-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Istv@n
aktív tag
Sziasztok!
Van néhány mikrokontrollerem, amikkel különféle dolgokat vezérlek a házunkban. (locsolórendszer, fűtési keringető szivattyúk, elszívók...) A programjaikat én írtam, webes felületről lehet kapcsolni a dolgokat.
Ha szeretném ezeket a google home-ba integrálni, hogy kellene megoldanom úgy, hogy azért biztonságos is legyen a dolog, és működjön is.
Olyat tudok csinálni, hogy egy webszervert indítok a hálózaton (van egy debian-os nas, omv-vel) és azt elérhetővé teszem az internet felől, de oda azért tennék valamiféle authentikációt, hogy nem kapcsolgassa a fél világ a dolgaimat... Viszont a google actions vagy valami hasonló megoldás tudná ezt kezelni?
Esetleg csinált már valaki ilyet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest