Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nokia 8 Sirocco - tudja, honnan fúj a szél
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomika86
senior tag
A legelején máshogy volt a z adatok küldésének a szervezése. Azóta optimalizáltam ezt. Azt megpróbáltam, hogy az adatokat küldöm amikor lapozok, de késleltetve váltok képernyőt, ekkor is megvolt a bevillanás.
Ahol a kapcsolók vannak ott 10 adat van kb amit küldök, az nem sok szerintem. Tehát nincs különbség a 10 adatos oldalnál és egy 25adatos oldalnál.
Azt is próbáltam, hogy első ciklusban elküldök minden adatot a kapcsolós oldalra, de ha nem azon vagyok akkor hiába küldöm el. (ez debugban is látszik, hogy nem jó)
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon EF & EF-S objektívek + K&F szűrők
- Canon 90D + 2 akku + portré grip
- Samsung S25 Ultra, 256GB, Titán Black, fóliás, gyári független, ajándék gyári bőr tok+biztosítás
- Microsoft Surface Prémium minőségi Érintős Laptop Ultrabook 13,5" -65% i5-7300 8/256 Tűéles Retina
- Samsung Galaxy S24 Ultra - független, garanciás, hibátlan
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
- Motorola Edge 40 / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
ekkold