell uj dolgokon es tanulni folyamatossan. Konkretan ilyesmi plazma es langvago gepeket tervezunk es epitunk, rengeteg fajtat es meg sok mast. (illetve komoly lezer vagokat is de a lezer vezerles resze magas, azt erre specializalodott ceggel csinaljuk koprodukcioban) En reszem a tervezes es az elektronikai vezerelesi resz kitalalasa, a vezerlo panelt is en rakom ossze ha unom az irodat.Jovore robotokat is akarunk. igy ezert asom bele kezdeskent most a teli szunetben egy kis robot epitessel, de mar itt az elejen itt egetem maga szervo motorral.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG C3: egy középkategóriás OLED tévé tesztje
- Synology NAS
- Honda topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- World of Tanks - MMO
- Hálózati / IP kamera
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bittorrent topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Prodesk 600G4 SFF - i5-8500, 16GB DDR4, 512GB NVMe SSD, ATI R5 430 2GB eladó!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Update 06.13. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest