- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi 9 - sok bába közt elvész a gyerek
- Milyen GPS-t vegyek?
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cyborg X
tag
válasz
FireKeeper #3673 üzenetére
Iserem ezeknek a szögjel, inkreentális jeladó, tachograf, tachometer, rotary encoder...stb működését. Néileg értem is a progit, egyfajta léptetős üzemeltetés, mint egy BCD számláló, csak itt nem szám értéket léptet.
A ADC/DAC konvertálást esetleg elvégezhetné aga az arduinó is, netán házon belül (egy panelen), ha nagyon muszály van mega is, ami el udná végezni az ADC/DAC és az enkóder működtetését egy panelen, vagy esetleg mini panel, ha külön eszközt akarok. Vagy analóg jellé viszaalakítást nem tudja elvégezni? Ahhoz ár speciáliabb eszköz kell?Gugliztam én már nem keveset, de ha érteném és nem lenne szükségem segítségre, akkor nem írtam volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- bambano: Bambanő háza tája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Futás, futópályák
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- sziku69: Szólánc.
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- CASIO órák kedvelők topicja!
- OpenMediaVault
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- KEF R7 META Hangfal eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged