- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Külföldi SIM-ek itthon
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JSaN
addikt
No akkor itt egy kep a bekotesrol, szerintem itt nincs elrontva semmi.
A sketchek a fentiekben linkeltek, de mar probaltam total primitivet is mint ez:#include <Servo.h>
Servo servo;
void setup() {
servo.attach(9);
servo.write(0);
delay(2000);
}
void loop() {
servo.write(90);
delay(1000);
servo.write(0);
delay(1000);
}Es igy sem jo, de most hirtelen olyan is eszembe jutott hogy a servo konyvtarat nem e kell frisiteni vagy valami, vagy jo ahogy telepult az arduino? Most csak egy servo motorom van ennyi volt a pakkban, de akarok most majd rendelni meg 4-5 darabot, ehhez is fogadok tippeket hol erdemes.
Akarok epiteni egy arm robotot, amugy mint irtam minden tobbi cucc szenzor mukodik, csak a motorokkal egetem magam. van egy step motor+vezerlo, de nem tudom kiprobalni mert nem 5voltos hanem 12voltost kuldtek.
A munkam szerintem nem olyan irigylesre melto, bar en szeretem mert kreativ es valtozatos. Mindig agyalnom kell uj dolgokon es tanulni folyamatossan. Konkretan ilyesmi plazma es langvago gepeket tervezunk es epitunk, rengeteg fajtat es meg sok mast. (illetve komoly lezer vagokat is de a lezer vezerles resze magas, azt erre specializalodott ceggel csinaljuk koprodukcioban) En reszem a tervezes es az elektronikai vezerelesi resz kitalalasa, a vezerlo panelt is en rakom ossze ha unom az irodat.Jovore robotokat is akarunk. igy ezert asom bele kezdeskent most a teli szunetben egy kis robot epitessel, de mar itt az elejen itt egetem maga szervo motorral.
Új hozzászólás Aktív témák
- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Konteó topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung LCD és LED TV-k
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged