- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Itt a Xiaomi Android 16-os frissítési ütemterve a kompatibilis készülékekre
- Samsung Galaxy Watch - időtálló
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gordonfreemN
addikt
Attól függ, hogy szeretném-e hogy kell-e? vagy jó-e ha van?
Tehát akkor ujra: a nano-ról leforrasztottam az atmega328-at (ellátási problémák miatt) és ezt fogom beültetni egy általam tervezett panelba, amit úgy látom sok féle képpen fel tudok majd programozni.
Azért nem programoztam fel még akkor a 328-at, mikor fent volt a nano-n, mert szeretném magán a beültetett panelon felprogramozni.
Tehát fel tudom programozni ISP-vel is, de ez plusz eszköz vagy az arduino uno-val is megoldható.
oks, ennek a bekötése hogyan nézne ki, milyen alkatrészek kellenek az atmega328 köré, hogy ez működjön?
Aztán lehet még gondolom FT232 chip-el is, ha mondjuk a panelomba ültetett 328 mellé teszek egy ilyen chipet.
Szóval keresem a legegyszerűbb de legpraktikusabb megoldást is, ahol a praktikussákot azon a síkon értem, hogy ha kell valamit módosítanom majd az programon, akkor a lehető legegyszerűbben tudjak ismét programot tölteni rá. Nyilván ezzel ki is lyukadtunk az USB kábelnél, FT232-t beültetve csak egy USB kábelre van szükség, de mondjuk az UNO-t se nagy szám mellé tenni, ha valamit írni kell rajta (ami lehet hogy soha nem fog megtörténni)ui.: például egy másik kérdés, kell-e a RESET pin-t felhúzni tápra? Ha igen, akkor 330R vagy 10k? Találtam mindenélre értéket is, meg azt is, hogy nem muszály ezt felhúzni.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI Thin GF63 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- Samsung Galaxy S23 Ultra Black 200 MP Pro kamera, S Pen, 120 Hz QHD+ 8/256 GB
- X1 Yoga 6th 14" FHD+ IPS érintő i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam aktív toll gar
- L13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest