- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebbe az összefoglalóba kerülnek át azok a kérések amelyekhez nem sikerült időben megfelelő forrásképet találni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vond
MODERÁTOR
Hopp, most nézem, hogy van már egy hasonló...
De jó, hogy megint feleslegesen dolgoztam.Csinálom itt magamnak a programot. Komolyan mondom, ezek után százszor megnézem.
Mondta egyébként valaki, hogy ilyen már nem lehet? Mert csak azt látom, hogy hatszor megkérdezted. (1-2 hétig nem nagyon jártam erre, mert rengeteg dolgom volt.)
-
Keeperv85
nagyúr
Én kérlek levágatnám vagy lesimíttatnám ma is a kiálló fürtjeim, ha nem ilyen színnel lenne a haj megoldva, így ugyanis nélkülük beleolvad a fejébe teljesen. Az első verzió nekem jobban tetszett volna, ha a haj végek nem úgy állnak, mintha valaki forróvízzel mosdatta volna le halál uramat, ezért is kértem a módosítást, ami a vállak miatt amúgy is elkerülhetetlen volt.
Így nézett ki elsőre:
-
Gebriel
veterán
Hmm. Kék az jobban áll neki.
Nagyon remek és jó a munkád, szerintem amit lehetett kihoztál belőle, de sajnos még mindig nem az amire én gondolok.
De igazán kedves vagy és nagyon hálás vagyok, hogy foglalkoztál a dologgal.
Ha már rajzos a dolog, akkor valami hasonló kéne csak az új ghost-al. [link]
Magának a maszknak lenne jelentősége. -
.LnB
titán
Bizony! Sipi nagyon hiányzik
Azok a jó kis "aranyköpései".. !
Viszont nem panaszkodhatunk, tavaly elég jó versenyek voltak. Láthattuk végre mire képes Froome, ha elengedik a "pórázát"Privátba segítettem Boonen007-nek keresgélnimegfelelő alapanyagot, de nem sokat találtam neki sajnos
-
Tamoo
nagyúr
Szerintem így jó ahogy van.
Többiektől rendes, hogy segítene próbáltok, de a plusz véleményekkel csak minket szívattok. Kérvényezőnek kell, hogy megfeleljen és nem Nektek. Mi pedig elsősorban csak minőségre véleményezzük.De vond! Rossz helyen vagy egyébként! Ez nem a szerkesztő topik!
-
.LnB
titán
Igazából természetesen döntse el, aki használni fogja. De valami ilyesmire gondoltam. A kék gallér, elég jellegzetes a karakter számára. Kicsit keskenyebb nyakkal működhet. Most esett le, hogy én valami gallér fetisiszta lehetek, mert az én arcképemnél is fő szempont volt
-
Keeperv85
nagyúr
Tartok tőle, hogy igazam lesz és az algoritmus fizikai kiterjedés szerint szűri ki, hogy mit kell vagy nem kell megdolgozni...
Sajnos nem értek a webprogramozáshoz, szóval lehet hülyeséget beszélek, de a guruk biztos megoldják, már ha létezik megoldás.
Az offba tett részre pedig: szeretnének páran itt olyan jó képeket csinálni, mint amiket te összedobsz, úgyhogy erős volt az önkritika.
Új hozzászólás Aktív témák
Ne felejtsd el megnevezni (a linkelt topikban) az új arcképedet!
● fotóból nem készítünk avatart!
● részletes szabályok itt
● arcképgyárosok kérései
● arckép kereső
● nevezd meg az elkészült arcképedet
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Megkímélt állapotban Samsung Galaxy A51 4/128GB
- Full HD Gaming PC -Z390, i7 -8700K, Vega 56 8GB, 16 GB RAM, 512GB SSD
- Samsung Galaxy A13 4G 4/64 karcmentes kijelzővel
- Apple iPhone 13 - 128 GB Midnight Black - Független BESZÁMÍTÁS IS
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest