- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- LTE frekvenciák
- Milyen USB töltőt vegyek?
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Istju
senior tag
Még ubuntu után, és arch előtt volt terítéken a gentoo. Sajna az időigénye miatt kimaradt:-) Az Arch Linux van olyan jó, de jóval egyszerűbb. Gentoo alatt még optimálisabb rendszer készíthető, csak sajna borzasztó időigényes... majd, ha nyugdíjas leszek:-) A régi laptopom megdöglött, az új régit (céges dell e6530 at megvettem, a cégnél 3 évig használtam) hivatalos winnel kaptam, rendesen rosszul voltam a linux konzol hiányától:-) Azt mondják az Archra, hogy macerás telepíteni, de ez csak szokás kérdése, nekem már hiányzik. Akit egyszer megfertőz a mélykonzolos telepítő, az örökre függő marad:-)
Jelenlegi eszközömön dualboot van Arch Linuxxal és Windowszal. A hivatalos wint, csak addig használtam, míg rá nem ment az Arcsi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest