Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Apple iPhone 11 - népalma
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Redmi Note 9S néven érkezett meg a Redmi Note 9 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Több dologban is első lett a Motorola Edge 60 Fusion
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ekkold #21371 üzenetére
Nem szívesen vitatkozom Veled, mert ez mégis a Te asztalod, de ilyen felhasználásra szerintem eléggé overkill, amit leírtál. Én az akkus kisautómnál annak idején 2db 10k ellenállással oldottam meg, az 0.2mA fogyasztás többletet okoz, ami nyilván sok, ha a cél mondjuk fél évnyi üzemeltetés egy feltöltéssel, de egy kisautónál gyakorlatilag mérési hibahatáron mozog.
A mérési pontosság meg olyan dolog, hogy én csináltam már analóg komparátorral akkufigyelést, körülbelül 3.2V-nál elkezd villogni egy visszajelző LED, ennél pontosabban ezt igazából felesleges megoldani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Energiaital topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Nintendo Switch 2
- Megmenti a kevés VRAM-mal rendelkező VGA-kat a Sampler Feedback?
- Elite: Dangerous
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Gumi és felni topik
- Kés topik
- További aktív témák...
- LG 24GN60R-B - 24" IPS / 1920x1080 FHD / 144Hz 1ms / FreeSync Premium / G-Sync & Adaptive Sync / HDR
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung S23 Ultra 256/8GB Fehér / Új állapotban / Áfás számlávál / 12 hónap jótállás
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest