Hirdetés
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- Google Pixel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vége a dalnak: leállt az iPhone Air gyártása
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jippa
aktív tag
válasz
Gergosz2
üzenetére
Köszönöm a válaszokat. Ami biztos, hogy 4pin spi-hez ezt az oled-et át kell jumperelni, az R6-ot el kell vágni, az R5-öt össze kell kötni. De ezt már korábban megcsináltam és úccse ment. Se 3.3-mal, se 5-tel. Ekkor mondta csetdzsipítí, hogy 12v. Ki is sütöttem az oled-et is, meg a R4 wifi-t is. Ami miatt egyáltalán kérdezem a 12v-ot, annak az oka, hogy a kis 12v táp 16v-ot nyomott, mikor a füstölő nyákok után megmértem
, így nem tudtam, hogy csak a 16v miatt szállt el, de egyébként 12 volt jó lenne, vagy 12 helyett 5. De akkor, ha van rajta booster, akkor a kérdés meg van válaszolva, 5volt kell a VCC_in-re. Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- OTP Bank topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Melyik tápegységet vegyem?
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer Notebook! MSI Thin 15 B12UC! I5 12450H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835, 100% Akksi
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-Data 750W
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, így nem tudtam, hogy csak a 16v miatt szállt el, de egyébként 12 volt jó lenne, vagy 12 helyett 5. De akkor, ha van rajta booster, akkor a kérdés meg van válaszolva, 5volt kell a VCC_in-re. Köszi
ekkold