Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- A legújabb iPhone kiegészítő egy zokni, amit magunkra akaszthatunk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JozsBiker
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Van egy "projektem" amivel kapcsolatban már voltak itt kérdéseim, harangozás vezérlés távolról, sms üzenetekkel. Arduino NANO + SIM900 modul, a kapcsolóelem SSR.
Működött is szépen tavasz óta ( lakhelyemtől 80 km -re ), de a felhasználók szerettek volna bizonyos változtatásokat, ezért módosítottam a programot. Emlékeztem rá, hogy a NANO -ba ami üzemelt annakidején nem tudtam a notebook -omról betölteni a programot ( fura hibaüzenetek jöttek ) csak PC -ről, ezért arra gondoltam viszek itthonról egy új NANO -t az új programmal, és ott egyszerűen csak kicserélem. Fontos, hogy ezt az új NANO -t ugyanúgy a Hestore -tól rendeltem mint a korábbit, nehogy meglepetés érjen ( ránézésre volt némi eltérés a két modulon ). Érdekes módon erre az új NANO -ra már tudtam a notebook -ról is letölteni.
Szombaton elmentem és kicseréltem a két modult, bekapcsoltam a vezérlőt, és ... kiment a bizti ami az 5V -os tápegység előtt volt. Nosza kicseréltem egy kicsit nagyobbra, újra bekapcsoltam, és onnantól összevissza működött az áramkör :-(. Nem csinálta amit kellet volna és a soros port sem működött. Volt tehát a régi modulom amibe nem tudtam feltölteni az új programot, és volt az új ami hibás volt. Sajnos haza kellett autókáznom dolgom végezetlenül.
Nyilván leginkább arra lennék kíváncsi vajon mi történhetett. Az kizárható hogy beüzemelés óta nem volt kikapcs-bekapcs, mert a faluban rendszeresek az áramszünetek.
Nagyon fontos lenne egy tutifix NANO beszerzése, ami legközelebb nem okoz meglepetést. Honnan érdemes vásárolni ? Ár és idő ezesetben nem számít. Köszi.

Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- GTA V
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Xbox One
- Xbox Series X|S
- OLED TV topic
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép. Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 5060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG UltraGear OLED 27GX790A-B . 480Hz . 0.03ms . 2560x1440 - Garancia 2028.07.07.
- ÚJszerű 1Hónapos Apple iPhone 17 256GB Black 1OO% ! még 11 Hó nemzetközi APPLE GaranciÁval
- iPhone 17 Pro Max Cosmic Orange 256GB BONTATLAN 3 ÉV MAGYAR GARANCIA! iCentre számlával!
- T14 Gen1 27% 14" FHD IPS érintő i7-10610U MX330 16GB 256GB NVMe ujjlolv új akku gar
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650 Steel Legend WiFi R5 8600G 32GB DDR5 500GB SSD RX 7800XT 16GB NZXT H700i
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro 4G LTE Garancia
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Iphone 14 Pro Max 128GB // Számla + Garancia //
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ekkold