Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- November 24-én jön a Honor 500, itt az első kép róla
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
its_grandpa
üzenetére
Nem szívesen írok interruptban fv.-ben if-et
Igazad van, lehetne anélkül is, gondoltam rá, így viszont hordozható lesz a kód, később más projektben fel tudja használni. Ha ketté lenne szedve (a debounce a loop-ban lenne) akkor később nehéz szétválogatni, na meg megérteni is.
Miért kell szerintetek két változó a nyomások számolására
Nem kell, illetve nem így, de már nem akartam bántani. Azon az állásponton vagyok, hogy ami működik, azt nem szabad megjavítani.

de ahol fontos, hogy ne legyen prell ...
Biztos van rá száz megoldás, de inkább tanulja meg egyszer és ne használja, mint később szüksége legyen rá és ne tudja mi a megoldás.
Kellett már nekem pergésmentesíteni optikai encodert is, mert nagyon lassú fordulatszámon hülyeséget számolt a lassan változó jel miatt. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Apple iPhone 13 Mini 128GB /Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 99% akku
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- MÉG OLCSÓBB 10.21. !!! Új elekrtomos rollerek 2/3 áron és e-bike dobozban, 1 év garanciával:
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Kellett már nekem pergésmentesíteni optikai encodert is, mert nagyon lassú fordulatszámon hülyeséget számolt a lassan változó jel miatt. 
ekkold