- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- 8000-es akksi került az IQOO Z10 Turbo+-ba
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Hirdetés
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bucsi13
tag
Én többnyire lusta vagyok, és helmuthdu scriptjét használom
-
PandaMonium
őstag
Beginner's guide-ot kövesd a Wiki-n (nem linkelem mert mobilról vagyok), véletlenül se több hónapos vagy éves cikkeket követve próbálj telepíteni. Ha az alaprendszer telepítése megvolt, működik a bootloadered, van internet elérésed stb. akkor már csak egy XOrg szervert kell telepíteni, hozzá pedig egy desktop environment vagy egy window managert, meg persze egy videokártya drivert. Ha ezek mind megvannak akkor az XOrg automatikus indításához kelleni fog egy display manager vagy egy xinit.
Ezeket próbáld kikeresni magadtól a Wiki-n, ha valami nem megy akkor írj, hogy miben és hol akadtál el és igyekszem segíteni, de mindenhez nem tudok/nem akarok leírást készíteni mert még holnap reggel is gépelném a hsz-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest