Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- 4G-s verzióban is érkezik a Redmi Note 15 Pro
- Google Pixel topik
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave0825
őstag
tvamos, gyapo11: mától van időm foglalkozni a korábbi dologgal (remélem még emlékeztek, a tükrös óra
), így kipróbáltam, hogy milyenek a led-ek. 330 ohmos ellenállással próbáltam ugye a leghosszabb sort a mátrixban, és a ledek nagyon gyengék, ezért vettem ma próbaképpen 15db 200 ohmosat, ezekkel valamivel erősebb, de még mindig lehetne jobb egy kicsivel. Ennyire le kell menni vele, vagy valami más gond van? Megmérjem valahol a fesz-t, vagy ilyesmi, hogy lehessen számolni (mondjuk másfélszeres fényerővel)?
Új hozzászólás Aktív témák
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- Számlával, Garanciával! Samsung 860 PRO 2.5 256GB
- ÚJ! 2db.KIT! DDR4 Kingston HyperX Savage 2400MHz 2x16GB Kit - HX424C12SB2K2/16
- Samsung Galaxy Tab S7+ 5G
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921, 100% Akkumulátor
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 256GB 1 év garancia
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
), így kipróbáltam, hogy milyenek a led-ek. 330 ohmos ellenállással próbáltam ugye a leghosszabb sort a mátrixban, és a ledek nagyon gyengék, ezért vettem ma próbaképpen 15db 200 ohmosat, ezekkel valamivel erősebb, de még mindig lehetne jobb egy kicsivel. Ennyire le kell menni vele, vagy valami más gond van? Megmérjem valahol a fesz-t, vagy ilyesmi, hogy lehessen számolni (mondjuk másfélszeres fényerővel)?
ekkold