- Milyen okostelefont vegyek?
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JSaN
addikt
No akkor itt egy kep a bekotesrol, szerintem itt nincs elrontva semmi.
A sketchek a fentiekben linkeltek, de mar probaltam total primitivet is mint ez:#include <Servo.h>
Servo servo;
void setup() {
servo.attach(9);
servo.write(0);
delay(2000);
}
void loop() {
servo.write(90);
delay(1000);
servo.write(0);
delay(1000);
}Es igy sem jo, de most hirtelen olyan is eszembe jutott hogy a servo konyvtarat nem e kell frisiteni vagy valami, vagy jo ahogy telepult az arduino? Most csak egy servo motorom van ennyi volt a pakkban, de akarok most majd rendelni meg 4-5 darabot, ehhez is fogadok tippeket hol erdemes.
Akarok epiteni egy arm robotot, amugy mint irtam minden tobbi cucc szenzor mukodik, csak a motorokkal egetem magam. van egy step motor+vezerlo, de nem tudom kiprobalni mert nem 5voltos hanem 12voltost kuldtek.
A munkam szerintem nem olyan irigylesre melto, bar en szeretem mert kreativ es valtozatos. Mindig agyalnom kell uj dolgokon es tanulni folyamatossan. Konkretan ilyesmi plazma es langvago gepeket tervezunk es epitunk, rengeteg fajtat es meg sok mast. (illetve komoly lezer vagokat is de a lezer vezerles resze magas, azt erre specializalodott ceggel csinaljuk koprodukcioban) En reszem a tervezes es az elektronikai vezerelesi resz kitalalasa, a vezerlo panelt is en rakom ossze ha unom az irodat.Jovore robotokat is akarunk. igy ezert asom bele kezdeskent most a teli szunetben egy kis robot epitessel, de mar itt az elejen itt egetem maga szervo motorral.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy S25 / S25+ / S25 Ultra - GYÁRTÓI garanciával
- Apple MacBook Air M2 (13,6", 8 GB RAM, 256 GB SSD)
- Dell 3520, 3530 eladó! Magas minőségben felújítva, 1 év garanciával, számlával
- új MacBook Pro 16 hüvelykes M1 Max 2TB SSD 64GB Apple space gray asztroszürke ajándék
- Nagyon szép állapot!! MacBook Air i5-5250U 4GB DDR3 125GB SSD 13 hüvelykes - 2015 eleje
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest