Hirdetés
- Jövő héten indul a Xiaomi kameraforradalma
- Csonkítás áldozata lett a nemzetközi Redmi Note 15 Pro+
- Nem rejtegetik tovább a Redmi Note 15 Pro és 15 Pro 5G globális verzióját sem
- Akciófigyelő: December 24-ig tart az Ulefone karácsonyi leárazása
- Bemutatta a Xiaomi a Redmi Note 15 és Note 15 5G globális változatát
- iPhone topik
- Fél perc csend, majd világra jön egy Magic8 Pro
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Sony Xperia 5 IV - házon belüli siker
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Jövő héten indul a Xiaomi kameraforradalma
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
Egy kis tanácsért fordulnék valakihez, aki használ forrólevegős pákát. Elég rég óta szeretnék venni, de nem szeretnék 50e (vagy ennek a többszörösét) erre költeni, ugyanakkor el nem tudom képzelni, hogy a jófogáson hirdetett 11900 - 29000 forintos kütyük mennyire használhatóak.
Nem kell két funkciós, azaz van mellette jó pár pákám, leginkább egy wsp80-t nyúzok most, az smd beforrasztásoknál nincs is gond, viszont, ha mégis le kell forrasztani valamit, akkor az sok esetben az alkatrész halálát is jelenti

Van 120l/perc , de van 240l/perc levegőhozamú is. Nekem már az első se tűnik kevésnek, 100- (450) 480 fok közötti hőmérséklet, szűkitők.
Ami az én elképzelésem, hogy minél kisebb legyen a kézben lévő rész, tehát az aminél a pumpa a nyélben van, sztem nem jó.
( 10e forintért van ebayről olyan aminek a vezérlése is a nyélben van, azaz nincs is külön "doboz", de hogy mennyire használható, afelől vannak kétségeim. Főleg aki egy vékony filctoll nyélhez szokott. Már az lr-21, tcp páka is idegen..)Gondolom nem ez a legjobb topic erre, de hátha.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple watch Ultra 3 2026.09.29. Apple jótállás milanese szíjjal
- Lenovo Legion Augmented Reality szeműveg az élethű személyes mozi vagy virtuális játek élményhez!
- Corsair 2x16Gb 6400 cl32 hynix a-die eladó ( cl34 7800!!!)
- KARÁCSONYI AKCIÓ ! LG 34GS95Qx-B 34" Ívelt OLED MLA Wqhd 240HZ 0.03 MS Gaming Monitor !
- Elac Discovery DS-S101-G Zene szerver
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Eladó egy HP omen 17-w131ng laptop 1,5 TB ssd vel Dobozában
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

ekkold