Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Mobil flották
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem lesz olcsó a Realme GT 8 Pro Európában
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
válasz
Cheesy
üzenetére
Alin 20 $ körül van szállítással, adókkal együtt. Persze ez sem kevés.
Még én se rendeltem meg, csak kikerestem pár hete.aliexpress.com/item/1005005220505235.html
Én úgy tudom, hogy a másik nem tud SMS-t, de persze lehet, hogy rosszul tudom, nézz utána!
Ügyes projekt!

Viszont nagyon fontos!
Ha gond van, ne az áramfogyasztási adatlapot nézd, hanem tápláld meg próbára egy bikaerős táppal. A SIM800L NAGYON éhes áramra. Pár éve, amikor használtam, megtapasztaltam, de elfelejtette, és pár hónapja, mikor megint kellett, már nem emlékeztem, hogy áramzabálási igénye hatalmas, és nem értettem, miért nem megy. Ha keveselli a tápot, akkor úgy néz ki, hogy működik, de mégsem tud forgalmazni.
A GPS is szeret kajálni. És próbáld meg kitenni valahova szabad térre addig, míg megtalálja a saját helyét, és úgy vidd be a tető alá. Én ezt a GPS-t nagyon rég használtam, de nem emlékszem, hogy gondom lett volna vele. (Azóta mást használok, de az drága, de tud RTK-t, ami nekem kell.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionos váltógomb és Button box
- Esztétikai hibás Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Fractal Design Torrent hazai kisker garanciával
- Új, Felbontott Bambulab P1S / P1S Combo! ÁFÁ-s! 1 Év garancia!
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

ekkold