Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Kimaxolja az üzemidőt a következő Amazfit
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megvan, mikor gyónja meg a Vivo az iPhone-másolást
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
its_grandpa
üzenetére
Nem szívesen írok interruptban fv.-ben if-et
Igazad van, lehetne anélkül is, gondoltam rá, így viszont hordozható lesz a kód, később más projektben fel tudja használni. Ha ketté lenne szedve (a debounce a loop-ban lenne) akkor később nehéz szétválogatni, na meg megérteni is.
Miért kell szerintetek két változó a nyomások számolására
Nem kell, illetve nem így, de már nem akartam bántani. Azon az állásponton vagyok, hogy ami működik, azt nem szabad megjavítani.

de ahol fontos, hogy ne legyen prell ...
Biztos van rá száz megoldás, de inkább tanulja meg egyszer és ne használja, mint később szüksége legyen rá és ne tudja mi a megoldás.
Kellett már nekem pergésmentesíteni optikai encodert is, mert nagyon lassú fordulatszámon hülyeséget számolt a lassan változó jel miatt. 
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645
- Új Razer Kraken v4 vezeték nélküli gamer fejhallgató
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Kellett már nekem pergésmentesíteni optikai encodert is, mert nagyon lassú fordulatszámon hülyeséget számolt a lassan változó jel miatt. 
ekkold