- Netfone
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic V2 - origami
- Magisk
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
Bucsi13 #4776 üzenetére
Abban egyetértünk, hogy az Arch-os csomagfenntartók kezdenek öregedni. Jó ideje a kernel is több hetes elmaradásban követi a stable ágat, pl. a 4.13.0 stable szeptember 3-a óta kint van, de az Arch stable tárolójában még mindig 4.12.13-as kernel megy, nemrég frissült 4.12.12-ről. Érdekes módon a Fedora már frissebb, igaz az meg nem rolling. Bár lehet érdemes lenne beizzítanom végre az Arch testing tárolóit.
-
Rimuru
veterán
válasz
Bucsi13 #4354 üzenetére
Nalam is ugyan ez a helyzet, viszont nekem eszem agaban nincs libinputra valtani, sokkal rosszabb a touchpad, mintha csak win alatt lennek.
-csak en meg nem neztem utana, tegnap este frissitettem-na megneztem, a synaptics configom nem volt aktivalva, pedig abban minden szepen benne van. -
spammer
veterán
válasz
Bucsi13 #4352 üzenetére
A fórumukon volt szó hasonlóról, fusd át:
[SOLVED] No Single Touch Response With xf86-input-synaptics 1.8.99.1-1
Touchpad stop working after update / Laptop Issues
Reporting bug guidelines szerint is első körben utána kell nézned, hogy nem lett-e már jelentve.
-
alvarezlopez
tag
válasz
Bucsi13 #4110 üzenetére
Köszi szépen!
Egyébként csak, hogy tisztázzuk a helyzetet. Az enyém alapból így kedődik: # Arch Linux mirrorlist generated by Cnchi #
A Cnchi egyébként az Antergos telepítő neveKülönben ez egy tök jó javaslat lenne a fejlesztőknek, hogy mondjuk a locale fügvényében generálja le a mirrorlistet.
-
attilav2
őstag
válasz
Bucsi13 #3528 üzenetére
Nagyon jó a yaourt csak sokat kérdez. Most hogy megemlítetted kipróbáltam az Syua paraméterrel, így az aur csomagokat is frissíti nemcsak a bináris tárólókat.
yaourt -Syua
:: A csomagadatbázisok szinkronizálása...
a(z) core naprakész
a(z) extra naprakész
a(z) community naprakész
a(z) multilib naprakész
a(z) infinality-bundle naprakész
Foreign packages: \ 23 / 23==> Software upgrade (new version) :
aur/chromium-pepper-flash-standalone 17.0.0.188-1 -> 18.0.0.160-1
aur/google-chrome 43.0.2357.124-1 -> 43.0.2357.125-1
aur/package-query 1.6.1-1 -> 1.6.2-1==> Continue upgrade ? [Y/n]
==> [V]iew package detail anually select packages
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Gyermek PC játékok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged