Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Postas99

senior tag

hmm, szükségem lenne egy együtt gondolkozásra..

Szeretnék meghajtani mondjuk 7-8 mikrokontrollert "szinkronban" mi lenne a jó megoldás rá?
    - Szinkron működés alatt azt értem hogy:
    Mindegyik ugyanazt a feladatot csinálná egyszerre: Pl szervo vezérlés szinkronban, majd LED villogatás, újfent vezérlés.

"újabb beteg ötlet halloween-re: 30-40 cm-es babák szempilláját kell rebegtetni (tehát pislogni) majd a fejet vagy dönteni vagy elforgatni, valami kislány éneket lejátszani Szóval nem összetett feladat, de 7-8-10-15 babáról lenne szó, és ezt először külön külön, majd egyszerre kell szinkronban a többivel együtt csinálni, ami viszont így már eléggé creepy lenne."

-Szükséges egy pillanat alatt szétválni a szinkronos működésről és vezérlőjel hatására újra szinkronban működni.

Bővíthető legyen ha kell hozzá tudjak adni +1 kontrollert
    Bármi ötletet meghallgatok.. most még csak elmélet..

Tudom, hogy létezik a DMX protokoll ami valami hasonlót tud. De szeretném mondjuk egy WEB felületről vezérelni ha lehetséges. Nem igazán mélyedtem el a protokollban, és mivel egyszerű feladatot szeretnék adni bármilyen MCU-nak Arduino, ESP32, STM32 satöbbi ezért nem akarok őrült összeget elkölteni rá.

Új hozzászólás Aktív témák