Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- November 24-én jön a Honor 500, itt az első kép róla
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
t72killer
üzenetére
nano tápfeszigénye ideális helyzetben 6-20V
Egy fenét, a μC alapból 5V-ot kér. 6,5V-12V a Vin felőli betáp, ami egy regulátoron keresztül látja el 5V-tal. 20V-ot csak jó minőségű regulátorral fog elviselni, a tapasztalat azt mutatja, hogy a kínai Arduino lapok 9V fölött szeretnek elfüstölni...

Mikor elkezdtem Arduinoval foglalkozni, kísérleteztem ezzel-azzal, például hogy meddig lehet lemenni a tápfeszültséggel, és azt derítettem ki, hogy az Atmega328p egészen stabilan elmegy akár 3V-ról is. Ez azt jelenti, hogy két ceruzaelemről vagy 1db li-po celláról közvetlenül is el tudod látni, de a GPS modul miatt mindenképp kelleni fog egy boost vagy egy boost-buck konverter, ebből viszont már lehet olyat is találni, ami 1db ceruza akkumulátorról képes 5V-ot produkálni, mondjuk csak kis árammal terhelhető (asszem 100mA).
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Lenovo Legion Pro 5 (16" QHD+ 240Hz, i7-14700HX,RTX 4070 8GB, 32GB RAM,1TB SSD) eladó BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ekkold