Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
.-..-.
üzenetére
Bátya (ez lesz a neved, szersd. Ezt a Braille írást nem értem.
), akkor lehet, h EZ van Neked? Másik fontos infó az USB chip, nem mindegy, h melyik driverrel fogja felismerni. Elvileg ez CP2102 vagy CH340G lehet.
Őszintén nekem ezek nem tetszenek (nagyobb, szívtam flasheléssel én is, WLED-ből nem minden verzió támogatja, stb...), a Wemos D1 mini az faék egyszerű, igaz kevesebb pin, de mivel ócó, nem is kell mindent egy lapkára bízni. Ma már Aliról az ESP32 supermini verhetetlen.Ez esetleg segítség?
Új hozzászólás Aktív témák
- Szemüveges topik
- Windows 11
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- NIOH
- Tanuljunk angolul!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Tőzsde és gazdaság
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
), akkor lehet, h
ekkold