Hirdetés
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szemtelenül olcsó lett a Nubia Fold
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HantekDSO
aktív tag
Kérlek segítsetek, mert lassan már a maradék pár szál hajam is kitépem!
Adott egy SDFat segítségével kártyát olvasni próbáló program - a lényegi része ez lenne: (Kínomban már teletűzdeltem ilyen-olyan mankókkal
)String Filenevek[200];FsFile beolvasva;char mostani_nev[25];int i=0;String a1;
.
.
.void loop() {i=0;while (beolvasva.openNext(&dir, O_READ)) {beolvasva.getName(mostani_nev,25);a1=mostani_nev;Filenevek[i] = a1;Serial.print(a1);Serial.print("------ ");Serial.print(Filenevek[i]);Serial.print(" ------");beolvasva.close(); }}for (i=0; i<150; i++) {Serial.print(i);Serial.print(" - ");Serial.println(Filenevek[i]);}Serial.println("Vége!");}
A problémám az, hogy noha a while ciklusban látszódik, hogy a "Filename[]" tömb értéket kapott (kiírja az a1 és a Filename[i] -nél is a fájlneveket) - az utána következő for ciklusban már mint üres tömb szerepel, tehát semmit nem ír ki, csak a ciklusváltozó értékét. Valami ötlet esetleg - mert én már csak nézek ki a két fülem közül...

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG G531GV Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB WIN11
- Eladó Honor X7a 4/128GB Kék / 12 hónap jótállással!
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus CM 500W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Adott egy SDFat segítségével kártyát olvasni próbáló program - a lényegi része ez lenne: (Kínomban már teletűzdeltem ilyen-olyan mankókkal
)
ekkold