- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
its_grandpa #20075 üzenetére
Nem szívesen írok interruptban fv.-ben if-et
Igazad van, lehetne anélkül is, gondoltam rá, így viszont hordozható lesz a kód, később más projektben fel tudja használni. Ha ketté lenne szedve (a debounce a loop-ban lenne) akkor később nehéz szétválogatni, na meg megérteni is.
Miért kell szerintetek két változó a nyomások számolására
Nem kell, illetve nem így, de már nem akartam bántani. Azon az állásponton vagyok, hogy ami működik, azt nem szabad megjavítani.
de ahol fontos, hogy ne legyen prell ...
Biztos van rá száz megoldás, de inkább tanulja meg egyszer és ne használja, mint később szüksége legyen rá és ne tudja mi a megoldás.
Kellett már nekem pergésmentesíteni optikai encodert is, mert nagyon lassú fordulatszámon hülyeséget számolt a lassan változó jel miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sorozatok
- PlayStation 4
- Linux kezdőknek
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged